zamanxler size sesleniyorum...
- winnipeq5858
- İri Fare Avcısı

zamanxler size sesleniyorum...
Arkadaşlar sivride madendeyken zmanxdrossi büyü pm attı beni de loncanıza alırmısınız die bnm çharm winnipeq fakat messinin çharındayım.belirtmek istediğim zaman loncasındaki elemann size geleyim loncanıza alın diyor.bu zamn loncasına karşı kalleşlik die isimlendiriyorum ben.gerekeni yapın arkaşlr bugün bize gelmek ister yarın megalara sonrakj gün waffenlere.

KaLaBaLıKtA ArTiSlK EdEniN TEnHaDa AffI olMaZ
- hicretsidan
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: zamanxler size sesleniyorum...
BENİM TANIDIĞIM MEHMET BÖLE BİŞEY YAPMAZ KARDEŞİM BU İŞTE Bİ YANLIŞLIK VEYA ÇAKMASI VARDIR O SANA PM ATMIŞTIR...
2 tane adam gibi adam kenar mahalle loncana gircek diye heyecan mı yaptın bakıyım sen. Abisinin gülü o :mrgreen:
Zamanx loncası var ile yok arası bişey zaten sanki deathx size girmek istedi yani loncanıza
Zamanx loncası var ile yok arası bişey zaten sanki deathx size girmek istedi yani loncanıza
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
Kardeşim Varsa Eğer Böyle Birşey Oyunda Sizi Yüzleştirirz Ama Tahmınıme Göre, Adını Karalamak İçin Açılmış Çakma Çar, Bilgilendırdiğin İçin Saol..
İyi Oyunlar..
İyi Forumlar...
İyi Oyunlar..
İyi Forumlar...
||~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~||
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ
Ҳҳ●●•٠ ZaMaNxTeaM ٠•●●ҳҲ

Lonca içi başvuru ve şikayet için;
http://www.zamanteam.tr.gg
http://www.zamanteam.tr.gg
- winnipeq5858
- İri Fare Avcısı

agemennon koçum senn git fotolarınla ilgilen benm yazdıklarıma kusur bulman için büyümen lazım spa 3.cü sınıfa gjden velet gtüne bakmadan konuşuyor.herneyse kardeşim çhar çakma deil bronzu yaptım elemanlara o sırada sürekli yazıyordu banada keselim diye ben kırmak istemedim elemnlar oyuna geçsin yapalm dedim.o sırada söledi alın die. :?
KaLaBaLıKtA ArTiSlK EdEniN TEnHaDa AffI olMaZ
-
ZamanxTakiq
- İskele Babası

- Klan: Lodos
Bak Kardeşim (Üçgen) Bizim Loncamızdan Hain Çıkmaz Ki Mehmetle Aram İyi Değil Buna Rahmen Söylüyorum Çakma Çarda Değil Arkdaşımız Açıklamasını Yapmış Zaten
Zamanxtakiq
||~~AtarLı Meranın GiderLi LoNcası~~||
||~~ZaMaNxTeaM~~||
Agresif...
██████████] 98%
Komik...
████████████] 99%
Manyak..
█████████████]100%
ZéyTinßurNuLu...
███████████████ 200'%
||~~AtarLı Meranın GiderLi LoNcası~~||
||~~ZaMaNxTeaM~~||
Agresif...
██████████] 98%
Komik...
████████████] 99%
Manyak..
█████████████]100%
ZéyTinßurNuLu...
███████████████ 200'%
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Klan: Arzın Çocukları
çocuk aklı diyorum yetmez diyorum konuşur diyorum ama sen dayaklık oldunwinnipeq5858 yazdı:agemennon koçum senn git fotolarınla ilgilen benm yazdıklarıma kusur bulman için büyümen lazım spa 3.cü sınıfa gjden velet gtüne bakmadan konuşuyor.herneyse kardeşim çhar çakma deil bronzu yaptım elemanlara o sırada sürekli yazıyordu banada keselim diye ben kırmak istemedim elemnlar oyuna geçsin yapalm dedim.o sırada söledi alın die. :?
fotolarıma bakıyorum ve gülüyorum çünkü üstünden 5 sene geçmiş işte anılar...
bu forumda fotom var git araştır gel ya da çok erkek resmi görmek istiyosan koyarım
git o konunun yorumlarına bak ne yazmışlar senin gibi veledler her gördüğü şeye inanıyor
tut elimden çikolata alıcaz.