Tebrikler...

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Tebrikler...

Mesaj gönderen bLaDexm »

Bugün Sıgınaklarda 4 Saat Verdiğimiz Mücadelede Kenan'a Vardık ve Sağolsun Herkesi Oyundan Attılar... 2. Denememizde Motorini Keserken Oyundan Attılar...3. Denememizde Kenan'a Vardığımız Vakit Tekrar Oyundan attılar...Şimdi Sizlere Soruyorum Bu Nasıl Bir İştir ? Kenanın Kesilmesinimi istemiyorsunuz ? Kenanı Kesmek İçin 4 Saat Rahat Gidiyor Zaten Ama Maşallah Siz 3 Saate Bir Oyundan atıyorsunuz milleti.2 Defa Oldu Birşey Demedik Ama 3. De Biraz İnsana Koyuyor.Bölgelere Girme Hevesi Koymadınız Açıkcası...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Tebrikler...

Mesaj gönderen astalavista »

Evet Adem.Tamamen haklısın.Madem emegımızi çalacaksınız;En bastan soyleyın bukadar uğraşmayalım!..Mademkı oyun sorunlu;Bastan bizi uyarın.En azından dusucegımızı bılelim.Insanda zerre kadar oyun hevesi bırakmıyorsunuz.Guncellemeyı en yogun saatte yapıyorsunuz.Yonetıcı arkardaslar hep boyle olucaksa bılelım duzelınce oyuna gırelım.....
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
payitahtxintikam
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen payitahtxintikam »

Adem'im haklısın sürekli biyerlerden hata çıkıyor oyun geri sarıyor veya tüm oyuncuları atıyor vs. vs. ama bence şimdilik yeni bölümler daha tam oturmadan hatalar düzeltilmeden oralarda takılmayın, boşa emek harcamış olursunuz hem harcadığınız zamana hemde harcadığınız onca iksire paraya yazık olur
Farazixxintikam /Emreexxintikam /EmRexXxİnTikaM /Payixtaht /Payitahtxintikam

Evet kabul ettim hepiniz 1 numara , evet haklısın benim yok ki bi numaram,
Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel, ben kendi çapımdayım kalemim tükenmez. ;)
Kullanıcı avatarı
Ganqstaaxunruly
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ganqstaaxunruly »

Bari güncelleme gibi her ne yapacaksanız birincisi ya haber verin ? insanların emeklerini böyle bir seferde silmeyin...

hadi sizin koruyanlara diyim ? bari hile ,veya herhanqi bir aksaklıklar oldugu için yapıyorsunuz biz en güzeli görüp oynayabilip keyif alabilmemiz için deilmi ? tabi sizin agzınınzdan böyle olay ? bari arkadaşım boşa ademin dedigi gibi o kadar zaman gitti emek gitti en azından güncelleme olacak diyip 20 veya 25 dk var diyip bir şeyler söyleseniz neyi kaybedeceksiniz bari hiç girmeyiz keyfine gireriz hiç yoktan siz böyle yaptıkca bizi dahada sogutuyorusunuz bu oyundan ..

neye yanıyorum biliyormusunuz şimdi bir tane sayın gm gelir ya konuyu siler yada kilitler bak altındada bunu yazacak ;)

ikv destege atınız.. bumudur ?
Resim
Resim
UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
hypnosxxintikam
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen hypnosxxintikam »

Güzel Sölemişsin ademim saatlerce vaktimiz orada gidiyor tam biyerlere vardık diyoruz oyun atıyor veyada oyun geri sarıyor girme hevesimizde kalmıyor şu hatayı bi düzeltin 1kere olur 2kere olur ama 3 kerede aynı yerde düşülmez Demi ?? boşu boşuna zamanımız gidiyor hatayı düzeltene kadar bence girmeyin BOŞUNA ZAMAN KAYBI...
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Evet güncelleme getirecekseniz haber verin girmeyelim bölgelere boşa zaman kaybetmiş olmayız.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

Sonuna kadar katılıyorum, böyle yapmaları bızı gerçekten çok üzüyor.Oyunun güncellemesını yapmak hemde gunun en yogun saatınde yapmak gerçekten duşundurucu.

Bizde bugun mukemmel bır grupla mıgrat'ı bıtırmek uzereydık. Tam 4 saat mıgrat'ta kaldık,butun yaratıkları kestık boss'lar harıç..En son Centrıon yaratıgını kesıcektık kı...guncelleme geldı,peşınden yıne 3 saat kaldık ama yıne guncelleme BIKTIKK....
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
Ganqstaaxunruly
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ganqstaaxunruly »

ikv destege atınız.. diyeceksiniz tekrar soruyorum emeklerin karşılıgı bumudur ...?
Resim
Resim
UNRULY LONCA LİDERİ - KURUCUSU
SeRsEri SErBesT [StiLim]
Ganqstaxunruly - Ganqstaaxunruly
[ iZ bıraKanLar asLa UnUtuLmaz ..!! ]
Kullanıcı avatarı
jadde
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen jadde »

bLaDexm yazdı:Bugün Sıgınaklarda 4 Saat Verdiğimiz Mücadelede Kenan'a Vardık ve Sağolsun Herkesi Oyundan Attılar... 2. Denememizde Motorini Keserken Oyundan Attılar...3. Denememizde Kenan'a Vardığımız Vakit Tekrar Oyundan attılar...Şimdi Sizlere Soruyorum Bu Nasıl Bir İştir ? Kenanın Kesilmesinimi istemiyorsunuz ? Kenanı Kesmek İçin 4 Saat Rahat Gidiyor Zaten Ama Maşallah Siz 3 Saate Bir Oyundan atıyorsunuz milleti.2 Defa Oldu Birşey Demedik Ama 3. De Biraz İnsana Koyuyor.Bölgelere Girme Hevesi Koymadınız Açıkcası...
Aynen...
**Yaşamtarzı**Marazburak**
Sen Bu Savaşın Neresindesin ?

İKV nin oyuncularını bilgisayara hapsettiği gün,kapadım gözlerimi ikv ye...
Kullanıcı avatarı
bLaDexm
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen bLaDexm »

Evet Arkadaşlar Bu Olay Hala Devam Ediyor.Bu Gidişle Hiç Birşey Kesilmez...
Ademxxintikam
Devilxxintikam
• • Korkular Sizin,İNTiKaM Bizim • •

“Genel Sohbet” sayfasına dön