Arkadaşlar ben birisinden zırh aldım sonra çıktım baktım zırh nikel zırha dönüşmüş ben ne yapacağım şimdi Gmler Yardım pls
40 m boşa gidecek
Oyundaki Bir Hata
Oyundaki Bir Hata
GERİ DÖNÜŞ
Herkez Bir Gün Arz Olmasın Bırakında O Ayrıcalık Bizde Kalsın
))
Herkez Bir Gün Arz Olmasın Bırakında O Ayrıcalık Bizde Kalsın
- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Oyundaki Bir Hata
hatalı üretım dıye yazıyoruz ama kımse dikkate almıyor.sonuç ortada
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
Parayla Satanlara Diyecek Laf yok Hadi Gerçek olsa neyse Ama kardeş sende gidip 40 m zırha verilirmi itemli olsa Hadi alırsın GM ler birşey yapamaz sadece oyundaki öyle hataları düzeltir başkalarının paraları gitmez
DEMİRHAN
DEMİRHAN
Arkadaşlar biraz kendinize gelin ne bu artislik bi zırha 40 m veriyorsunuz #@!? drowx loncasına para kazandırıyorsunuz ayıp ya.
Gokkan(latif)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
Şifacixgokkan
Cakset
Caksetxşifa(ashab-ı kehf)
IxCaKSeTxI (ejder asa)
1 o paralar drowx lere gitmedi sadece üreten bir arkadaşımızdır mcxsinan adında bir char
2 biz para istersek her türlü paramız olur helal yoldan
3 biz ole olacağını bilmediğimiz halde herkesi uyardık yinede aldılar kendileri kaşındılar bir anlık heycan tutuldular sonu hüsran
4 bir daha Drowx adını ağzına almamanı rica ediyorum kişisel hakaret olarak algılarım lonca üyelerinden bir kişine daha böle sölersen umarım ne demek istediğimi anlamışsındırda bni zor durumda bırakmazsın
size kimse zorla üretmedi aksine uyarıldınız ama siz genede ürettiniz bn üretimcinin adını bile sölemedim bölgeden üretmesinler die daha öncede dediğim gibi mahutada dedim üretme ne olur ne olmaz die tamam abi dedi sonra abi herkes soruo ürettirmeye çalışıo zorda ben kalıom dedi iyi peki üretin ticarete dökün madem o kadar çok istiyolar alsınlar zırhlarını dedim ve sonucunu hep birlikde gördük.
2 biz para istersek her türlü paramız olur helal yoldan
3 biz ole olacağını bilmediğimiz halde herkesi uyardık yinede aldılar kendileri kaşındılar bir anlık heycan tutuldular sonu hüsran
4 bir daha Drowx adını ağzına almamanı rica ediyorum kişisel hakaret olarak algılarım lonca üyelerinden bir kişine daha böle sölersen umarım ne demek istediğimi anlamışsındırda bni zor durumda bırakmazsın
size kimse zorla üretmedi aksine uyarıldınız ama siz genede ürettiniz bn üretimcinin adını bile sölemedim bölgeden üretmesinler die daha öncede dediğim gibi mahutada dedim üretme ne olur ne olmaz die tamam abi dedi sonra abi herkes soruo ürettirmeye çalışıo zorda ben kalıom dedi iyi peki üretin ticarete dökün madem o kadar çok istiyolar alsınlar zırhlarını dedim ve sonucunu hep birlikde gördük.
...