Tamam mataramazıko'dan gelemeyebilirm ama savaşçım ile gayet tanklık yapardım
MigRat BöLGesıNın FetHı..
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Re: MigRat BöLGesıNın FetHı..
Demek Beni Çağırmadınız !!!! öyle olsun yandangel :lol:
)

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

ben de yoktum fakat bnde içerdeymiş kadar oldum sağolun klan konuşma kanalından yeterince bilgilendirdiniz şalter konusunda felanDjYaNdAnGeL yazdı:Dun Yarım BırakTıqımız Sıqınak FetHını Bugun TamamLamış BuLunMakTaız.. zAHırı KesTık Çok KoLy kEsıLDı Ben Bu Kadar KOLay Olcaqını DuşunMuodum . iŞİn zOR oLan KısMı Ise Kenan dı Adam SarıLMaz Açıp DaLıor.. ŞarTelerı Indrınce SarsılMazı OrTadan KalKıor. Tam KesMeye BaşLadık Ki Ben Baş Muhendıs Odasına Gırdım Şartel Indr Dıe Kapıdan Çıkış YaPTım :? :? Ahaha Sınır OLDum.. NeySe Umarım Sız Bu Hataya DuŞMezSınz..''' MatarariZiKo ''SuLTanahmet'''TimTürkxxx'''CiciBuyü Vea Tank Görevini HakıyLa ÜstLenen xukLaxbLeyd arKadaşa We Grb UyeLerıne Tşk.. eDıorum... MıGRat FeTHınde GöruşMek Uzere...Esen KaLın:D
İnanMayanLar İçin Sıqınak Kenan'a Son ViRajj...
Vea EnTereSan Bı OLay Dew Yanı Namı Dier DuŞünen adaMıMız DüşünMekTen SıKılMiş GeçMi Bi HeLaya TuvaLET IhtıyacıNı GideriOr..

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
gÖZLerımiz Sizi Aradı ama dedqim gibi Kurdqumz Grubta SaqLamdı.. Onun Içın Sonuna kadar gıtıık.. Yarın Duşunen adamı kesmeı planLıorz Ikser Fılan Hazır.. Tank Olarak KatıLabılrSean Super OLur..Canceazi yazdı:Demek Beni Çağırmadınız !!!! öyle olsun yandangel :lol:
Tamam mataramazıko'dan gelemeyebilirm ama savaşçım ile gayet tanklık yapardım)
djYanDanqeLL - AntekeLi- -
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

BakarızDjYaNdAnGeL yazdı:gÖZLerımiz Sizi Aradı ama dedqim gibi Kurdqumz Grubta SaqLamdı.. Onun Içın Sonuna kadar gıtıık.. Yarın Duşunen adamı kesmeı planLıorz Ikser Fılan Hazır.. Tank Olarak KatıLabılrSean Super OLur..Canceazi yazdı:Demek Beni Çağırmadınız !!!! öyle olsun yandangel :lol:
Tamam mataramazıko'dan gelemeyebilirm ama savaşçım ile gayet tanklık yapardım)

hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı

Arkadşalar bizDe Motorini Kestik Ama ArkadaşLAr düştü
Bize ŞArteL Hakkında bilgi verecek Bi Arkadaş varmı ? :?:
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-
Karakter Adı:*MeGaxLuPuS-

..!!AsLaNLaRa SöZüM VaR ÇaKaLLaRa YeM oLMaM!!..
GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

Bildiğim Kadarıyla Şalterler 4ü karşılıklı 1i de zahirin odasında olmak üzere 5 tane ver kenanın yanındaSimonxDoRLeo yazdı:Arkadşalar bizDe Motorini Kestik Ama ArkadaşLAr düştü

evet şalterlerin hepsini indirince kenanın sarsılmazı kalkıyorCanceazi yazdı:Bildiğim Kadarıyla Şalterler 4ü karşılıklı 1i de zahirin odasında olmak üzere 5 tane ver kenanın yanındaSimonxDoRLeo yazdı:Arkadşalar bizDe Motorini Kestik Ama ArkadaşLAr düştü

