Olur da bir gün ölürsem,
Benden bahsederken sakın "hayatını kaybetti" diye bir ifade kullanmayın;
Çünkü ben ölmüşsem asla hayatı kaybetmemişimdir
Ben ölmüşsem mutlaka ölümü kazanmışımdır.
[ERDAL DEMİRKIRAN - YAZAR]
cansuhzn yazdı:Sığınakla İlgili Bir Çok Resim Yazı Çizildi Yazıldı...Bu Gecede Seferlerimizden Birine Çıktık...
İlk Hedef Düşünen Adamdı... :arrow:
Ve İlk Hedef Başarıyla Kayıpsız Aşıldı... :arrow:
Kurtlar Yoluna Emin Adımlarla İlerledi Şimdiki Hedefleri Fedailer Ve Motorindi :arrow:
Fedailerde Tek Tek İndirildi :arrow:
Sıra Motorindeydi , Motoruna Sarılmış Kurtların Ulumalarıyla İnleyen Sığınak Karidorlarında Düşünceli Bir Şekilde Beklemedeydi. Fazla Geçmedi Ve O An Geldi... :arrow:
Motorinde Kurtlara Yenik Düşmüştu...
Emin Adımlarla Yolumuza Devam Edicektik , Herşey Hazırdı...Sığınakların Bu Gece Sonu Gelicekti...
Tüm Hazırlıklar O Yöndeyidi...Ama Ne Olduysa Baş Fedaiyi Keserken Oldu Oyun Reisi Dışarı Attı...
Gerisi Yarına Kaldı
Ali sen beni hasta etme daha bi yere gitmedik sadece oyunu azaltıyorum artık sizin oynadığınız zamanlar giricem sırf sizinle oynamak için sadece
çünkü tılsım'da artık insan gibi insan kalmadı bi siz varsınız benm için bide oyunun basından bu yanakı 4-5 dostum
bu gecede gitcenizmi :?: tam saat verirseniz bugünde ben takılıyım diom size
yalnız tam saat lazım o vakitte giriyim sadece
hüseyin birader bir cıktım oyundan dagıtmıssınız ortalıgı erken saatlerde yapalım tekrar 2 de yola cıktınız
hayırlı olsun başarılarınız devamı gelecek kardeşim o an yanınızda yoktum ama bu gece berbaerız yıne:D
Gözünüzü 4 Açın Artık Matrix Diye Birşey Yok
Superman Öldü Spiderman Var Oda Artık Moruk
Batman'i Kankası Robin'le Gömdük
Amerika Kökenli Kahramanlar Cümleten YALAN
Gerçek Kahraman Ankara'da ANITKABİR'DE
ellerine saglık çok güzel bir dörtlük allah şifa wersin kardeşim kime diliyorsunuz bilmiyom ama yinede ileyim ha ayrıca stabxviqi ye selamlar :mrgreen:
cansuhzn yazdı:Sığınakla İlgili Bir Çok Resim Yazı Çizildi Yazıldı...Bu Gecede Seferlerimizden Birine Çıktık...
İlk Hedef Düşünen Adamdı... :arrow:
Ve İlk Hedef Başarıyla Kayıpsız Aşıldı... :arrow:
Kurtlar Yoluna Emin Adımlarla İlerledi Şimdiki Hedefleri Fedailer Ve Motorindi :arrow:
Fedailerde Tek Tek İndirildi :arrow:
Sıra Motorindeydi , Motoruna Sarılmış Kurtların Ulumalarıyla İnleyen Sığınak Karidorlarında Düşünceli Bir Şekilde Beklemedeydi. Fazla Geçmedi Ve O An Geldi... :arrow:
Motorinde Kurtlara Yenik Düşmüştu...
Emin Adımlarla Yolumuza Devam Edicektik , Herşey Hazırdı...Sığınakların Bu Gece Sonu Gelicekti...
Tüm Hazırlıklar O Yöndeyidi...Ama Ne Olduysa Baş Fedaiyi Keserken Oldu Oyun Reisi Dışarı Attı...
Gerisi Yarına Kaldı
Ali sen beni hasta etme daha bi yere gitmedik sadece oyunu azaltıyorum artık sizin oynadığınız zamanlar giricem sırf sizinle oynamak için sadece
çünkü tılsım'da artık insan gibi insan kalmadı bi siz varsınız benm için bide oyunun basından bu yanakı 4-5 dostum
bu gecede gitcenizmi :?: tam saat verirseniz bugünde ben takılıyım diom size
yalnız tam saat lazım o vakitte giriyim sadece
hüseyin birader bir cıktım oyundan dagıtmıssınız ortalıgı erken saatlerde yapalım tekrar 2 de yola cıktınız
hayırlı olsun başarılarınız devamı gelecek kardeşim o an yanınızda yoktum ama bu gece berbaerız yıne:D
Evet İbo 2 De Yola Çıktık Gece...Herşey Tamamdı Biliyosun Kenan Dahil Supureceketik Akşam Ama Motirini Kestikten Sonra Yola Çıktımızda Tekrardan Başa Fedaiyi Keserken Oyun 2 Kişiyi Attı Reis Ve Melisayı...Bizde 4 Kişi Devam Edemedik...Bu Geceye Kaldı Artık...Bu Gun İdmanım Var 15:30 Da Çıkıcam Saat 10 Civarı Evde Olurum...Muratta O Saatlerde Geliyo Sanırım Gideriz Hazırlıkları Yapıp...
Arkadaşlar dün gece locnamızdan hazırladığımız sağlam bir ekiple Düşünen Adam ve Motorini Kestik biliyorsunuz bu çalışmalar süratle devam edicek Kurt farkı ile ama üzülerek söylüyorum ki bir kaç gün aranızda olamayabilirim bazı teknik sorunlardan dolayı bu sorunları en kısa sürede halledip aranıza dünücem şimdi ki hedefimiz Kenan olucak Kenanın halledilmesinden sonra ki hedefimiz Migrat olucak Migrat Bölgesindede gerekli başarıyı elde ettikten sonra locna yönetim konseyi ve komutanların görevleri yapılıcak daha sonrasında bu bölgelerde ki görevleri Görev Takım Komutanı yürütürken konsey locna faaliyetlerini yürütücek Savaş Komutanlarıda şu kp açlığı ile ilgilenip klan savaşlarını dengeliycek ...
kurtreis yazdı:Arkadaşlar dün gece locnamızdan hazırladığımız sağlam bir ekiple Düşünen Adam ve Motorini Kestik biliyorsunuz bu çalışmalar süratle devam edicek Kurt farkı ile ama üzülerek söylüyorum ki bir kaç gün aranızda olamayabilirim bazı teknik sorunlardan dolayı bu sorunları en kısa sürede halledip aranıza dünücem şimdi ki hedefimiz Kenan olucak Kenanın halledilmesinden sonra ki hedefimiz Migrat olucak Migrat Bölgesindede gerekli başarıyı elde ettikten sonra locna yönetim konseyi ve komutanların görevleri yapılıcak daha sonrasında bu bölgelerde ki görevleri Görev Takım Komutanı yürütürken konsey locna faaliyetlerini yürütücek Savaş Komutanlarıda şu kp açlığı ile ilgilenip klan savaşlarını dengeliycek ...
ohhh kp açlarını kesecem günü zevk , hırs ve kana susamış bi şekilde bekliyorum