http://tinypic.com/r/208w83s/6
Yöneticiler lütfen bu konuyu kaldırmayın küfür içeriği ve herhangi bi yasak şey yok....
Jethro(41) vs Umulmadıktaş(49)
Jethro(41) vs Umulmadıktaş(49)
ben jokerin babasıyım
Re: Jethro(41) vs Umulmadıktaş(49)
MaL
:twisted: 

Azdan az çoktan çok gider. Namımızın büyüklüğü dostlarımızın büyüklüğündendir
tabii dersin anca onu gel vs ye burdamı ötüyor borun
ben jokerin babasıyım
37 levle büyücüyle vs teklif ettim adadan kaçtın daha ne ötüyosan:)
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong
bare iftira atmada allah ceza yazmasın sana. ismini bile yeni duyuyorum senin. ama eğer ısrar ediyosan pm at beklıyorum vs ye. 49 level adamı yatırdım senımı yatıramayacagım 
ben jokerin babasıyım
joker :mrgreen:Jethroxxx yazdı:bare iftira atmada allah ceza yazmasın sana. ismini bile yeni duyuyorum senin. ama eğer ısrar ediyosan pm at beklıyorum vs ye. 49 level adamı yatırdım senımı yatıramayacagım
ETİKETE GEREK YOK.ESKİLER BİZİ TANIR.YENİLER ÖRNEK ALIR.GÖRENLER ANLATIR . . . . !
oRjıneLLeRden şaşmayın . !
oRjıneLLeRden şaşmayın . !
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Ramcan yazdı:MaL:twisted:
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
Akraba Evliliği Misin Olm Adama Kons Deniyecem Dedin Arka Arkaya Vurdun Kestin Yalansa Yalan De :mrgreen:

Ufaklık salak salak konular açıp milleti kandırma senin onu kesebilmen için büyümen gerek 49 ol gel kes sana 100 m vermeyen senin gibi yalancı velet olsun
şimdi git kumda oyna ne zaman ws atmak istersen oda atar bende atarım (Demirxbüyücü) Kons denemesi deyip kesip sonra ws de yendim diyorsun amele 
DEMİRHAN
DEMİRHAN
Jethroxxx yazdı:bare iftira atmada allah ceza yazmasın sana. ismini bile yeni duyuyorum senin. ama eğer ısrar ediyosan pm at beklıyorum vs ye. 49 level adamı yatırdım senımı yatıramayacagım
ne iftirası charın adı Lonesorcerer özellikle 49 getirmedim gene kaçtın yorumsuz bir şekilde kesildiğinin fotosunuda Jethro (41) Lonesorcerer (37) diye yazarsın:)
Gaoxinqi Lonesorcerer
Crvenazvezda Rhxstrong

Crvenazvezda Rhxstrong