Merhaba arkadaşlar.
Daha öncede böyle bir konu açmıştım.Klanlar hakkında.Tekrar buna değinmek istiyorum.Hemen herkesin başına gelmiştir.Düşman klandan birini yahut kabadayı modunda birini kestiğinizde hakaret veya küfür yemişsinizdir.Lafı uzatmadan yazmak istiyorum.Çünkü yeni eklenti paketinin gelmesiyle yeni haritalara giriş kapıları genelde lodosların elinde oluyor ve girişler tutuluyor.Kesilen her düşman için farklı farklı küfür yiyoruz.Bu karşı klan içinde geçerli.Her konu açşışımda anlatmaya çalıştığım şu ; BEN EĞER KLANDA YAHUT MODDA İSEM ve SENİN İSMİN BENİM EKRANIMDA "MOR" RENKLE GÖZÜKÜYORSA.MAUSU SENİN ÜSTÜNE GETİRDİĞİMDE KILIÇ ÇIKIYORSA,SANA HER TÜRLÜ SALDIRMA HAKKIM VARDIR ve KARŞIMDAKİ AĞZINI AÇIP TEK LAF EDEMEZ ÇÜNKÜ ETMEYE HAKKI YOKTUR.Tabii ki bu tercih meselesidir.Yani her lodos bir arz gördüğünde dalmak zorunda değildir.İŞTE BEN BU TERCİHİMİ "DÜŞMANIMA SALDIRMAK"TAN YANA KULLANMA TARAFTARIYIM.Bunu anlatmak için her fırsatta konu açıyorum,oyunda yazıyorum ama olmuyor.Beni yine haksız bulanlar olacaktır.Ama dediğim gibi bu bir tercih meselesidir ve ben "DÜŞMANIMA SALDIRIYORUM DİYE" İnsanlığımdan,şerefimden,adamlığımdan bişey kaybetmiyorumdur...
İyi forumlar/saygılar.
EÖ-Sheytanist.
Üstüne basa basa TEKRAR !
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Üstüne basa basa TEKRAR !
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
Sheytanist*
-
- İri Fare Avcısı
Re: Üstüne basa basa TEKRAR !
yürü samet abi haklısın 
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
biryelxdeath yazdı:yürü samet abi haklısın
Kardeşim,sanırım birisiyle karıştıyorsun ben Berkay.Samet die birini tanımıyorum bu çarada öyle birisi girmiyor.girmez.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
Sheytanist*
Sheytanist*
Sheytanist yazdı:Merhaba arkadaşlar.
Daha öncede böyle bir konu açmıştım.Klanlar hakkında.Tekrar buna değinmek istiyorum.Hemen herkesin başına gelmiştir.Düşman klandan birini yahut kabadayı modunda birini kestiğinizde hakaret veya küfür yemişsinizdir.Lafı uzatmadan yazmak istiyorum.Çünkü yeni eklenti paketinin gelmesiyle yeni haritalara giriş kapıları genelde lodosların elinde oluyor ve girişler tutuluyor.Kesilen her düşman için farklı farklı küfür yiyoruz.Bu karşı klan içinde geçerli.Her konu açşışımda anlatmaya çalıştığım şu ; BEN EĞER KLANDA YAHUT MODDA İSEM ve SENİN İSMİN BENİM EKRANIMDA "MOR" RENKLE GÖZÜKÜYORSA.MAUSU SENİN ÜSTÜNE GETİRDİĞİMDE KILIÇ ÇIKIYORSA,SANA HER TÜRLÜ SALDIRMA HAKKIM VARDIR ve KARŞIMDAKİ AĞZINI AÇIP TEK LAF EDEMEZ ÇÜNKÜ ETMEYE HAKKI YOKTUR.Tabii ki bu tercih meselesidir.Yani her lodos bir arz gördüğünde dalmak zorunda değildir.İŞTE BEN BU TERCİHİMİ "DÜŞMANIMA SALDIRMAK"TAN YANA KULLANMA TARAFTARIYIM.Bunu anlatmak için her fırsatta konu açıyorum,oyunda yazıyorum ama olmuyor.Beni yine haksız bulanlar olacaktır.Ama dediğim gibi bu bir tercih meselesidir ve ben "DÜŞMANIMA SALDIRIYORUM DİYE" İnsanlığımdan,şerefimden,adamlığımdan bişey kaybetmiyorumdur...
İyi forumlar/saygılar.
Ben teşkilatta oynuyorum ve LODOSum... dediğin şey doğrudur katılıyorum sana fakat yapacak bişey yok.. eminönünde olana biri Migrata gitmek istiyorsa KOmutandan geçmek zorundadır ve Komutan genelde bizim serverde Arzların Kamp kurduğu bi yerdir.. Mısır çarşısı ise Lodoslardadır.. bence çok bi ayrımcılık yoktur bu konuda.. fakat küfür meselesi gerçekten çok saçmadır.. gereksiz ve karaktersiz bir eylemdir.. Kimse kimseye küfür etme hakkına sahip değildir..
Saygılar..
Mahşerin Atlıları..
Kanlıbela .#
EÖ-Sheytanist.

-
- İri Fare Avcısı
olsun sen de yürü .D