TTNET Epin Sorunu
TTNET Epin Sorunu
Karakterim Teamsıfırdokuz'un bulunduğu TTNET hesabıma fuarda dağıtılan E-PİN Şifresini yükledim.Onaylandı dedi. Saat 16:30da ve hala karakterimin plusu yok :S

- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: TTNET Epin Sorunu
Ben ayın 2 sınde yukLedım ve 12 sınde bıtmesı Lazımdı ama bitmedi 
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
Delixrealist
sabır sabır nereye kadar bir günüm gitti oyuna gecenin köründe giremem gece gelirse 1 gün gider 

- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
qitsin senden önemLimi ! 
Delixrealist
Arkadaşım Yazdığın Gibi Sorun Ortada. Çözümüde Ortada Nasılmı ?TeaM09 yazdı:Karakterim Teamsıfırdokuz'un bulunduğu TTNET hesabıma fuarda dağıtılan E-PİN Şifresini yükledim.Onaylandı dedi. Saat 16:30da ve hala karakterimin plusu yok :S
Kazandığın E-pin Şifresini Eğer TTNET'e Girdiğin Zaman Onaylayıp Kabul Ettiyse, Fakat Oyuna Girdiğin Halde Plus Paketi Servisin Aktif Değilde Foruma Değil TTNET'i Arayarak Gerekli Bilgileri Neden Böyle Olduğunu Soracaksın. Çünki Kabul Edilen E-pin Numaranda Sorun Yok. Sorun Hesabındaki Plus Servisinin Başlamaması Buda Muhattap Olarak Seni TTNET Olarak Gösteriyor. Ulaşmak İçin TTNET'e
Kod: Tümünü seç
Sabit Hatlardan : 444 0 375
GSM Operatörlerinden : Alan Kodunu Başa Ekleyerek Örneğin : 0 212 444 0 375 Gibi.
Forumda Yöneticilerin Cevap Vermesini Bekleme. Çünki Destek Yeri Forum Değil, İkv Destek Panelidir.TeaM09 yazdı:1 gün 2saat 10 dakika geçti hala plus yok ortada :evil:
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
Not : 1.ci Önerimi Dikkate Alırsan Sorunun Nedenini Direk Telefonla Öğrenmiş Olursun. Eğer 1. Öneriden Sonuç Çıkmazsaki İyi Yada Kötü Çıkar. Kötü Sonuç Çıkarsa İletişim Kurmak İçin 2.ci Önerimi Dikkate Al.
İyi Forumlar.
ikvdestek e bildirim yaptım şimdi. Desteğiniz için teşekkürler size de.MiRaLaY yazdı:Arkadaşım Yazdığın Gibi Sorun Ortada. Çözümüde Ortada Nasılmı ?TeaM09 yazdı:Karakterim Teamsıfırdokuz'un bulunduğu TTNET hesabıma fuarda dağıtılan E-PİN Şifresini yükledim.Onaylandı dedi. Saat 16:30da ve hala karakterimin plusu yok :S
Kazandığın E-pin Şifresini Eğer TTNET'e Girdiğin Zaman Onaylayıp Kabul Ettiyse, Fakat Oyuna Girdiğin Halde Plus Paketi Servisin Aktif Değilde Foruma Değil TTNET'i Arayarak Gerekli Bilgileri Neden Böyle Olduğunu Soracaksın. Çünki Kabul Edilen E-pin Numaranda Sorun Yok. Sorun Hesabındaki Plus Servisinin Başlamaması Buda Muhattap Olarak Seni TTNET Olarak Gösteriyor. Ulaşmak İçin TTNET'e
Sabit Hatlardan : 444 0 375 GSM Operatörlerinden : Alan Kodunu Başa Ekleyerek Örneğin : 0 212 444 0 375 Gibi.
Forumda Yöneticilerin Cevap Vermesini Bekleme. Çünki Destek Yeri Forum Değil, İkv Destek Panelidir.TeaM09 yazdı:1 gün 2saat 10 dakika geçti hala plus yok ortada :evil:
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/[/
Not : 1.ci Önerimi Dikkate Alırsan Sorunun Nedenini Direk Telefonla Öğrenmiş Olursun. Eğer 1. Öneriden Sonuç Çıkmazsaki İyi Yada Kötü Çıkar. Kötü Sonuç Çıkarsa İletişim Kurmak İçin 2.ci Önerimi Dikkate Al.
İyi Forumlar.