İŞİNİZE GELMEYEN YORUMU KONUYU KİLİTLEMEYİN :))
İŞİNİZE GELMEYEN YORUMU KONUYU KİLİTLEMEYİN :))
YOK KARDEŞİM YOK BU OYUNUN BK CIKTI ADAMLAR İŞİNE GELMEYENİ HEMEN KİTLİYORLAR GM TORNAVİDA HABİRE LODOSLARA ÇALIYOR HAK YİYOLAR SMDI DE MILLET KONU ACINCA KILITLIYOLAR BU NE YA BU OYUN BENIM ICIN BITMISTIR .. AYNI ZAMANDA BU OYUNA BASLATTIGIM ARKADASLARIMDA İYİ OYUNLAR SIZE HAK YEMEKLE ..! ÖBUR DUNYADA NASIL ODEYECEKSINIZ MERK 
Re: İŞİNİZE GELMEYEN YORUMU KONUYU KİLİTLEMEYİN :))
hacı..
oyunu nasıl görmek nasıl tanımak istiyosan sen öyle tanıyosun
bence
böyle devam edersen hem çevrene hemde kednine baya zarar verirsin
seçim senin.
oyunu nasıl görmek nasıl tanımak istiyosan sen öyle tanıyosun
bence
böyle devam edersen hem çevrene hemde kednine baya zarar verirsin
seçim senin.
Hacı boş koy gitsin
bende bıraktım ama sizi özlemek çok koydu bana
( geri dönüorum IKV YE şimdi
en fazla dayanacagın 1 sene bile degil
emin ol
YA KARDESLER ADAMLARIN ZORUNA GIDEN KONULARI HEMEN KITLIYIYOLAR MILLET YORUM YAPARSA HERSEY ORTAYA CIKMASIN DIE IYICE YOLDAN CIKTI BU OYUN .!
Merhaba Arkadaşlar
Hakaretler haricinde butun eleştrilere IKV Destek ekibi olarak açıgız.
Bazı kısa anektotlar verip konuyu artık kapatacağım.
Gözlemcilik zamanında görevden alındıgım dogrudur ancak bunda Hak Yeme , Kafasına Gore adam susturma gibi bir durum kesinlikle söz konusu olmamıştır.Verilen butun cezalar herzaman oldugu gibi kanıt sunulmadan KESİNLİKLE verilemez..
Miğrat ve Sıgınaklara girmemin sebebini daha evvel açmış oldugunuz konuya DEV Lathander cevap vermişti.
Grup bölgelerine zaman sayacının testi için girdim kimseye görev yapmam söz konusu değil test yapıldı ve çıkıldı.
Ayrıca Grup bölgelerine 6 kişi girildi 2 kişi girmek gibi bir durum da söz konusu olamaz..
Son kez itirazlarınızı İKVDESTEK formundan bizlere iletmeniz gerektigini hatırlatmalıyım.
Ayrıca konusmalarınız asılsız ve hakaretvari oldugu için hesabınızı 7 gun kapatıyorum.
Herkese iyi eğlenceler dilerim.
Hakaretler haricinde butun eleştrilere IKV Destek ekibi olarak açıgız.
Bazı kısa anektotlar verip konuyu artık kapatacağım.
Gözlemcilik zamanında görevden alındıgım dogrudur ancak bunda Hak Yeme , Kafasına Gore adam susturma gibi bir durum kesinlikle söz konusu olmamıştır.Verilen butun cezalar herzaman oldugu gibi kanıt sunulmadan KESİNLİKLE verilemez..
Miğrat ve Sıgınaklara girmemin sebebini daha evvel açmış oldugunuz konuya DEV Lathander cevap vermişti.
Grup bölgelerine zaman sayacının testi için girdim kimseye görev yapmam söz konusu değil test yapıldı ve çıkıldı.
Ayrıca Grup bölgelerine 6 kişi girildi 2 kişi girmek gibi bir durum da söz konusu olamaz..
Son kez itirazlarınızı İKVDESTEK formundan bizlere iletmeniz gerektigini hatırlatmalıyım.
Ayrıca konusmalarınız asılsız ve hakaretvari oldugu için hesabınızı 7 gun kapatıyorum.
Herkese iyi eğlenceler dilerim.
İsmet Soner YILMAZER
.38.
.38.