GM ler bakın ben sıgınaklara ılk gırısımde tonlarca iksir harcadım.Zırdeliden bana gece zırhı dustu ve 2 gun sonra baktım nikelzırh olmus.Ne iş ya bana iksirlerimi geri verceniz yada zırhımı.Onu bunu bilmem size karşı iyi davranıyoz kötüye itiyorsunuz.Olmaz!
Ya iksirlerim yada zırh.
GECE ZIRHI HAKKINDA
- Leosmontuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: GECE ZIRHI HAKKINDA
o zırh zaten nikel zırh yerine düşüyordu.yanielindeki zırh sana hiç bir şey katmıyordu.sadece görünüşü gece zırhıydı.Bu kadar sorun yapmana gerek yok 
- Leosmontuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Beni ilgilendirmez o zaman diceklerdeki gece zırhı hatalıdır.Çıkarmaya uğraşmayın.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Leosmontuu yazdı:Beni ilgilendirmez o zaman diceklerdeki gece zırhı hatalıdır.Çıkarmaya uğraşmayın.
neden çıkarmaya uğraşıyorsun o eşyanın efsunlusu migratta ve bosslardan düşecektir dendi zaten.boss mu kesitn?
Zır Deli'den Gece Zırh'ı düşme olasılığı yoktur.
Mevcut görünen Gece Zırhları aslında Nikel Zırh olmasına rağmen bir xml sorunu sebebiyle Gece Zırhı olarak görünmekteydi. Bu hatanın eşya kısmı düzeltilmiş olmakla beraber şu an da öğrenilmiş reçteler kontrol edilmektedir.
Bilgnize.
Mevcut görünen Gece Zırhları aslında Nikel Zırh olmasına rağmen bir xml sorunu sebebiyle Gece Zırhı olarak görünmekteydi. Bu hatanın eşya kısmı düzeltilmiş olmakla beraber şu an da öğrenilmiş reçteler kontrol edilmektedir.
Bilgnize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
- Leosmontuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Leathander o zaman demirci rüsteme üretme reçetesi konulsun.İlla evotica Gece zırhımı giymek zorundayız?
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Leosmontuu yazdı:Leathander o zaman demirci rüsteme üretme reçetesi konulsun.İlla evotica Gece zırhımı giymek zorundayız?
o zırhı bul dünya senin olur.
- Leosmontuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
o zaman iksirlerimi verin.YONETIMM!
bi ara 15milyona satılıyodu sağolsun bizim sazanlar da o kadar eder diyordu; bilmem 15m veren varmı o zırha 
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
1.si o zırh hata idi yani zaten sadace görünüşü için o kadar para verenler gerçekten sazan.
2.si o zırhın sadece migrattaki bosslardan süşeceği biliniyordu.
3.sü bahsettiğin evocati efsunu çok iyi bir efsun neyden bahsettiğini anlamadım.
2.si o zırhın sadece migrattaki bosslardan süşeceği biliniyordu.
3.sü bahsettiğin evocati efsunu çok iyi bir efsun neyden bahsettiğini anlamadım.