ÖNERİ [ Hepiniz Hak Vereceksiniz ]
ÖNERİ [ Hepiniz Hak Vereceksiniz ]
Arkadaslar Bildiginiz Gibi 6 Kişilik Gruplar Halinde Girebiliyoruz Yeni Bölgelere Yolun Ortasında biri Oyundan Çıktımı Mecburi Çıkmak Zorunda KAlıyoruz. Peki Ya Çıkan Oyuncu Yerine Dışardan Birine Grup Atarak İçeri Alabilsek...?? Böylelikle Emekler Boşa Gitmez Ve Yolumuza Devam Edebiliriz. Yönetime Önerimdir...!

- Xsafabeyx
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Re: ÖNERİ [ Hepiniz Hak Vereceksiniz ]
Güzel bir öneri . Fakat bunu ikvdestek aracılığıyla iletsen daha iyi olur .
xSAFABEYx
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
Sunofdark
Sunofdarkkxşifa
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
fakat bunu kötüye kullananlar olabilir.Yolun ortasında çıkar diğer çarına girer.Sonra eski çarı ile normal örslerde örs yapıp tekrar girer.Yani ben bunu düşünebiliyorsam şu kafası sadece hilee çalışanlar neler düşünür.
- basshunter09
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyri Beka
Ya da birisi tanımadıgı birini tam boss kesilme sırasında gruptan atıp arkadasını alabilir..
xxxMsTfxxx
Walkınqdead

Walkınqdead

senın kafanın nereye çalıştığı belli oldu....turkoxHAMSTER yazdı:fakat bunu kötüye kullananlar olabilir.Yolun ortasında çıkar diğer çarına girer.Sonra eski çarı ile normal örslerde örs yapıp tekrar girer.Yani ben bunu düşünebiliyorsam şu kafası sadece hilee çalışanlar neler düşünür.
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- ExpectoPatronuS
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
bence arkadaş doğru söyluyorda öneri baya hoşuma gitti yönetim değerlendirirse güzel olabilirsnmz35 yazdı:senın kafanın nereye çalıştığı belli oldu....turkoxHAMSTER yazdı:fakat bunu kötüye kullananlar olabilir.Yolun ortasında çıkar diğer çarına girer.Sonra eski çarı ile normal örslerde örs yapıp tekrar girer.Yani ben bunu düşünebiliyorsam şu kafası sadece hilee çalışanlar neler düşünür.

▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
snmz35 yazdı:senın kafanın nereye çalıştığı belli oldu....turkoxHAMSTER yazdı:fakat bunu kötüye kullananlar olabilir.Yolun ortasında çıkar diğer çarına girer.Sonra eski çarı ile normal örslerde örs yapıp tekrar girer.Yani ben bunu düşünebiliyorsam şu kafası sadece hilee çalışanlar neler düşünür.
senin kadar olmasada