MYDoNoSeXBiZaNS yazdı:ofansif actıgın anca zırh %si en fazla 30da kalıyor yani ne kadar solucan giyersen giy bosuna
Karakterimizin adı SAVAŞCI.Savaşcı demek savaşan demek.Kesinlikle ofansif 15 olmalı bence.Saldırımız artıyor.Sert Vuruş ve Ağır Vuruşta 15 olmalı benim düşüncem.Lakin gelen yeni bölgölerde savşçıları savaşcı gibi kullanmamıza izin verilmiyor.Tank görevini üstlenecek savaşcı aranıyor.Benim kanaatim bir savaşcı hem ofansif hemde defansiz olabilir.98 yetenek puanımız var yanlış hatırlamıyorsam.Yeteneklerimizi dağıtırken çok dikkatli bir şekilde yetenek penceresi üzerindeki yetenekleri okumak gerekiyor.Solucan falan dizmenin pek bir fayda sağlayacağı kanaatinde değilim.Ardelenler dizmek benim görüşüme göre daha mantıklı.Dafanssif actınız birde sakınma diyelim.Saldırı nitelikli yeteneklerinizi kullanamayacaksınız.Sürekli ıska yaparsınız.Eğer Ardelenler olursa eşyalarınız ıska yapma olasığınız düşer.
Bunlarda benim gözlemlerimden nacizane fikirlerim.
Ha yapılan güncelleme ile yeni yetenek sistemini beğendinizmi diye sorarsanız.Kesinlikle hayır derim.Savaşcıyı gercekten bitirmişler.
Gecen akşam Kadim Hidra'ya gittik. Önce Yeşil Hidra görevi olanlar vardı yapalım dedik.Gördük ki Yeşil Hidra 12 000 civarları Kadim Hidra ise 13 000 civarları vuruyor.Üstelik Tank Savaşcıya.Hayatımda oyuna gelen yeni bölgelerdeki yeni görevler için imkansız terimini kullanmadım.Artık Hidra görevleri için imkansız diyorum ve umuyorum ki bir hatadır düzeltileçektir.
Saygılarımla...