Bugünkü Ydemirhan ın jestini koz bilerek herkez zırh yaptırdı ama o zırhların sonu kötü oldu bi oyuna giriip cıkmayla 12 lwl olan zırh lar boşa yapıldı BeleŞe yaptırdım Diyenlerin Yüzü Morardı
Ama Genede Ydemirhan a Bu jestinden Dolayı TEŞEKKÜR EDİORUZ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zırh Alıp Ve Ya Yaptıranlara Geçmiş Olsun Ydemirhan
Zırh Alıp Ve Ya Yaptıranlara Geçmiş Olsun Ydemirhan
öLüm GéLdiği Zaman YaniMa GéLMé. Bén AzRaiLLé’Dé HéSap KiTap Yaparim !!
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
KaTLiAmxCeßRaiL TuranxDeLicoCuq ßy YäßäŋqǖLǖ
Re: Zırh Alıp Ve Ya Yaptıranlara Geçmiş Olsun Ydemirhan
oyunda hata var labiden düşen zırh reçetelri qece ızrhı umarım kısa zamanda düzeltilir...

kankama helal olsun Drowxpwer 'in ve saz arkadaşlarının yüzünü morarttı havasını söndürdü...
İnsanlık için oynuyoruz bu oyunu para için değil Drowx ler anlayın bunu ...
bide diyoki herkeste olunca ne anlamı kalıcak ... oyunda güzel görünümler her zaman bi heycan bi adrenalin yaratır anlayamamışsın ...
bide diyoki herkeste olunca ne anlamı kalıcak ... oyunda güzel görünümler her zaman bi heycan bi adrenalin yaratır anlayamamışsın ...
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Arkadaşlar Herşey para demek degil bu oyunu ben para pul için oynamıyorum beni gerçekten tanıyanlar bilir Yunusunda dediği gibi güzel görünüm için beleşe üretim dedim 1 kişiden bile para almadım almamda ama degişcegini bilmiyordum o üzdü
oyundan çıkmadıgın sürece üstünde kalır sürekli ve Classes dosyaları ile hiç bir ilgisi yoktur tamamen oyuna bağlı bir hata bunda benim suçum yoktur umarım 
DEMİRHAN
DEMİRHAN
kullanım kısıtlamalı olmus bunlar
full u yokmu 
Emektar Charlar 
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
full ü varda karaktersizlik yapmak için uğraşan adamlarda ... tek item bile deil, anlayan anladı 
kım onlar hacı bızbızeyız burda dertleselim
kım neymıs bılelım yüzüne vurmadıkca anlamaz öleleri...
Emektar Charlar 
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
,Ayna yazdı:kankama(Ydemirhan) helal olsun , Drowxpwer 'in ve saz arkadaşlarının yüzünü morarttı havasını söndürdü...
burayı dikkatli oku anlarsın ...
anlamadıgımdan degıldı ama ö.d digerleri anlasın o yeter 
Emektar Charlar 
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
CaNNeR
SaTaNiSsT
Magnetik
Büyütech
Gkbxxmagnetik
Gkbxxmagnetık
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Drowx'lerin dolandırıcılardan hırsızlardan ne farkı kaldı?magnetik yazdı:anlamadıgımdan degıldı ama ö.d digerleri anlasın o yeter
49 level diye 5m e 10m e satacaklardı saf birini bulsalardı. Tamamen insanları dolandırmak yaptıkları. Şimdi bir de aksini iddia ederler.
Utanmadan üretimi 20m ben 10m e satıyorum diyordu ya. O kadar da yardımsever yani.