em yi 17 ye 9 yeniyoruz atıyor 600 kpye yazık oluyor
18e 7 yeniyoruz 700 kp yazık oluo kp li 2 em dede oyun atıyor net ten kaynaklanan bir şey diil buna isyan etmezmi insan siz düşünün bu oyun çok hassas veya oyunun kurucuları bize gıcık ediyor görevliler bize zahmet olsun diye yapıyor
Tebrikler...
Re: Tebrikler...
Evet Arkadaşlar Bu Durumu 5 Lemiş Bulunmaktayız...Her Birini 3 - 4 Saatten Hesaplarsak Baya Bir Zaman Çıkıyor Ortaya.Diyecek Laf Bulamıyorum...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Devilxxintikam
- hakankusay
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
bLaDexm yazdı:Evet Arkadaşlar Bu Durumu 5 Lemiş Bulunmaktayız...Her Birini 3 - 4 Saatten Hesaplarsak Baya Bir Zaman Çıkıyor Ortaya.Diyecek Laf Bulamıyorum...
Evet Arkadaşlar Bu Durumu 5 Lemiş Bulunmaktayız...Her Birini 3 - 4 Saatten Hesaplarsak Baya Bir Zaman Çıkıyor Ortaya.Diyecek Laf Bulamıyorum...

AsiLxHakanKusay
AsiLxoTToMaN
Torukmakto

Kenan Zor Değil.Kenanı Kesmemizi İmkansız Kılan İKV Yönetimi Sağolsun Ki 2 Gündür Oyundan Atmaları Yüzünden Kesemedik ...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
Devilxxintikam
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
cok haklısın adem bu gün yasadıklarımız hiçde hoş değildi motorine giderken fedaileri kesip kenan a giderken her seferinde attılar eğer bir sorun varsa kapatın halledin en azından boş yere 3 4 saatimizi harcamayalım değil mi ? yada acıkca söyleyn hemen kesilmesini istemiyoruz diye
BiZANS İMPARATORLUĞU
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
IIXxBASEWxXII
Basewww
Basewxbizans
BaSewWxBiZaNS
İYİ FORUMLAR
bravo yine düştüm em den bu sefer 2500 olan kp 700 oldu 3 kere em den düştüm bravo tebrik ediyorum yönetim hep böyle hepp
iyiki ben diilim sizin yerinizde yoksa destekten yardım maili yerine ana avrat söverdim
Allah size yardım etsin inş kaybınızı kapayacak kadar güzel bi item çıkarırsınızda bu öfkeli günleriniz unutulur ama benim 2 bin kpm geri gelmez plussuz 3 gün canla başla kastığım kp lerim gelmez
Allah size yardım etsin inş kaybınızı kapayacak kadar güzel bi item çıkarırsınızda bu öfkeli günleriniz unutulur ama benim 2 bin kpm geri gelmez plussuz 3 gün canla başla kastığım kp lerim gelmez
güncell tutalım ki görsünler hatalarını görevliler
güncel
- lordosmanli
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Harbiden Yeter....
Oyunu açıyoruz arkadaşları topluyoruz hadi motorini kescez diyoruz neyse yola cıkıyoruz.Aramızda motorine ilk kim vursun da düsmesin kavgası yasanırken bide ne olsun sağolsun yönetim bu sorunu çözmüş GÜNCELLEŞTİRME
1 oldu dedim tamam olabilir.
2 oldu yavaş yavaş sinirlendik.
3 de motorinde düstük.
4 de motorin 20 candaydı.
Eskiden ne güzel 20 sn olayı vardı artık ne akla hizmet kaldırdıysa yönetim ayıptır bu emeklere 3 saattir sıgınakdaydım bilgisayara çay döküldü kalkmadım devam dedim ama yönetim....
Oyunu açıyoruz arkadaşları topluyoruz hadi motorini kescez diyoruz neyse yola cıkıyoruz.Aramızda motorine ilk kim vursun da düsmesin kavgası yasanırken bide ne olsun sağolsun yönetim bu sorunu çözmüş GÜNCELLEŞTİRME
1 oldu dedim tamam olabilir.
2 oldu yavaş yavaş sinirlendik.
3 de motorinde düstük.
4 de motorin 20 candaydı.
Eskiden ne güzel 20 sn olayı vardı artık ne akla hizmet kaldırdıysa yönetim ayıptır bu emeklere 3 saattir sıgınakdaydım bilgisayara çay döküldü kalkmadım devam dedim ama yönetim....
Efsanevi Şifacı Lordosmanlı...
Bizi Eskiler Tanır, Yeniler Örnek Alır, Tanıyanlar İse Anlatır....!!!!
Ben Ahmet Kaya Değilim Lafımı Sokar Giderim...

Bizi Eskiler Tanır, Yeniler Örnek Alır, Tanıyanlar İse Anlatır....!!!!
Ben Ahmet Kaya Değilim Lafımı Sokar Giderim...