YENİ YETENEK SİSTEMİ Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mesut7
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: YENİ YETENEK SİSTEMİ Hk.

Mesaj gönderen Mesut7 »

Arkadaşlar bilip bilmeyen denemeyen adam şu konuya yorum yapmasın bir çözüm yolu bulabilsek bu kadar mücadelesini vermezdik bu mevzunun boş konuşacağınıza gelin öğretin o zaman nasıl kullanılıyormuş ?
Her türlü deneme yapılmıştır bizim tarafımızdan yok olmuyor işte!!!
Resim ø Turansports/Turanwhitedoom øResim
Kullanıcı avatarı
abdullatif82
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen abdullatif82 »

zırh açılmadığı takdirde maxın elemente olan üstünlüğü bariz ortaya çıkıyor . esas sorun zırhın defansife bağlanmasında bence . ayrıca yeraltında güncelleme öncesi yakaladığım hasarı şuanda yakalayamıyorum bu konudada değşiklik yapıldığını farkettim grub bölgeleri olmadı bencede oyundan gerçekten soğudum plusı kapattım ve plus alma konusunda tereddüt ediyorum . çevresi olmayan ve yeni başlayanlarda oyuna adapte olmakta zorlanacaklardır bu şekilde düşünen arkadaşlara katılıyorum . grub bölgelerinde item düşürmek isteyen kişilerin mutlaka boss yaratıklar kesmesi gerekki bunun içinde önceden hazır olmak , tecrübe ve dayanışma gerektiriyor . bireysel oyuncular içinde birşeyler yapılmalıydı .
Fetih Cyberxonbaşı Trowhy

zaman, insanları değil ancak armutları olgunlaştırır ..
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Ye ne bu saçma sapan sürekli konu açmışsınız element setim işe yaramıyo diye. DEĞİŞİME adapte olun arkadaşlar. Sİzin cebinizdeki 3 kuruş para için oyun saçma sapan bi halmi alacak. Uyanık olup güncelleme gelmeden elinizdekileri satsaydınız. Satmadıysanız sizin suçunuz. Kesinlike Yeni yetenek sistemi böyle gerekliydi iyik yapmışlar. Ve oynamayı öğrenin kötü değil aksine çok iyi oldu bence bu sistem. Oynayamıyosanız oyuna laf atmayın boşuna...
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
Mesut7
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Mesut7 »

Bu konuya itiraz eden arkadaşlar 3 kuruş parayla 2 max item alıp yetenek sisteminin bu zaafından faydalanan arkadaşlar...
Yetenek sisteminde değişiklik olabilir tamam arkadaşta neden birbirine bağımlı şekilde oluyor insanları kısıtlayıp 2 savaşçı tipi moduna sokmaya çalışıyor!!!
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 9zaza »

Xcrossx1 yazdı:Bence Bu Yeni Yetenek Sistemi Çok Avantajlı Kp Kasmak İçin Çok Avantajı Var Ben Çok Sevdim Yeni Sistemi 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)
Oyun Hayatın Boyunca KP mi kasıcan ?
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
9zaza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen 9zaza »

TeknoBYraM yazdı:Ye ne bu saçma sapan sürekli konu açmışsınız element setim işe yaramıyo diye. DEĞİŞİME adapte olun arkadaşlar. Sİzin cebinizdeki 3 kuruş para için oyun saçma sapan bi halmi alacak. Uyanık olup güncelleme gelmeden elinizdekileri satsaydınız. Satmadıysanız sizin suçunuz. Kesinlike Yeni yetenek sistemi böyle gerekliydi iyik yapmışlar. Ve oynamayı öğrenin kötü değil aksine çok iyi oldu bence bu sistem. Oynayamıyosanız oyuna laf atmayın boşuna...
Güncellemeden Önce Sana yansıtsam paran yetermıydı O kadar elemnte Sana satayım çok meraklıysan satmamıza
Bizim yerimizde sen olsaydın nolcak Zaten Fakirsin(öyle görünüyorsun) Tek İtem max dizip millete vur 3500 Allah tan Yüc Halit Setımde var ;)
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]

İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Kullanıcı avatarı
madman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen madman »

bazı arkadaşlar aptal aptal konuşuyo.insanlar o kadar emek harcayıp element set dizdi aylarca maden başında bekledi ve şimdi ellerinde koca bir hiç var.bu mu sizin getirdiğiniz bölge.herkes öax mı dizsin elementler oyundan mı kalksın bunu mu istiyosunuz.düzenleme istiyoruz bu saçmalığa yoksa oyunda durmanın bi anlamı kalmayacak.çok sevdiğimiz oyunumuzdan soğuttunuz bizi tebrikler.
tek çar tek yürek
Kullanıcı avatarı
madman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen madman »

biz denemedik mi zannediyosunuz.defansif ve sakınma açıp ofansif bi savaşçıyla ws yapmayı dene.paramparça ediyo...hem de sert ve ağır kullanmasına gerek bile kalmıyo...
tek çar tek yürek
Kullanıcı avatarı
Mesut7
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Mesut7 »

Arkadaşlar itirazlarımızın haklılığını kanıtlamak elementlerimiz çöp olmasın diye çözüm yolu ararken yapılan denemelerin ve yetenek kombinasyonlarının fotoğraf veya videolarını en kısa zamanda foruma yeni bir konu açarak eklemeyi düşünüyorum desteklerinizi bekliyorum...

Biz İtiraz Etmezsek Herşey Yolundaymış Gibi Görünecek !!!
Kullanıcı avatarı
madman
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen madman »

benden tam destek çok iyi bir çalışma olur...
tek çar tek yürek

“Genel Etkileşim” sayfasına dön