Selamlar ,
- Bildiğiniz üzere ben İkvxkritikçisi . 3 Senemi sizle geçirdim . Üstümde hepinizin çok ama çok emeği var . Hırsız damgası yiyip üstüme mühür çakıldı . Bunun üstüne gitmedim . Her ne kadar yapmadım desemde delilleri var . Ip no v.b . Ben kimin yaptığını biliyorum ve buldum. Bunu sobee ye götürmek ve damgadan kurtulmak istiyorum . Ama iş işten geçti . Hiç kimse olsun bana bu doğrumu demedi . Hiç kimsenin güveni yokmu allah aşkına ? Çoğunuz hırsızlıktan korktuğunuz için benle aktarım yaptınız . Çok değerli şeyler aktardım . Bir sürü kişinin çarına girdim . Biride bana desin ki sen şunu şunu çaldın kantılarım var desin . Ama yok , olamazda . Her ne kadar asi davransamda oyundan çok şey öğrendim . Nede olsa Ben " Her yaptığım şeyde mana ararım ." oyuna gizli de olsa başladım . Biraz kastım ettim ama . Çok güvendiğim insanlar bile ne kadar uğrassalarda benim hırsız oldugum kanısına vardılar . Kimse burnunun ucundaki gerçeği görmüyor . Çok şey biliyorum şu oyundaki insanlarla ilgili . Çoğu kişinin sırrını saklıyorum . Hatta beni suçlayan kişilerin bile . Ama oyunda ne kadar çocuk olsada , gerçekten adam gibi adamlarda var . Ama parmakla sayılıcak kadar az . Asla kimseyi suçlamamak lazım . Görevinizi yapıyorsunuz eyvallah . Ama sanal alem ile reel hayat farklı . Siz benim bilgisayarımdan girildiğini biliyorsunuz ama benim girdiğime dair kanıtınız yok . Olamazda . Ama benim kanıtım var bu kişinin ben olmadıgıma dair . Hem arz , hem klansız , hem de lodos olarak bir çoğunuzu tanıdım sevdim . Bir çırpıda karalansamda hala değeriniz var üstümde . Bu andan sonra ne foruma bakarım ne oyuna girerim . İtemlerimi bağışlamıştım . Şimdi kazandıklarımıda bağışladım . RoA ya TLOO ya ve eski gladio ya ve şah loncasına sevgiler . Çoğunuz iyi insanlarsınız değerinizi bilin .
Bu sıkıcı ve ne kadar doğru olduğu sizin açınızdan tartışılır bi hikayeyi anlattığım ve vaktinizi aldığım için özür dilerim .
Tüm çarlarımı sildim . Sevdik sevmedik herkez lütfen hakkını helal etsin . Benim varsada helal olsun .
Başarılar .
- lodossovalyesi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Başarılar .
İkvxkritikçisi
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
Re: Başarılar .
varsa hakkım helal kanka inşallah beni tanırsın Sahbaz ben
allaha emanet ol kendine iyi bak...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Hakkım varsa helal olsun kanka keşke bırakmasaydın oyunu
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- UltraManiac
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Hakkım varsa bende helal ediyorum, hakkın varsa sende helal et :|
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥

- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Recep güLüm haKkım varsa heLaL oLsUn ama gitmek Sana hiç yakışmıyor
Kendi derdimden senniLe görüşemediKk k.b Kardeşim
Asıl sen bana haKkını heLaL ett
YaKaMoZxKaNuNu + Chatlaqs + Chatlaqss= ???
Kendi derdimden senniLe görüşemediKk k.b Kardeşim
Asıl sen bana haKkını heLaL ett
YaKaMoZxKaNuNu + Chatlaqs + Chatlaqss= ???
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
gitmek yakışmadı sana biz öle bişeye inanmadık hakkım helal olsun kardeşim hayatında başarılar
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
recep gidiyosan hayatında basarılar dilerim ama seninle ilgili birşey duymadım.Duysamda dikkate almam.Ben devam etmeni isterim.

varsa helal olsun kardeşim az takılmadık kemiklerde meranda senin gibi birini kaybettigi için kuklacı utansın sen parmakla sayılanlar arasındasın senin degirinibilememişiz recep kardeşim sen hakkını helal etmişsin ya o benim en büyük hediyemdir .. saygılarla CARIZMA
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]