Başarılar .

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Başarılar .

Mesaj gönderen lodossovalyesi »

Selamlar ,
- Bildiğiniz üzere ben İkvxkritikçisi . 3 Senemi sizle geçirdim . Üstümde hepinizin çok ama çok emeği var . Hırsız damgası yiyip üstüme mühür çakıldı . Bunun üstüne gitmedim . Her ne kadar yapmadım desemde delilleri var . Ip no v.b . Ben kimin yaptığını biliyorum ve buldum. Bunu sobee ye götürmek ve damgadan kurtulmak istiyorum . Ama iş işten geçti . Hiç kimse olsun bana bu doğrumu demedi . Hiç kimsenin güveni yokmu allah aşkına ? Çoğunuz hırsızlıktan korktuğunuz için benle aktarım yaptınız . Çok değerli şeyler aktardım . Bir sürü kişinin çarına girdim . Biride bana desin ki sen şunu şunu çaldın kantılarım var desin . Ama yok , olamazda . Her ne kadar asi davransamda oyundan çok şey öğrendim . Nede olsa Ben " Her yaptığım şeyde mana ararım ." oyuna gizli de olsa başladım . Biraz kastım ettim ama . Çok güvendiğim insanlar bile ne kadar uğrassalarda benim hırsız oldugum kanısına vardılar . Kimse burnunun ucundaki gerçeği görmüyor . Çok şey biliyorum şu oyundaki insanlarla ilgili . Çoğu kişinin sırrını saklıyorum . Hatta beni suçlayan kişilerin bile . Ama oyunda ne kadar çocuk olsada , gerçekten adam gibi adamlarda var . Ama parmakla sayılıcak kadar az . Asla kimseyi suçlamamak lazım . Görevinizi yapıyorsunuz eyvallah . Ama sanal alem ile reel hayat farklı . Siz benim bilgisayarımdan girildiğini biliyorsunuz ama benim girdiğime dair kanıtınız yok . Olamazda . Ama benim kanıtım var bu kişinin ben olmadıgıma dair . Hem arz , hem klansız , hem de lodos olarak bir çoğunuzu tanıdım sevdim . Bir çırpıda karalansamda hala değeriniz var üstümde . Bu andan sonra ne foruma bakarım ne oyuna girerim . İtemlerimi bağışlamıştım . Şimdi kazandıklarımıda bağışladım . RoA ya TLOO ya ve eski gladio ya ve şah loncasına sevgiler . Çoğunuz iyi insanlarsınız değerinizi bilin .
Bu sıkıcı ve ne kadar doğru olduğu sizin açınızdan tartışılır bi hikayeyi anlattığım ve vaktinizi aldığım için özür dilerim .
Tüm çarlarımı sildim . Sevdik sevmedik herkez lütfen hakkını helal etsin . Benim varsada helal olsun .
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: eSki bir AHİ...

Re: Başarılar .

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

varsa hakkım helal kanka inşallah beni tanırsın Sahbaz ben =) allaha emanet ol kendine iyi bak...
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Hakkım varsa helal olsun kanka keşke bırakmasaydın oyunu
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
UltraManiac
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen UltraManiac »

Hakkım varsa bende helal ediyorum, hakkın varsa sende helal et :|
♥♥♥çσ¢υкℓυк αşкıмѕıη ѕєη ιℓк gözαğяıмѕıη кιмѕєуι кιмѕєуι ѕєνмє∂ιм ѕєηιη gιвι ѕєν∂αηıη υğяυηα тєякєттιм нєяşєуι нαуαтıη αηℓαмı gαℓαтαѕαяαу!!!♥♥♥
Resim
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Recep güLüm haKkım varsa heLaL oLsUn ama gitmek Sana hiç yakışmıyor

Kendi derdimden senniLe görüşemediKk k.b Kardeşim

Asıl sen bana haKkını heLaL ett

YaKaMoZxKaNuNu + Chatlaqs + Chatlaqss= ???
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen brkcm »

gitmek yakışmadı sana biz öle bişeye inanmadık hakkım helal olsun kardeşim hayatında başarılar
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
cutting
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen cutting »

recep gidiyosan hayatında basarılar dilerim ama seninle ilgili birşey duymadım.Duysamda dikkate almam.Ben devam etmeni isterim.
Resim
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

varsa helal olsun kardeşim az takılmadık kemiklerde meranda senin gibi birini kaybettigi için kuklacı utansın sen parmakla sayılanlar arasındasın senin degirinibilememişiz recep kardeşim sen hakkını helal etmişsin ya o benim en büyük hediyemdir .. saygılarla CARIZMA
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]

“Genel Sohbet” sayfasına dön