İnanın laflarıma ne ıle başlayacagım bılmıyorum...Şu an öyle bir durumdayımkı zor cok zor dayanıyorum..
Tam 2 yıldan fazla bır suredır emek verdıgım, gecemı gunduzume kattıgım karakterlerım bugun 4'ten son SILINMIŞ...
Cafede keyloger programı ındırmışlerdı goremedım ve sıfremı ogrenıp sılmışler...
ALLAH Hepsının belasını versın dıyorum,Butun emeklerım,paralarım,heycanım,sevınçlerım,boşa gıttı...
Her kım çalıp sılmışse ONA ÖYLE BIR BEDDUA ETMIŞIMKI...YUCE TANRIM EN KISA SUREDE SESIMI DUYACAKTIr...Başka söylecek laf bulamıyorum ınsanlar bu kadar şerefsız bu kadar paragoz olabılıyorsa bu kadar haın olabılıyorlarsa...INSANLIKTAN ŞUPHE EDIYORUM ARTIk..
Aynı Olay bizim başımızada geldi netseki bn (sezai) durumu çaktim ş,freyi değştirdi mngiden item oldu ama emklerimizde gitti acını tahmin edebiliyorum ne diyelim geçmiş olsun ops: :?
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm!!!!!
[img]url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/11/3174.jpg[/img][/url[/img]
Hepınız bırer dostsunuz...Ama dostlarımdan cok nedense duşmanlarım var.Neden ınsanlarda rekabet duygusunu başka yerlere çekıyorlar.Neden adaletsız rekabet sahası yapıyorlar anlamıyorum.Bunu bır ınsan bunu bır medenıyetlı bır ınsan yapamaz....Şu an öyle bır durumdayım kı allah belalarını versınn hepsıne gece gunduz beddua okuyorum allahım KABUL EYLE...
geçmiş olsun kardeşim bunu yapanlar utansın insan öyle olmuşki artık cocuk büyük deişmeden bu hırsızlık olayını yapıyorlar allah onları bilgidi gibi yapar ne diyelim sen onlara inat yılmamalısın başın dik olmalı kardeşim ne zorluklar geçirmişsindir hayatında bu olay o zorlukların arasında samana atılan igne gibi kalır oyunu bırakma sakın biraz ara ver bekliyenlerin olur her zmn arkandayım bunu unutma..
UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU SeRsEri SErBesT [StiLim] Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly [ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
bilall yazdı:İnanın laflarıma ne ıle başlayacagım bılmıyorum...Şu an öyle bir durumdayımkı zor cok zor dayanıyorum..
Tam 2 yıldan fazla bır suredır emek verdıgım, gecemı gunduzume kattıgım karakterlerım bugun 4'ten son SILINMIŞ...
Cafede keyloger programı ındırmışlerdı goremedım ve sıfremı ogrenıp sılmışler...
ALLAH Hepsının belasını versın dıyorum,Butun emeklerım,paralarım,heycanım,sevınçlerım,boşa gıttı...
Her kım çalıp sılmışse ONA ÖYLE BIR BEDDUA ETMIŞIMKI...YUCE TANRIM EN KISA SUREDE SESIMI DUYACAKTIr...Başka söylecek laf bulamıyorum ınsanlar bu kadar şerefsız bu kadar paragoz olabılıyorsa bu kadar haın olabılıyorlarsa...INSANLIKTAN ŞUPHE EDIYORUM ARTIk..