Güzel Etkinlik Kötü Sonuç.Yetkililerin dikkatine

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
enfectionn
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Güzel Etkinlik Kötü Sonuç.Yetkililerin dikkatine

Mesaj gönderen enfectionn »

FAnart yarışması; Böle Etkinliklerin Cok Olmasını Tüm oyuncular gibi Bende istiyorum.Ama şöyle bir Bakınca Sonuçlara ANKA sunucusunu Göremiyorum.ANKA Sunucusunda 15-20 oyuncu Devamlı olmak üzere oynuyoruz.Bu kadar Oyuncudan Belki 5 i Yada 6 sı Fanart ta katıldı yada katılmadı.Yetkililer neden Ankanın bu şekilde olup fanartta gönderdiğimiz eserleri değerlendirmiyorlar Cok üzülüyorum.Bi ayrıcalık istemiyorum Ve yanlış anlaşılmasınıda istemem.

Anka Unutulmaması dileklerimle.Saygılarımla Gabriell/Enfection
Resim
Kullanıcı avatarı
SirKots
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Güzel Etkinlik Kötü Sonuç.Yetkililerin dikkatine

Mesaj gönderen SirKots »

Merhaba

Sunucu farkından dolayı eserlerin değerlendirilmemesi veya torpil yapılması söz konusu değildir .Oyuncular yarışmaya sunucu olarak değil bireysel olarak katılarak yeteneklerini sergilemişlerdir.
Kazanan arkadaşları tekrardan tebrik eder başarılarının devamını dilerim . İleri ki zamanlarda yapılacak etkinliklerde görüşmek üzere...
Sirkots
Kullanıcı avatarı
STr0nGMaN
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sinop

Mesaj gönderen STr0nGMaN »

enfectionn yazdı:FAnart yarışması; Böle Etkinliklerin Cok Olmasını Tüm oyuncular gibi Bende istiyorum.Ama şöyle bir Bakınca Sonuçlara ANKA sunucusunu Göremiyorum.ANKA Sunucusunda 15-20 oyuncu Devamlı olmak üzere oynuyoruz.Bu kadar Oyuncudan Belki 5 i Yada 6 sı Fanart ta katıldı yada katılmadı.Yetkililer neden Ankanın bu şekilde olup fanartta gönderdiğimiz eserleri değerlendirmiyorlar Cok üzülüyorum.Bi ayrıcalık istemiyorum Ve yanlış anlaşılmasınıda istemem.

Anka Unutulmaması dileklerimle.Saygılarımla Gabriell/Enfection

Yanlış anlaşılmasın diyorsunda anlaşılmayacak gibi değil resmen ayrıcalık istiyorsun.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN

!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

anka dan katılıpta kazanan olmamış yani bu başka bi sunucudanda olabilirdi ayrımcılık yokki burda beyaz köşktete 1. çıkmadı mesela
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön