Haber veripte gel. Seninle yarım kalmış bi işimiz var eski günlerden. Murat nedemek istediğimi anlamıştır :twisted: Sen gel sanada anlatırızGarbajosa yazdı:JuaquiN yazdı:Oooov kimleri görüyoruzGarbajosa yazdı:Benim lakabım 2. Mahmut kafamı attırmayın lan yeniçeriler![]()
2. Mahmut biara oyuna gel veya mutlaka msn'e gel seninle görüşücez :evil: Bittin nan :twisted:
Bir gece ansızın gelebilirim
**** Yeniçeri Loncası ****
Re: **** Yeniçeri Loncası ****
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
JuaquiN yazdı:Haber veripte gel. Seninle yarım kalmış bi işimiz var eski günlerden. Murat nedemek istediğimi anlamıştır :twisted: Sen gel sanada anlatırızGarbajosa yazdı:JuaquiN yazdı:Oooov kimleri görüyoruzGarbajosa yazdı:Benim lakabım 2. Mahmut kafamı attırmayın lan yeniçeriler![]()
2. Mahmut biara oyuna gel veya mutlaka msn'e gel seninle görüşücez :evil: Bittin nan :twisted:
grup ^^

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Hayır. Üye alımı son 2-3 aydır yada daha fazla bilemiyorum, 1-2 kişi haricinde yapmadık yapmayıda düşünmüyoruz.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
Adonis yazdı:JuaquiN yazdı:Haber veripte gel. Seninle yarım kalmış bi işimiz var eski günlerden. Murat nedemek istediğimi anlamıştır :twisted: Sen gel sanada anlatırızGarbajosa yazdı:JuaquiN yazdı:Oooov kimleri görüyoruzGarbajosa yazdı:Benim lakabım 2. Mahmut kafamı attırmayın lan yeniçeriler![]()
grup ^^
Yeniçerixblack size grup daveti yolladı
Kabul Et \l Reddet X
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
grup daveti yolladıgında haberım olsun:D alide olacak demı :twisted:

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Nasıl Yok ya Banada mı YOk 
EdaAaAaAaAaAa
Arzın Çocukları
Şifacı :Select
Seviye :49
Savaşçı : Mecxselect
Seviye : 49
Arzın Çocukları
Şifacı :Select
Seviye :49
Savaşçı : Mecxselect
Seviye : 49
- RuffleS
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Loncana Sadık Kal.Eminim şaka yaptım diyeceksin.Eda çok itici gelmeye başladın bana.Kendine çeki düzen ver.Select yazdı:Nasıl Yok ya Banada mı YOk
Alp loncana başarılar lan
RuffleS :geek:
Rowxruff
Barış Kadınlar Ve Korkaklar İçindir...
www.013-suikast.com

Rowxruff
www.013-suikast.com

Sakin ol nan biraz. Eda'nın maksatı farklıydı bana göre sen yanlış anladın.RuffleS yazdı:Loncana Sadık Kal.Eminim şaka yaptım diyeceksin.Eda çok itici gelmeye başladın bana.Kendine çeki düzen ver.Select yazdı:Nasıl Yok ya Banada mı YOk
Buarada saol lan
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
JUAQUİN
- RuffleS
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Sakin olamıyorum qqJuaquiN yazdı:Sakin ol nan biraz. Eda'nın maksatı farklıydı bana göre sen yanlış anladın.RuffleS yazdı:Loncana Sadık Kal.Eminim şaka yaptım diyeceksin.Eda çok itici gelmeye başladın bana.Kendine çeki düzen ver.Select yazdı:Nasıl Yok ya Banada mı YOk
Buarada saol lanCips :twisted:
RuffleS :geek:
Rowxruff
www.013-suikast.com

Rowxruff
www.013-suikast.com