ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

azizcan yazdı:
DaRKNiqHT yazdı:arkadaşlar bu akşam saat 20:00 de bu sığınak ve miğrat a giriş yapılacaktır.
NOT:EĞER BU YAZIYI GÖRÜP İŞİ OLMADIĞI HALDE GELMEYEN OLURSA TEAM DEN BİR UYARI ALIR BİR SONRAKİ UYARIDA ATILIR BEN FORMU TAKİP EDECEĞİM KİM BAKIYOR BUNADA BAKACAĞIM BU GÜÇLE HER YARATIĞI KESERİZ MİĞRAT/SIĞINAK TAKİ AMA ADAM GELMİYOR ÇALIŞMAYA BU YAZIYI GÖRÜP GELMEYEN OLURSA (İŞİ OLMADIĞI HALDE )
AMA BENİM İŞİM VAR DİYORSANIZ OYUNDA İŞİNİZ VARSA YİNE UYARI ALICAKSINIZ BİR SONRAKİ UYARIDA ATILACAKSINIZ MUTLAKA HER GELENİN GRUBUDA OLACAKTIR. İLK SIĞINAK YAPACAĞIZ MISIRDA
La benim charLAr susturuldu. Bugun Arşimet çok sinirimi bozdu stres attım biraz sonra bi baktım susturulmuş =) Nasıl gelicem :P Gregoryde de büyk ihtimal melih olur :S
Can bir bakayım edim de senin susturulmayan hesabını görebilecek miyim. :mrgreen:
Hepsi susturulmadan durabilir mi foto alacağım. :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
azizcan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen azizcan »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
azizcan yazdı:
DaRKNiqHT yazdı:arkadaşlar bu akşam saat 20:00 de bu sığınak ve miğrat a giriş yapılacaktır.
NOT:EĞER BU YAZIYI GÖRÜP İŞİ OLMADIĞI HALDE GELMEYEN OLURSA TEAM DEN BİR UYARI ALIR BİR SONRAKİ UYARIDA ATILIR BEN FORMU TAKİP EDECEĞİM KİM BAKIYOR BUNADA BAKACAĞIM BU GÜÇLE HER YARATIĞI KESERİZ MİĞRAT/SIĞINAK TAKİ AMA ADAM GELMİYOR ÇALIŞMAYA BU YAZIYI GÖRÜP GELMEYEN OLURSA (İŞİ OLMADIĞI HALDE )
AMA BENİM İŞİM VAR DİYORSANIZ OYUNDA İŞİNİZ VARSA YİNE UYARI ALICAKSINIZ BİR SONRAKİ UYARIDA ATILACAKSINIZ MUTLAKA HER GELENİN GRUBUDA OLACAKTIR. İLK SIĞINAK YAPACAĞIZ MISIRDA
La benim charLAr susturuldu. Bugun Arşimet çok sinirimi bozdu stres attım biraz sonra bi baktım susturulmuş =) Nasıl gelicem :P Gregoryde de büyk ihtimal melih olur :S
Can bir bakayım edim de senin susturulmayan hesabını görebilecek miyim. :mrgreen:
Ama bugun haksız yere susturuldum ya. Sabah mıgrat yapıyorduk büyücü geldi sonra ıcerı gırdık ve bıraz durup kolay gelsın gıdıorm ddi. Bende bunlarlaa mıgrat falan olmaz dedım. Özelden küfür yazdı sonrada ben klandan adi köpek k.edior yazdm bı baktım ben susturuldum o hala susturulmadı..
Resim
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

azizcan yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:
azizcan yazdı:
Ama bugun haksız yere susturuldum ya. Sabah mıgrat yapıyorduk büyücü geldi sonra ıcerı gırdık ve bıraz durup kolay gelsın gıdıorm ddi. Bende bunlarlaa mıgrat falan olmaz dedım. Özelden küfür yazdı sonrada ben klandan adi köpek k.edior yazdm bı baktım ben susturuldum o hala susturulmadı..
Çifte ştandart...
Vaktinde Yeşil'e gidecektik birkaç kişi kalede kalmıştı daha sonra kaleden onları kurtardık ve Bab-ı Ali'yi bastık...
Adamın tekini kestik dedi vay efendim beni nasıl kesersiniz ben ATX'in yeğeniyim falan da filan da yarın susturulursun da bilmem ne de...
Adam ne hakaretler savurdu ben sadece selamımı da söyle dedim ve aynı zamanda gmlerin çifte ştandart yapacaklarını zannetmediklerimden gmler yapmazlar dedim ertesi gün susturulmuştum ve şok olmuştum... :mrgreen:
Daha sonra Destek'e başvurdum zaten ssler de mevcuttu dediler hakaret etmişsin filan etmedim diye ikinci maili attım öbür gün susturmayı kaldırdılar sanırım veya süresi bitti...
Bilmiyorum çünkü cep telefonuma hiçbir mesaj gelmemişti. :mrgreen:
Onun dışında hiç susturulmadım. :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
monsterdarker
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü

Mesaj gönderen monsterdarker »

Can o ramboce bu ramboce anladım bende atıyorum onu teamden banada sığnaklarda küfretmişti velet bende şikayet edilmiştir yazdım

YOLU AÇIK OLSUN(PEK AÇIK OLMAYACAK AMA)
Resim

Resim

Resim

Resim
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

bakın artık sinirlenmeye başladım artık yeter adam yerine koyulmuyoruz doru düzgün gruplar kuralım diyorum sizin için her türlü organizasyonu hazırlamaya çalışıyorum ama siz bir kere adma yerine koyup dinleyip gelmediniz grup bölgleri içni kuracağımız gruba
herkes kendini düşünsün aferim hep böle

bu arada selim şifreni verdiğin o salağa söle charında bir daha görürsem senle konuşmam tammmı
adama dalmıoz gördüğü yerde dalıo bize snn charında bana laf falan sölio kimsin diom sanane lan dio
Kullanıcı avatarı
azizcan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen azizcan »

DaRKNiqHT yazdı:bakın artık sinirlenmeye başladım artık yeter adam yerine koyulmuyoruz doru düzgün gruplar kuralım diyorum sizin için her türlü organizasyonu hazırlamaya çalışıyorum ama siz bir kere adma yerine koyup dinleyip gelmediniz grup bölgleri içni kuracağımız gruba
herkes kendini düşünsün aferim hep böle

bu arada selim şifreni verdiğin o salağa söle charında bir daha görürsem senle konuşmam tammmı
adama dalmıoz gördüğü yerde dalıo bize snn charında bana laf falan sölio kimsin diom sanane lan dio
Ben pek sığınaklara gelmiyorum ama migrat tam benlik :D Ben varım hele migratta 7li grbu gecmeyi bilen bir arkadas varsa onunla yapmaya can atarım :D
Resim
llarslanll81
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen llarslanll81 »

Esad Death Asıl Kurucusu Kİm ?

Ben Deathxshaman Die Bİliodm

Adyinguard
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Deathx asıl kurucusu Deathxsalvadore tam lonca alımları yapacağız güçlendirecektik ki çalınmıştı sonra Deathxking denen artist benim loncam diyerek kafasına göre takıldı artık bizimde o lonca ile alakamız kalmadı
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

güncel
Kullanıcı avatarı
azizcan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi