Beyaz Köşk'de yapmış olduğumuz bu etkinlikte bütün emeği geçen arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum.Grub bölgelerine 6 kişi ile girmiş olduğumuzu ve motorine 6 kişi ile gittiğimizi belirtmek istiyorum.Diğer arkadaşımız düştüğü için gelemedi 10 dakika geçtiğinden ve bizde kolları sıvadık 5 kişi motorine gittik düşe kalka iksirlere dayanarak 5 kişi ile motorini kestik işte burada
Arkadaşlar kesin , fotolarını koyun , ondan sonra nutuk atın . Tamam mı ? Boş konuşmalarla uzanamadığınız ciğeri mundar etmeye çalışmayın. Kes 3 kişiyle , kes onu yerinde ! Ondan sonra koy fotolarını , biz de helal olsun diyelim , tebrik edelim. Bu kadar basit
Onu Örse Çekıp kESMekTe Buyuk bi BaşarıdıR.. hERNeySe TebRık ederım kardeŞım Biz Örse Çekıp 5 Kez KesTik En İdeaL yONTem ÖrSe ÇekMekTr.. TekRar TebRık ederım..!!!
Biz eminönünde kendı mekanında kesmeyi çok denedık.Bir kaç hatadan dolayı canı hep 50 küsür de kalıyordu .Herkez ölüyordu.Doğru örse çekmek maharet değil.Ama olsun sonuçta kesmişler
öncelikle sizi tebrik ediyorum . 2. olarak motorini örste ve kendi bölgesinde defalarca kesmiş biri olarak 2 ve 3 kişinin kesebiliceğine inanmıyorum . madem sürekli canlanıyorsun motorinin grubunuzdan biri kalmadığında kendi bölgesine de gittiğini biliyorsundur . bunu nasıl baaşrıcaksın 3 savaşçı olup 3ünde de sarsılmazı 15 mi yapıcaksın eğer 2 kişiyle kesip vide o koyarsan bu forumdaki herkes takdir edicektir seni boş konuşmaları bırakıp işlerinle bizim yüzümüzü kara çıkarmayı denemelisin .