5 Dk nızı ayırında yardım edın

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Cnquerorxreal
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

5 Dk nızı ayırında yardım edın

Mesaj gönderen Cnquerorxreal »

Bolgelerın geldıqı gun carıma gırerken sıfremın hatalı olduqunu soyledı bende sıfremı unuttum dedım ve tekrar gırmeyı denedım yıne yanlıs sıfre dedı sıfremı degıstır dıyınce boyle bır hesap yoktur dedı sonra o hesapta yenı bir uyelık acınca boyle bır hesap var dedı ve hesabınız 24 saat kılıtlenmıstır dedı. 4 Gun oldu car acılmadı destek e 4 kez maıl cektım ama cevap vermıyorlar ne yapmam gerekıor Hesabım Sobee.

Cnquerorxemre Cnquerorxunruly ..
Kullanıcı avatarı
Myxunrulyx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Re: 5 Dk nızı ayırında yardım edın

Mesaj gönderen Myxunrulyx »

EmRe, Örgülüxsorcerer sorarak daha detayLı bıLgı ısteye bıLıRsın yada LODOSMUHAFIZ dan yrdm ısteyebıLıRsın fark etmes
www.unruly.tk yeni siteMiz herqesi beqLeRiz

S0uLjaß0yxunruly
Kullanıcı avatarı
GeNCFBxLiDeRR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen GeNCFBxLiDeRR »

Cnquerorxreal yazdı:Bolgelerın geldıqı gun carıma gırerken sıfremın hatalı olduqunu soyledı bende sıfremı unuttum dedım ve tekrar gırmeyı denedım yıne yanlıs sıfre dedı sıfremı degıstır dıyınce boyle bır hesap yoktur dedı sonra o hesapta yenı bir uyelık acınca boyle bır hesap var dedı ve hesabınız 24 saat kılıtlenmıstır dedı. 4 Gun oldu car acılmadı destek e 4 kez maıl cektım ama cevap vermıyorlar ne yapmam gerekıor Hesabım Sobee.

Cnquerorxemre Cnquerorxunruly ..

Bu tür sorunlarınızı IKV DESTEK bolumune '' ceza itiraz,, Şeklinde atabilirsiniz.Olumlu veya olumsuz sizlere döneceklerdir

EGLENMEYİ BİLENE,,İYİ EĞLENCELER.!
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Bu tür sorunlarınızı IKV DESTEK bolumune '' ceza itiraz, Şeklinde atabilirsiniz.Olumlu veya olumsuz sizlere döneceklerdir
İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön