İstanbul Kıyamet Vakti

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Itaat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

İstanbul Kıyamet Vakti

Mesaj gönderen Itaat »

Ulan Başlarım Sizin YaptıgınıZ Online OYUNA Yeter Lan Sabır Ettim Ettim Bİ Yere Kadar #@!? İnsanda Sabır Bİrakmıyorsunuz Ulan Kenana Kadar Geliyoruz Herkes Oyundan Düşüyor 4 Saatlik EmeK BOşa Gidiyor , KP Eme Giriyoruz Aniden Oyundan Atıyor KP Gidiyor + Milleten Bi Ton KüfüR Yiyoruz Yeter Lan Bi OYUN Yapıcaksınız Ağzımıza Sıçtınız :S Yeter Be ! Ya Adam Gİbi OyuN Yapın Yada Alın Oyununuzu DeFolun Gidin ! DoğRuLarı Söyleyince Yemiyor Tabi Hemen Banlıyor Konuyu Kilitliyorsunuz. . . !!!!

Şifa Basma 5 Saniye Hangi Oyunda VAr Lan BU SAÇMALIK ! ! ! Büyücüye Şifa Basamıyorum 2 Tane SAvaşçı Tek Vuruyor !! Oyunun Bokunu Cikardiniz Farkında Degilsiniz Küçücük Aklınız Var Bişe Bİldiginizi Saniyorsunuz İyiki Oyun Yapımcısısınız Ya Ne Olursanız Olun Beni İlgilendirmiyor Önemli OLan ADAM Gİbi adam Olup Düzgün Bir Oyun Yapmak eğer bÖYLE Şeyler Devam Edicekse Alın Oyunuzu Başınıza Çalın !!! Yeter Artık Her İnsanın Bir Yere Kadar Sabırı Vr. !!!!!

SiZ Böyle Yapmaya Devam Ederseniz BU OYUNA OYUNCU

Resim KAZANIRSINIZ !

Forum hesabınız süresiz kapatıldı , Dilek ve önerilerinizi daha nazik bir şekilde iletmenizi beklerdik .

Hertürlü öneri ve şikayetleriniz için ikvdestek@sobee.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

[GM]Nocomment
Resim
Fenerliler
İskele Babası
İskele Babası

Re: İstanbul Kıyamet Vakti

Mesaj gönderen Fenerliler »

offf
Kullanıcı avatarı
hicretsidan
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen hicretsidan »

Itaat yazdı:Ulan Başlarım Sizin YaptıgınıZ Online OYUNA Yeter Lan Sabır Ettim Ettim Bİ Yere Kadar #@!? İnsanda Sabır Bİrakmıyorsunuz Ulan Kenana Kadar Geliyoruz Herkes Oyundan Düşüyor 4 Saatlik EmeK BOşa Gidiyor , KP Eme Giriyoruz Aniden Oyundan Atıyor KP Gidiyor + Milleten Bi Ton KüfüR Yiyoruz Yeter Lan Bi OYUN Yapıcaksınız Ağzımıza Sıçtınız :S Yeter Be ! Ya Adam Gİbi OyuN Yapın Yada Alın Oyununuzu DeFolun Gidin ! DoğRuLarı Söyleyince Yemiyor Tabi Hemen Banlıyor Konuyu Kilitliyorsunuz. . . !!!!

Şifa Basma 5 Saniye Hangi Oyunda VAr Lan BU SAÇMALIK ! ! ! Büyücüye Şifa Basamıyorum 2 Tane SAvaşçı Tek Vuruyor !! Oyunun Bokunu Cikardiniz Farkında Degilsiniz Küçücük Aklınız Var Bişe Bİldiginizi Saniyorsunuz İyiki Oyun Yapımcısısınız Ya Ne Olursanız Olun Beni İlgilendirmiyor Önemli OLan ADAM Gİbi adam Olup Düzgün Bir Oyun Yapmak eğer bÖYLE Şeyler Devam Edicekse Alın Oyunuzu Başınıza Çalın !!! Yeter Artık Her İnsanın Bir Yere Kadar Sabırı Vr. !!!!!

SiZ Böyle Yapmaya Devam Ederseniz BU OYUNA OYUNCU

Resim KAZANIRSINIZ !
OYNAMICAKSAN OYNAMA KARDEŞİM ZORLA TUTAN YOK...
Kullanıcı avatarı
selek95
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen selek95 »

ya beyler anlamadığım birşey var bizi silah zoruyla mı oynatıyorlar oynamak istemeyen alar oyunu shift+delete yapar geçer bu kadar basittir bu iş :) hem oyunda çok kişi var birileri daha bıraksın da sakin kafayla oyun oynayalım yeter bea valla bıktım saat başı biri "yeter oyun çok kötü oluyor" die konu açıp yorum yapıyor :) Oynamak istemeyen bırakır oyunu bu iş bu kadar :)
Resim
''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''

Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...

HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

selek95 yazdı:ya beyler anlamadığım birşey var bizi silah zoruyla mı oynatıyorlar oynamak istemeyen alar oyunu shift+delete yapar geçer bu kadar basittir bu iş :) hem oyunda çok kişi var birileri daha bıraksın da sakin kafayla oyun oynayalım yeter bea valla bıktım saat başı biri "yeter oyun çok kötü oluyor" die konu açıp yorum yapıyor :) Oynamak istemeyen bırakır oyunu bu iş bu kadar :)
.../katıl ;)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön