Plus Paket Veletlere Verilmesin

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
muratkocaman2010
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Plus Paket Veletlere Verilmesin

Mesaj gönderen muratkocaman2010 »

Arkadaşlar Xxcanverenxx Adlı Karakterimle Yeraltında Kasıyordum. Atmosfer Adlı Karaktersiz Şahıs Öldü Ve Kaldırmamı Soyledi Kaldırmadım.Kaldırmadıgım İçin Bolgeden Hırsızdır İtemleri Caldı vs. Gibi Yazılar Yazdı Yani Bu Plus Paketin Yararımıdır Zararımıdır. Plus paket kullanmayı Bilirsen Yararlı Eger Atmosfer Gibi Veletlerin Elinde Zararlıdır. Kaldırma Konusuna gelince,Şifacıyım Diye kaldırmak zorunlulugunu kendimde hissetmiyorum.İstersem Kaldırrm İstersem Kaldırmam Bu bana Kalmış Bi Durum.Yorumlarınızı Bekliyorum. Saygılarımla......

Awadore~Avadore~Xxcanverenxx
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Re: Plus Paket Veletlere Verilmesin

Mesaj gönderen abuzeddin »

bugün çok güçlü bir grup kurdum ve sığınaklara girdik.. düşüneni kesmeden geçtik ve motorini başa kadar çektik. Br kere öldüm (şifacımla girdim) ve kalktım örs yaptım can basmaya devam ettim ve canı 20 oldu ha kestik derken büyücülerimiz ödlü ve en son ben kaldım kaçırıyodum ve benide öldürüp kaçtı neyse ben kalkmadım ve şifacı arkadaş kalktı ben canlandırır mısın dedim yeni örs yapmıştım bidaha yapmıyım dedim ve arkadaşın kudreti 100 olana kadar konuşmadı ve isyan çıkarıp bölgeden çıktı..yani şifacısın kaldırsan eline mi yapışır...bide yorum bekliyorum iyoun al sana yorum suçlu olan sensin....
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
abuzeddin
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Academy Of War

Mesaj gönderen abuzeddin »

arkadaş bide konu açmış sanki sen destekleyen çıkcak....konu kilit......
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

şifacı başkalarının emirlerine itaat edicek diye bir durum yok isteyen kaldırır istemeyen kaldırmaz yetenek onun değil mi sonuçta ? savaşçılar klan savaşlarında bile dikkat atmazken normal yaratık bölgelerinde neden kaldırma zorunluluğu olsun ki ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce

“Genel Sohbet” sayfasına dön