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
ŞaLTer Görevı KoLay Bi Görev Zor OLan İse ŞaLtERLere ULaŞmakTır Bunun IçınSe SıqıNaKLarın Sonuna VarMak Ve Kenan Ve Zahiri AlT eTMekDir..
ZaHir KeSiMi
ÖnceLıkLe Bi Buyucu Veya Savaşcı Farkt etMez Kenanı OyaLıycak Yanı SrekLı Onu Çekıp Kaçıcak Ve Dıer Grub UyeLerıde ZAHIRI kESCek KesiLişi baSiTir Kafanıza TakMaya Gerek yok ''' Sonra İse 1 Grub UyeSi Kenanı SurekLı Cekcek Grub UyeLerı tek Tek KarŞıLıkLı Duran 3 Adet ŞalTer vAR OnLarı Indırcek En sON Şalter İse Baş mUHENDisin Odasında Onuda IndırDıkTean Sonra mASANın UzerındeKı Zarf InceLıycekSınz.. bu BöyLe GrubTRakı herKsın Görevı Oluncaya Kadar Surcek Kenanı OyaLayan Kışıde Deişiceki HerkeSın görevı Olsun..''''Ama Dıkat ŞaLtER Indırım DerKen Kapıdan Çıkış YaPMaın..!!! bEN YaNLışLıkLa ÇıKTım
:D
Kenan KessiMi
ÖnceLıkLe Kenan SarSılMazLa DaLıor SARSılmaz DurumdayKen RuyaNızda KeserSiNz sARSılMazı KaldırMak Içın tEKRar ŞalTerLerı IndırcekSınz.. zAHırı kesMeden Kenanı kesMeye ÇaLışMaın ÇunKu O EleMan ŞalTerLerı gerı Kaldırıor BUNDAN Sonrası Ise YeteNekLı Tank bUYU Ve ŞifacıLara KalMış Bişe ....SıqınakLarı BıtırMeye NıyetLIYSEnız Yanınıza Kudret ..''Can'''Dırenç IksırLerı AlMaLısınz.. İi FForuMLar..
ZaHir KeSiMi
ÖnceLıkLe Bi Buyucu Veya Savaşcı Farkt etMez Kenanı OyaLıycak Yanı SrekLı Onu Çekıp Kaçıcak Ve Dıer Grub UyeLerıde ZAHIRI kESCek KesiLişi baSiTir Kafanıza TakMaya Gerek yok ''' Sonra İse 1 Grub UyeSi Kenanı SurekLı Cekcek Grub UyeLerı tek Tek KarŞıLıkLı Duran 3 Adet ŞalTer vAR OnLarı Indırcek En sON Şalter İse Baş mUHENDisin Odasında Onuda IndırDıkTean Sonra mASANın UzerındeKı Zarf InceLıycekSınz.. bu BöyLe GrubTRakı herKsın Görevı Oluncaya Kadar Surcek Kenanı OyaLayan Kışıde Deişiceki HerkeSın görevı Olsun..''''Ama Dıkat ŞaLtER Indırım DerKen Kapıdan Çıkış YaPMaın..!!! bEN YaNLışLıkLa ÇıKTım
Kenan KessiMi
ÖnceLıkLe Kenan SarSılMazLa DaLıor SARSılmaz DurumdayKen RuyaNızda KeserSiNz sARSılMazı KaldırMak Içın tEKRar ŞalTerLerı IndırcekSınz.. zAHırı kesMeden Kenanı kesMeye ÇaLışMaın ÇunKu O EleMan ŞalTerLerı gerı Kaldırıor BUNDAN Sonrası Ise YeteNekLı Tank bUYU Ve ŞifacıLara KalMış Bişe ....SıqınakLarı BıtırMeye NıyetLIYSEnız Yanınıza Kudret ..''Can'''Dırenç IksırLerı AlMaLısınz.. İi FForuMLar..
djYanDanqeLL - AntekeLi- -
- SimonxDoRLeo
- FareAdam Düşmanı

Eyw Kardeşim.DjYaNdAnGeL yazdı:ŞaLTer Görevı KoLay Bi Görev Zor OLan İse ŞaLtERLere ULaŞmakTır Bunun IçınSe SıqıNaKLarın Sonuna VarMak Ve Kenan Ve Zahiri AlT eTMekDir..
ZaHir KeSiMi
ÖnceLıkLe Bi Buyucu Veya Savaşcı Farkt etMez Kenanı OyaLıycak Yanı SrekLı Onu Çekıp Kaçıcak Ve Dıer Grub UyeLerıde ZAHIRI kESCek KesiLişi baSiTir Kafanıza TakMaya Gerek yok ''' Sonra İse 1 Grub UyeSi Kenanı SurekLı Cekcek Grub UyeLerı tek Tek KarŞıLıkLı Duran 3 Adet ŞalTer vAR OnLarı Indırcek En sON Şalter İse Baş mUHENDisin Odasında Onuda IndırDıkTean Sonra mASANın UzerındeKı Zarf InceLıycekSınz.. bu BöyLe GrubTRakı herKsın Görevı Oluncaya Kadar Surcek Kenanı OyaLayan Kışıde Deişiceki HerkeSın görevı Olsun..''''Ama Dıkat ŞaLtER Indırım DerKen Kapıdan Çıkış YaPMaın..!!! bEN YaNLışLıkLa ÇıKTım:D
Kenan KessiMi
Karakter Adı:*MeGaxSiMoN-

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.

GiDéN GiTMiSTiR
GiTTiGi ãN ßiTmİsTiR.