FAnart yarışması; Böle Etkinliklerin Cok Olmasını Tüm oyuncular gibi Bende istiyorum.Ama şöyle bir Bakınca Sonuçlara ANKA sunucusunu Göremiyorum.ANKA Sunucusunda 15-20 oyuncu Devamlı olmak üzere oynuyoruz.Bu kadar Oyuncudan Belki 5 i Yada 6 sı Fanart ta katıldı yada katılmadı.Yetkililer neden Ankanın bu şekilde olup fanartta gönderdiğimiz eserleri değerlendirmiyorlar Cok üzülüyorum.Bi ayrıcalık istemiyorum Ve yanlış anlaşılmasınıda istemem.
Anka Unutulmaması dileklerimle.Saygılarımla Gabriell/Enfection
Güzel Etkinlik Kötü Sonuç.Yetkililerin dikkatine
- enfectionn
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- SirKots
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Güzel Etkinlik Kötü Sonuç.Yetkililerin dikkatine
Merhaba
Sunucu farkından dolayı eserlerin değerlendirilmemesi veya torpil yapılması söz konusu değildir .Oyuncular yarışmaya sunucu olarak değil bireysel olarak katılarak yeteneklerini sergilemişlerdir.
Kazanan arkadaşları tekrardan tebrik eder başarılarının devamını dilerim . İleri ki zamanlarda yapılacak etkinliklerde görüşmek üzere...
Sunucu farkından dolayı eserlerin değerlendirilmemesi veya torpil yapılması söz konusu değildir .Oyuncular yarışmaya sunucu olarak değil bireysel olarak katılarak yeteneklerini sergilemişlerdir.
Kazanan arkadaşları tekrardan tebrik eder başarılarının devamını dilerim . İleri ki zamanlarda yapılacak etkinliklerde görüşmek üzere...
Sirkots
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
enfectionn yazdı:FAnart yarışması; Böle Etkinliklerin Cok Olmasını Tüm oyuncular gibi Bende istiyorum.Ama şöyle bir Bakınca Sonuçlara ANKA sunucusunu Göremiyorum.ANKA Sunucusunda 15-20 oyuncu Devamlı olmak üzere oynuyoruz.Bu kadar Oyuncudan Belki 5 i Yada 6 sı Fanart ta katıldı yada katılmadı.Yetkililer neden Ankanın bu şekilde olup fanartta gönderdiğimiz eserleri değerlendirmiyorlar Cok üzülüyorum.Bi ayrıcalık istemiyorum Ve yanlış anlaşılmasınıda istemem.
Anka Unutulmaması dileklerimle.Saygılarımla Gabriell/Enfection
Yanlış anlaşılmasın diyorsunda anlaşılmayacak gibi değil resmen ayrıcalık istiyorsun.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
anka dan katılıpta kazanan olmamış yani bu başka bi sunucudanda olabilirdi ayrımcılık yokki burda beyaz köşktete 1. çıkmadı mesela

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]