GM TORNAVİDAYI İSTEMİYORUZ....!!
GM TORNAVİDAYI İSTEMİYORUZ....!!
ARKADAŞ NE BİÇİM İŞTİR BU ADAM İSTEDİĞİ KİŞİYİ OYUNDA VEZİR EDİYOR NİYE AYRIM YAPILIYOR ? TORNAVİDAYI ISTEMIORUZ KENDİ ADIMA KONUŞAYIM TORNAVİDAYI GM İSTEMİYORUM AYRIMCILIK YAPIYOR HAK YİYOR ..! EĞER BENİM ŞAHİT OLDUKLARIMI GÖREN ARKADASLAR LTF BUNU DESTEKLEYIN.. İYİ FORUMLAR
Re: GM TORNAVİDAYI İSTEMİYORUZ....!!
Geçendede arkla oturuoruz ıkvoynuyoruz bırı pm attı SistemkanalıDEVToRNoViDa diye çar açmıs sen ona sovmussun çarını banlıycam cart curt
dedım yapma ya
bak sen ark bılmıor çakamadı GM olmadıgını bı baktm 1 lwl
bas gıt dedm yol al 
TTmShumpssss

Tornavidanin kimseye ayricalik yaptigini gormedim
) muhtemelen arkada$da cakma GMe sowuyor 

görmediniz?
adam 2 sene önce yönetici olduğunda istediğini susturuyordu hiçbir sebeb olmadan ve yöneticilikten atılmıştı.Adamın geçmişi kötü şuanki hali ve geleceği ne olsun.
adam 2 sene önce yönetici olduğunda istediğini susturuyordu hiçbir sebeb olmadan ve yöneticilikten atılmıştı.Adamın geçmişi kötü şuanki hali ve geleceği ne olsun.

arkadaşlar boşverin her horoz kendi kümesinde ötermiş girin oyununuza rahat rahat kasın o ona bunu yapmış bu böle yapmış yapmışsa vardır bişi alla alaaaa çokda tın tın
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
TORNAVİDA öyle bi insan değildir kardeşim gm olmadan önce onunla oyunda hep beraber oynuyodum ve hiç öyle bi ayrımcılığını görmedim bence bu biraz KISKANÇLIK yada ÇEKEMEMEZLİK

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
TORNAVİDAYA laf ediyorsun peki ele alınır,anlaşılan ve gercek bir KANITIN VARMI ?...
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
amele herifler ADAM MYNET TARAFINDAN YÖNETİCİLİKTEN ATILDI RESMİ OLARAK NE KANITI SALAK

ByKoray'la karıştırıyor olmayasın ?xa4x yazdı:görmediniz?
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~