Gm ler ben telefonumla İKV1 yazıp 7979 a gönderdim işlk başta cvp gelmedi
Sonra dedim heralde ulaşmamıştır sonra bi tane daha aynısını attım bu arada onay msj ları geldi
Ancak gelen cvp Hattınız Türkcell Mobil ödeme servisine kapalıdır .. cvbı geldi bunn için ne yapabilirim ...
GM LER Bİ bakar mısınz? kontör plus ile ilgili
- kerim73
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
GM LER Bİ bakar mısınz? kontör plus ile ilgili
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- kerim73
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: GM LER Bİ bakar mısınz? kontör plus ile ilgili
ya bi cvp verseniz e siz uyuyo musunuz ?
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
gelen msjın gmlerle alakası yok kardeş
türkcel müşteri hizmetlerini arayıp hattını mobil ödemelere açtırman gerekiyor ilk önce açıldıktan sonra plus almak için mesajını yollayabilirsin
türkcel müşteri hizmetlerini arayıp hattını mobil ödemelere açtırman gerekiyor ilk önce açıldıktan sonra plus almak için mesajını yollayabilirsin
Hayat,fırtınanın geçmesini beklemek değildir ki !...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
Yağmurda dans etmeyi becerebilmektir...
• Eğer hattınızdan Plus Paket karşılığı olan ücret kesilir ama E Pin'iniz size ulaşmazsa yada kazayla silerseniz www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek, bildirim tipini Üyelik olarak seçip formu doldurunuz ve ardından aşağıdaki bilgileri açıklama kısmına ekleyiniz ve İKV Destek Takımı'na başvurunuz. E Pin'niz çalışma saatleri arasında E pin almada kullanılan GSM numarasına tekrar gönderilecektir.
İşlem tarihi:
E pin satın alınırken kullanılan GSM numarası (başına sıfır girmeden ve boşluk bırakmadan yazılmalıdır):
Sunucu adı:
Üye adı:
İyi forumlar
İşlem tarihi:
E pin satın alınırken kullanılan GSM numarası (başına sıfır girmeden ve boşluk bırakmadan yazılmalıdır):
Sunucu adı:
Üye adı:
İyi forumlar