Kız car acıpta erkek olanlar..!
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Kız car acıpta erkek olanlar..!
Bu Konuyu açan Arkadaş Sen ne kadar geri kafalısın..! Her kız çarı açan erkek dolandırıcı mı oluyor kardeşim Benimde 2 tane kız çarım var ama herkes benimde erkek olduğumu bilir kimseyi de dolandırmadık ama kız çarı açıp erkek olduğu halde kendini kız diye tanıtan haysiyetsizler de var ona bir sözüm yok... !
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
UCUZA VERMEYİN O ZMAAN ARKADAŞIM BEN BU FİYAT AYRILIĞININ KESİNLİKLE KARŞISINDA OLANLARDANIM HİÇBİR OYUNDA GÖRMEDİM BÖLE BİŞEYİ BÜYÜK İHTİMALLE GENE ABAZANLARIN NEDEN OLDUĞU BİRŞEYDİR BU DİYE DÜŞÜNÜYORUM.YARASI OLAN GOCUNSUN...Serserixkratos yazdı:Özur Dılıyorum ama AVRAT ıtemLerı ucuz dıye Bayan Karakter acıyorsunuz sonra Bos Bos yorum yapıyorsunuz.!
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Benim hesabımda kadın karakter, ama ben beta dönemiden kalmayım
o zamanlar gerçekten bayan itemlerin erkelere göre fiyat farkı oluyordu, en azından büyücü için. Hiç bir zaman ben kızım, gelin bana yardım edin demedim, aksine benimle tanışmak isteyenler, hatta selam bile vermeden çıkmak isteyenler oldu
onlarıda usülünce def ettim kimisi güldü geçti kimisi sövdü geçti zaten onlarıda yasaklılara ekliyorum, gerçekten bazı densizler var her bayan karaktere tanışalımmı diyorlar :mrgreen:
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kardeşim o ben bayan çar açıpta bayan olanlar belli zaten Leydim Beyby zaten aynılar mesela onu bunu sallayın ben Powerxtürk hesab bayan biliosunuz ara sıra kız kardeşim ara sıra ben oynuoyoruz ben çarda olduğum zaman erkek olduğumu üstüne basa basa söylüorum size tavsiyem bu bayan oldukları belli olanlarla arkadaşlığınızı kurun ama abartmayın diğer bayan çar açan erkeklerede yavşamayın kusura bakmayın bunu sölemeliydim bazı erkek çar açanlarda inadına bayan çarlara uygunsuz hareket yapıyorlar bunuda belirtmek istiyorum SAYGILARIMLA ...
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos