PLUS ALCAMDA BAKABİLİRMSİNİZ
PLUS ALCAMDA BAKABİLİRMSİNİZ
ARKADAŞLAR BEN İKV Yİ YAKLAŞIK 2 YILDIR OYNUYORUM BU SÜREDE HİÇ PLUS ALMADIM 43 LVL BİR SAVAŞCIM VAR İSMİ Crazyxkurt MERANDA BENİ BİLEN BİLİR YENİ GÜNCELLEMELER VE YAŞADIĞIM Bİ KAÇ OLAY SONRASINDA PLUS ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM GÜNLÜK MİNİMUM 5 SAAT ONLİNE OLUYORUM BU 8 VEYA 10 SAATE KADAR ÇIKABİLİRYOR AYNI YERDE DURMADAN SIKILMADAN RAHATÇA KASABİLİRYORUM AMA ÖZELİKLİ İTEM DÜŞMÜYOR SİZCE GÜNLÜK MİNİMUM 5 SAAT ONLİNR OLMAYLA 1 AY'DA KENDİME Bİ TANE MAX SET VE 1 TANE ELEMENT SET DİZEBİLİRMİYİM SİZİN CEVAPLARINIZA GÖRE PLUS ALCAM
-
- FareAdam Düşmanı
Re: PLUS ALCAMDA BAKABİLİRMSİNİZ
Pluslılara itemsiz eşya düşme olasılığı 2 kat arttı. Hiç sıkılmadan uzun süre olduğum yerde kasabilirim diyorsan. Eğer dediğin gibi kasabilirsen yaklaşık 30-45dk.'da bir çantan dolar. Bunları gidip işportaya satarsan yaklaşık 125bin para gelir. + yaratık kestiğindede para geldiğine göre bu miktar 150bin'e çıkar. Gün yaklaşık 10 kere yapsan bu olayı ayda 45m para eder. Bu 1 ay boyunda tanesi 5m'den 3 tane İtemli eşya düşse 15m. Yani ayda nerden baksan 60m para kasarsın. Zaten Pantolon, eldiven ve ayakkabıyı görev sana veriyor(Yücelen). Zırhı çıkarırsak geriye 4 parça eşya kalır. Bunların 15m'si Kolye ve Yüzüğe gitse geriye 2 parça eşya ve 45m paran kalır. Bu 2 eşya'da 30m olsa, geriye 15m paran kalır. 1 ay daha plus alırsan, iş biter...
Teşekkürler
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
plussuzum daha yer altına ilk girdiğim an meran muhafizndan fevzi ayakkabı düştü büyücüme şans işi şans
Bak arkadas ben kendimden örnek vereyim.Bir baska hesabıma gelen ikv paketinden aldım,icinde 3 aylık plus var.calısan insanım,eşim de oynuyor.yani ben haftasonu girebiliyorum hesap etsen senin 1 gunluk 5 saatlik online durumu benim 1 haftalık 5 saat.
Ancak plus alınca o cara örs,satısta acaip kara basladı.sadece 1 gunluk örs ve işporta ile 6-7 m para yaptı.ben 1 haftalık böyle yapabildigime göre kendi hesabını sen yap
bence olur diyorum neden olmasın ki o cara her 3 yaratıktan 2 sinde canta dusuyor ve işpartada satmaya saglam şeyler oluyor 
Yalnız herkesin yanlıs anladıgı da birşey var,efsunlu esya dusurme sansı artıyor.örnek vereyim.gecen biri diyorki ya bana hiç yücelen urban filan dusmuyor.hani item duscekti diyor?bende dedim ki hiç mi dusmedi bi efsunlu bile...adama efsunlu esya dusmus ama mesela buyu hasar asit/savascı.tamam bu çöp ama dusmus.senin saglam efsunlu birşey dusurebilmen tamamen sansadır.
bana da gun icinde cok efsunlu dustu ancak guzel olan bi kan çalan asa dustu buyucu kadın,birde nitrojen yuzuk.iş tamemen sans da.bunlar dısında cokca da iksir dusuyor
Ancak plus alınca o cara örs,satısta acaip kara basladı.sadece 1 gunluk örs ve işporta ile 6-7 m para yaptı.ben 1 haftalık böyle yapabildigime göre kendi hesabını sen yap
Yalnız herkesin yanlıs anladıgı da birşey var,efsunlu esya dusurme sansı artıyor.örnek vereyim.gecen biri diyorki ya bana hiç yücelen urban filan dusmuyor.hani item duscekti diyor?bende dedim ki hiç mi dusmedi bi efsunlu bile...adama efsunlu esya dusmus ama mesela buyu hasar asit/savascı.tamam bu çöp ama dusmus.senin saglam efsunlu birşey dusurebilmen tamamen sansadır.
bana da gun icinde cok efsunlu dustu ancak guzel olan bi kan çalan asa dustu buyucu kadın,birde nitrojen yuzuk.iş tamemen sans da.bunlar dısında cokca da iksir dusuyor
çok saolun arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için bi şey daha sorcam bu gün 15 haziran şimdi plus alsam bi dahaki ayın 15 demi biter yoksa 30 haziranda bitermi bide bunu cevap veriseniz çok memnun olurm
güncel hadi birniz cevap erin
1 aylık plus olduguna göre,30 gun sonra bitecektik.15 hazirandan itibaren 30 sayarsan 15 temmuz da biter.
tabi bu plus aldıgın ayın 31 gun olup olmamasına göre degişir.1 gun erken bitebilir.yani 15 tem de bi daha alırsan 14 agustosta biter sanırım.
tabi bu plus aldıgın ayın 31 gun olup olmamasına göre degişir.1 gun erken bitebilir.yani 15 tem de bi daha alırsan 14 agustosta biter sanırım.
ok teşekkür ederimhezae yazdı:1 aylık plus olduguna göre,30 gun sonra bitecektik.15 hazirandan itibaren 30 sayarsan 15 temmuz da biter.
- Mert35
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaşlar bende bugün vatan computerden 3 aylık plus aldım günde 10-15 saat online süper char olur dimi ?