BÜYÜCÜ KESİMİ
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: BÜYÜCÜ KESİMİ
beyler öncelik biraz saygı gösterin sizi kesmenin artık bir bu yolu kaldı arkadan sezsince gelip 3 vuruşda yatırmak başka büyücüyü bu durumda kesebileniniz varsa bana söylesin kons acan büyücü nerdeyse tek atıyo hele bir tanesi 12 bin vurdu durdurma attım şansıma zihin geldi kestim onun dışında nerdense krtikcileri kesmek imkansız ama 2 snye yaklaştıkmı işiniz biter zaten kestiğim büyücü biraz acemiydi baksanıza zihin attı ama geç onun dışında keseniziniz varsa koysun taktiği buyrun sizi bekliyorum burdan gelibde 3 5 hakaret etib cıkmak kolay buyur herhalde çoğunuzun savaşcısı vardır yazın bakalım nasıl keselecekmiş başka türlü!
<)
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
ağlama abisi ağlama tamam güçlüsün sen tüm büyücülere tek atarsın ağlama bakiyim tamam tutmayın küçük enişteyi.Reymond yazdı:Ağızı topla sana emezikden başka bir veririmPetcarar yazdı:arkadaşım uğraşmayın şu çocukla ya.gitsin emziğini emsin.böyle veletlere prim verirseniz sonra tepenize çıkıyor veletler.
ikincisi orda adam gidiyodu oraya deparladım geberdi yani arkdan geldim adam farkına bile varmadı
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ulan velet Arz olmaktan utan!Reymond yazdı:Alın Ölü halinin fotosu 5 snye sürdü zaten videoyoya gerek yok
İt herif Lodoşların yaptığını sen de yaparsan onlardan ne farkın kalır?
Biir de gururla foruma koyuyor!
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
kendinde demişsin farkına bile varmadı diye wslerde kimle ws attığını bilirsin seninkisi ws değil kp açlıı ben 41 lwl büyüyüm beni 49 savaşçılar kesemiyo istersen serverında büyü kasıyım yüz yüze ws atalımReymond yazdı:Ağızı topla sana emezikden başka bir veririmPetcarar yazdı:arkadaşım uğraşmayın şu çocukla ya.gitsin emziğini emsin.böyle veletlere prim verirseniz sonra tepenize çıkıyor veletler.
ikincisi orda adam gidiyodu oraya deparladım geberdi yani arkdan geldim adam farkına bile varmadı
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- Firelife
- Demirci Çırağı
Sadece gülüyorum arkadaşın acizliğine bağlıyorum 
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
Reymond yazdı:Ağızı topla sana emezikden başka bir veririmPetcarar yazdı:arkadaşım uğraşmayın şu çocukla ya.gitsin emziğini emsin.böyle veletlere prim verirseniz sonra tepenize çıkıyor veletler.
Akli melekeleri daha yerinde değil abileri ablaları bırakın oynasın.Ayrıca hatırlatma ikv +15 oyunu kereta sen git marıo felan oyna.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.