Oyun Laptopımı Yakacak :)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Oyun Laptopımı Yakacak :)

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Başlıktaki şakaya aldırmayın.Çok mağdur olduğum bir konu bu.Oyun dizüstü bilgisayarımı aşırı derecede ısıtıyor.Oyunda ilk girişimde 1 saat kalabiliyorum sonra ısınmadan dolayı bilgisayarım kapanıyor.Sonraki girişlerimde ise en fazla 15 dakika durabiliyorum oyunda.Hemen laptop ısınıp kendini kapatıyor ve bu durum sadece oyunda oluyor.Oyun kapalı iken böyle bir sorunla karşılaşmıyorum.Bugün oyunda aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımın olduğunu fark ettim ve buraya konu açma gereksinimi duydum.Oyunu oynayamıyoruz maalesef.Tam organize olmuş,grup bölgelerinde ilerler iken bilgisayarlarımız kapanıyor.Bilgisayarımda da herhangi bir sorun yok.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
2006-2013
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Oyun Laptopımı Yakacak :)

Mesaj gönderen xsercanx »

sana 2 önerim war

1. kesinlikle laptop fanını yani hava çikişini temizlet eminim çok tozlamıştır we artık soğutmuyordur kendin açamıyorsan bilgisayarcılar 20-30 ml hallediyorlar
2. önerim artık yaz ayındayız lap top haliyle ısınacaktır altına bi soğutucu alabilirsin laptop soğutucular 50-60 ml arası deişiyo
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen qwertoy »

Bugün masaüstü bilgisayarımın oyunu oynarken ana kartı yandı 4-5 gündür sabahtan gece 4- 5 e kadar oynadıgm içn aşırı yüklenmekten dolayı yandı artık pcde dayanamadı xD babama nası sölicem bilemiorm xSS
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

qwertoy yazdı:Bugün masaüstü bilgisayarımın oyunu oynarken ana kartı yandı 4-5 gündür sabahtan gece 4- 5 e kadar oynadıgm içn aşırı yüklenmekten dolayı yandı artık pcde dayanamadı xD babama nası sölicem bilemiorm xSS
Bence hemen karşısına dikil söyle saklarsan daha çok kızar kendi öğrenirse
Kullanıcı avatarı
Leosmontuu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Leosmontuu »

İlk önce sorununuz fan ile ilgili olabilir.bir tamirciye göstermeniz iyi olacaktır.

Sonrasında anakart ile sogutucu uyuşmuyor ise ağır programları oyunları kaldırmaz ve kendini resler veya tamamen kapatır.Burda söz konusu olan laptop olduğu için sizin yapabilceğiniz bir çözüm yoktur.

Tamirciye götürün ve bir baktırın.Ayrıca bilgisayarınızda çok ağır programlar çalışıyor ise ramdan yer ve sonunda ekran kartınız yanar.
hezae
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen hezae »

acıkcası cok saglam bi laptopu olan arkadasım var ve kendisi de ikv gibi oyunları oynamayı seviyor.sırf bu yuzden o da ısınma durumunda şikayetci idi.fanı temizliyor duzenli ve sogutucu aldı.laptopu altı kafes teli gibi olan bi yere koyup oynuyor.ve laptopun daha zorlanıp ısınmasın diye ne resim ne de film muzik yuklemiyor.ayrıca bi tasınabilir harddiski var.muzik film resimleri onda.lazım olunca takıp kullanıyor.ve de cok rahat ediyor.
Kullanıcı avatarı
ExpectoPatronuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ExpectoPatronuS »

Bu sorun her laptop da varmı bılmıyorum bende almayı düşünüyorum işim icabı ama ikv ve bu tarz oyunları bırakmayada hiç niyetım yok ne yapıcam artık bilmiyorum baya sağlam bi laptop almam lazım artık
Resim
Resim
Resim
▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂

“Genel Etkileşim” sayfasına dön