Ve bir veda.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Osimsek
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Kuklacı

Ve bir veda.

Mesaj gönderen Osimsek »

Tüm dostlara Slm olsun.Oyunu bıraktıgımı bildiriyorum.
Hidraxölüm ,Hidraxbüyülerim , Hidraxtüccar ,Jacab carlarımı siliyorum.İtem isteyen varsa gelsin eö deki bankada olacakgım gece 23:00 e kadar.İtem ve para dagıtacagım.Oyun yapımcılarınada rabbim selamet versin.İnşaallah istedikleri gibi İKV yi dünya çapında ait oldugu yere taşırlar.Sağlıcakla kalsın herkes.
Kullanıcı avatarı
Sprayer
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Re: Ve bir veda.

Mesaj gönderen Sprayer »

Allah yolunu açık etsın kardesım
Vatan İçin Kan Akacaksa Dünyanın Şah Damarını Keseriz . . .

Sekersinnn & Sprayer

Eminönü celladı...
Kullanıcı avatarı
Osimsek
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Osimsek »

Sildim gitti hepsini zor oldu biraz ama böyle olması gerekiyordu.artık hiç biri yok.
Kullanıcı avatarı
bydeathh
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bydeathh »

EN İYİSİ BE KARDEŞİM OYUN BU ADI ÜSTÜNDE KENDİNİ PC YE BAĞLAMAKTAN BAŞKA İŞE YARADIĞI YOK EN DOĞRUSUNU YAPMISSIN, EN GEÇ 1 AY SONRA BENDE BIRAKCAM ZATEN YAŞIM GELMİŞ YİRMİYE STAJA BAŞLIYIM DA BEN DE HAYATA YAWAŞTAN ATILAM BEN DE SİLCEM ÇARLARI AMA DAĞITMAM SİLERİM DE GENE DAĞITMAM XD
Resim
Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
Kullanıcı avatarı
Osimsek
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Osimsek »

Bazı arkadaşlar inanmıyor galiba.Oyunu gerçekten bıraktım herkese duyrulur.Sildim 4 carıda.Facebook da resimleri var.Kedini oyunda Tanrı gören kişiler oldukça ve kendini bilmez bi alay bebeye bu kişiler prim verdikçe ben ve benim gibiler bu oyunu oynayamazlar.Hem çok zamanımı çalıyordu.Kafam rahat şimdi.Geri dönmeyide asla düşünmüyorum.Allah esirgesin.Bi proğram kitabı aldım.Günde oyuna harcadığım 3-5 saat vakti ona ayırıyorum.İş hayatında insana item,xp,boss yaratık, grup bölgesi sormuyorlar.Boşa geçen 1,5 yılıma acıyorum şimdi.
Son olayda karakteri banlanan arkadaşlara geçmiş olsun.Ama bir yöndende sevindim.Bazılarını tanırım.Gerçekten çok zeki kişiler.Bu zekalarını farklı yönlerde kullanmaları açısından onların hayırına bir gelişme bu.
Oyun hızla gidiyor yokuş aşağı.Dümendeki arkadaşlar gerektiği zaman kontrol edebiliriz ,kontrol bizde ayagından gidiyorlar fakat böyle olmayacak.Oyundaki değerli oyuncuları kaybedip 3-5 çapulcu ile kaldıklarında artık İKV olmayacak.Bekleyip görecegiz.
Görüşmek isteyen dostlar msn ve face den irtibata geçebilirler.

“Genel Sohbet” sayfasına dön