örs parası
- amonxra
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: BiziFarklı Clan
örs parası
bu kadar çok yaratık koyup örs parasını bu kadar arttırmak hangi aklın ürünü acaba.Normal zamanda örs parası bulamayanlara Allah yardım etsin .
Her zaman doğruyu söyle ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. Mark Twain
Re: örs parası
aynen katılıyorum kesinlikle çare bulmaları lzım üstelik çokda zor torba düşüyo çöpde olsa /Gençkurt

-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Örs parası isteyen bi kısım varya oyunda acaba şimdi onlar ne yapıcak yani örs parası olarak ne kadar isticek merak ettim :mrgreen: :mrgreen:
- Leooxkursadd
- Sahaf Yardımcısı
harbiden katiliyorum bu tam bir rezalet motorini kesenece 1 m para gidiyor nasil olcak anlamiyorum zaten bölgeler geldi kasamiyoruzda hep grup hep grup 
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Konsantrasyon
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kolay olsun bizim olsun 
- Büyücünün Zırhı Beynidir
KonSanTrasYoN
TeaMPicH
TeaMPıcH
PaSiFiK
TeaMStyLe
- cansever18181
- FareAdam Düşmanı
Kolay olmasın bızım olmasın ...Reymond yazdı:Katılıyorum kolay olsun bizimKonsantrasyon yazdı:Kolay olsun bizim olsun![]()
Kadımdede öle dedı mıllet kesemeyınce ortalıgı yırttılar Kadımı millet kesmeye basladı herkes kestı bu sefer yenı bısı ıstedıler yönetımden Herkes oyunu bırakıcanı soledi bak bakım hangı bırı bırakmış :? :? :? mıgrat sıgınak dedıler ve bunlarda geldı bunlarda kolay olur baska bırsey isteyeceksınız bu ıstegınız yawaslatmak ıcın zor yapıyorlar ve güzel yapıyorlar ..
----- son bırsey Motorınden harıka ıtemler dusuyor ama söle bişi var sayenızde carlarımdakı butun ıtemler cöp oldu bunada bi el atılırsa sevınırım ...
BirZamanlar Timurlarxşifacı Şimdiki Adım xMeSuTxTR Saygılarr.