....Bybekoly çalındı...
....Bybekoly çalındı...
Benimde Başıma geldi yazıklar olsun...
Her kimse çıksın söylesin kim oldugunu merak ettim boyle rezalet bir oyun olduki ne diyecegimi bilmiorum bukadar olmaz
Bir Gün Herkez Lodos Olacak !
Bybekoly Dagoxbybekoly Şovalyexbekoly
Re: ....Bybekoly çalındı...
BybekoLy yazdı:Benimde Başıma geldi yazıklar olsun...Her kimse çıksın söylesin kim oldugunu merak ettim boyle rezalet bir oyun olduki ne diyecegimi bilmiorum bukadar olmaz
Çarımdan Tek Hatıra...

dostlar sağolsun.VicTorY yazdı:G.olsun kardeş :|
Dün Hiç Birşey Söylemeden Bana Hırsız Demiştin Hatırlarsan.Sonradan Hatanı Anlayıp Özür Dilesende Bu Olayı Eden Bulur Şeklinde Yorumluyorum.
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
!UZUNDA OLSA 5 DK AYIRIP OKUYUN!
ben şuan ağlıyorum diceksiniz bi oyun için ağlanırmı ? ağlanır kardeşim bu oyuna aşıktım ben öyle böyle deil cumartesi günkü buluşma için eskişehirden saat 8:40 da cıktım ve aksilikler oldu saat 15:00 da istanbula varabildim ordan hızla vapura ve banliyo trenine binip gittim saat 16:00 dı ikv oynayanlar orda toplanmıştı ve yüzümüze bile bakmadılar sonra admini gördük ahmet abi sanırım ona buluşma için geldik dedik ve kaçırdınız diyerek dönüp gitti sonra ordan aynı şekilde trene ve vapura bindim dönüş trenimi 30 sn ile kaçırdım biletim yandı yeni bilet aldım gece 1 de eskişehirdeydim o gün içinde 70 lira harcadım (hava için söylemiyorum acındırmak içinde deil) ama hiç birşey geçmedi elimize yazıklar olsun benim yaptıgımı kimse yapmazdı diye düşünüyorum ben böylesine oyuna aşıkken bu oluyosa bırakta ağlayım...
1000 kerede soyulsam tekrar kasarım tekrar kasarım ! ! !
ben şuan ağlıyorum diceksiniz bi oyun için ağlanırmı ? ağlanır kardeşim bu oyuna aşıktım ben öyle böyle deil cumartesi günkü buluşma için eskişehirden saat 8:40 da cıktım ve aksilikler oldu saat 15:00 da istanbula varabildim ordan hızla vapura ve banliyo trenine binip gittim saat 16:00 dı ikv oynayanlar orda toplanmıştı ve yüzümüze bile bakmadılar sonra admini gördük ahmet abi sanırım ona buluşma için geldik dedik ve kaçırdınız diyerek dönüp gitti sonra ordan aynı şekilde trene ve vapura bindim dönüş trenimi 30 sn ile kaçırdım biletim yandı yeni bilet aldım gece 1 de eskişehirdeydim o gün içinde 70 lira harcadım (hava için söylemiyorum acındırmak içinde deil) ama hiç birşey geçmedi elimize yazıklar olsun benim yaptıgımı kimse yapmazdı diye düşünüyorum ben böylesine oyuna aşıkken bu oluyosa bırakta ağlayım...
1000 kerede soyulsam tekrar kasarım tekrar kasarım ! ! !
Sendemı :evil:
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
oyun hoşafa döndü kardeşim valla oyuna gireyim dedim çarlar yok silmiş galiba #@!?...
Bu oyuna senin gibiler lazım... Kararından vazgeçme yoktan varol..
Ace Ace
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Geçmiş olsun...
Gerçekten bu aralar abartılmaya başladı sayılamayacak kadar çok kişinin hesabı çalındı...
Allah (c.c) cezalarını verir inşallah.
Gerçekten bu aralar abartılmaya başladı sayılamayacak kadar çok kişinin hesabı çalındı...
Allah (c.c) cezalarını verir inşallah.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı