Elemnt SAVAŞCILAR çöP oLDU
Elemnt SAVAŞCILAR çöP oLDU
ELEMNTLER ELİMİZDE KALDI BEYLER YENİ YETENEK SİSTEMİNDEN SONRA BÖYLE BİŞEY OLURMU SEVERDE SADECE MAX ÇALIŞIYOR BENCE DÜZELTİLSİN
Re: Elemnt SAVAŞCILAR çöP oLDU
tamamyile yanlış 
aksine ws de elementler şuan gerçekden tam bi süper bişey oldu
yeni gelen bu yeteneklerle artık gerçekden güzel ve adeletli bir ws biçimi oldu sadece akıl ve mantık ile bu elementler ölümcül birer silah
aksine ws de elementler şuan gerçekden tam bi süper bişey oldu
yeni gelen bu yeteneklerle artık gerçekden güzel ve adeletli bir ws biçimi oldu sadece akıl ve mantık ile bu elementler ölümcül birer silah
tank savaşçıları maxlar ile yenemezsin elementlerinin olması lazım
**************************0/!mP0$**************************
smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

Az önce bir vs denedim,benim üstümde elementler vardı karşı tarafda maxlar.
Onda sert ve ağır var bende defansif + kanatmaya da vermiştim.
Kudretini tükettiğim halde rakibin canını sadece 90'a indirebildim bana 5 kere vurması yeter.
Yani bencede yetenekler çöp oldu
Ancak Vs cilerle anlaşıp Sadece sakınma ve defansif vs ayarliyabilirsek
Bir organize olursak Belki birşeyler olur.Ama Skileri batırdıkları kesin
Onda sert ve ağır var bende defansif + kanatmaya da vermiştim.
Kudretini tükettiğim halde rakibin canını sadece 90'a indirebildim bana 5 kere vurması yeter.
Yani bencede yetenekler çöp oldu
Bir organize olursak Belki birşeyler olur.Ama Skileri batırdıkları kesin

Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
teknik olarak
tank savaşçıda defansin sakınma dikkat kanatma durdurma süpürme
dsp savaşçısında ofansif sert ağır durdurma
olduğunu farz edersek
tank savaşçı max dsp elemen olursa düzgün bi ws ortayya çıkıcaktır. eski sistemde elementler sakınmaya maxlara göre daha ii işliyodu gene aynı. tank savaşçı dsp ye normla ve süpürme ile 4500 vurursa dsp de tank savaşçıya o civarda vurucaktır ama dsp ağır normal ve sert kullanıcaktır. kudret olarak tank daha avantajlı kanatmada atarsa ztn iş bitti gibi bişey. ws sırasında tankların dsp lerden daha güçlü olduğunu düşünüyoruö çünkü işin içine kudret faktörü giricek son düzenlemeden sonra dikkatin puan harcaması 1 puana indirildi dsp savaşçısının kanatmayı geçirmesi durumunda sürekli dikkat atılıcak dikkat atıldığında savunması ve hasarı düşücek olan dsp savaşçısıda zihin toplama atıcak zihin toplama 15 puanda iken 3 kudret götürüyor dikkat se 1 buda tank savaşçısının avantajlı çıktığını gösteriyor bu yetenek düzenlemesinden sonra dsp nin tank savaşçıyı yenmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum ama dsp savaşçıdada kanatma varsa eşit şanslar olabilir.(bu durumda eşit şansların olması içinde element olman gerkicek.)
(dikkatin zamanı uzatıldımı hatırlamıyorum yukarıdaki açıklama dikkatin süresi uzatıldıysa geçersiz bir durum alıyo)
(bide kanatmadaki %50 kudret tüketme şansının tutmamak gibi bir ihtimalıde var)
yukarıda yaptığım açıklamaları anlıyanların tank savaşçı, dsp savaşçısı, elementi, max ve yetenek dağılımına bakış açınız değişeceğini düşünüyorum...
tank savaşçıda defansin sakınma dikkat kanatma durdurma süpürme
dsp savaşçısında ofansif sert ağır durdurma
olduğunu farz edersek
tank savaşçı max dsp elemen olursa düzgün bi ws ortayya çıkıcaktır. eski sistemde elementler sakınmaya maxlara göre daha ii işliyodu gene aynı. tank savaşçı dsp ye normla ve süpürme ile 4500 vurursa dsp de tank savaşçıya o civarda vurucaktır ama dsp ağır normal ve sert kullanıcaktır. kudret olarak tank daha avantajlı kanatmada atarsa ztn iş bitti gibi bişey. ws sırasında tankların dsp lerden daha güçlü olduğunu düşünüyoruö çünkü işin içine kudret faktörü giricek son düzenlemeden sonra dikkatin puan harcaması 1 puana indirildi dsp savaşçısının kanatmayı geçirmesi durumunda sürekli dikkat atılıcak dikkat atıldığında savunması ve hasarı düşücek olan dsp savaşçısıda zihin toplama atıcak zihin toplama 15 puanda iken 3 kudret götürüyor dikkat se 1 buda tank savaşçısının avantajlı çıktığını gösteriyor bu yetenek düzenlemesinden sonra dsp nin tank savaşçıyı yenmesinin çok zor olduğunu düşünüyorum ama dsp savaşçıdada kanatma varsa eşit şanslar olabilir.(bu durumda eşit şansların olması içinde element olman gerkicek.)
(dikkatin zamanı uzatıldımı hatırlamıyorum yukarıdaki açıklama dikkatin süresi uzatıldıysa geçersiz bir durum alıyo)
(bide kanatmadaki %50 kudret tüketme şansının tutmamak gibi bir ihtimalıde var)
yukarıda yaptığım açıklamaları anlıyanların tank savaşçı, dsp savaşçısı, elementi, max ve yetenek dağılımına bakış açınız değişeceğini düşünüyorum...
smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

smackdownxbaşkan
smackdownxchess
facexsmack
Turanxsmack

bu benim düşüncem tabi hak veren ve hak vermiyen olması normal yorumlara açığım