Ashab-ı keyf 47 lwlde ürettim onu giymek için tüm ankayı topladım neredeyse hepsi yrd etti ertesi günü 49 oldum sunu sölemek gerekirse asabı cok heycanla bekliyordum ancak hiç beklediğim gibi cıkmadı diyebilirim hint sopasından tek farkı daha az oturması idi. gelelim vuruslara sinek boğa asa vardır aynı onun gibi desem yalan olmaz ful max 1600 1400 arası değişiyor ıska olanağı az ( Üstünde 2 dene saldırı varsa ) Üretilsinmi derlerse eyer madenin bolsa üret lazım olur param az dersen ibni solucan sopa al daha iyi derim saygılarımla
Anka' dan
İbram
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
arkadaşlar çok yanlış düşünüyosunuz ashabın işe yaramadığı yönünda ashabın iyileştirmesi 336 bin ibni sina asanın ise 140 bin ardaki var 2.5 katı filan + kudret rejenerasyonu var ben üreticem de materyal kalmadı sunucuda çıkmakta çıkmıyo ashabı takınca ceket pant ı solucan alcam tek item dier leri ful ibni sina ibn icevriye bakın şifacı nasıl olur ozmn görün.
Sunucu=Teşkilat Savaşçı= IIVanGuarDII Şifacı=IIGLaUCoMeII Büyücü= IIPeRSecuTioNIIKader Bizi 61 Kenara.
bence tartışma boşa ashab üretilmesi gereken bir silah yetenek efsun ve iksirlerle yeri doldurulmaya çalışılsa da ashab şifacılar için imkanı varsa kesinlikle üretilmelidir .