Arkadaşlar teknosaya gidip sipariş veriyosunuz. sizden ürün kodunu istiyolar.iletişim ilgileri veriyonuz. ücreti o sırada ödüyorsunuz. size dekont veriyolar.sipariş geldiğinde sizi arıyolar.1 hafta içinde ürün geliyo elinizdeki dekontla gidip ürününüzü alıyorsunuz. alırkende ek ücret ödemiyorsunuz.....
ÜRÜN KODU: 125082072
İKV YENİ ÖZEL SÜRÜM CD Sİ 1 HAFTA İÇİNDE ELİNİZDE
- fierynight
- Salgın Koruyucusu
Re: İKV YENİ ÖZEL SÜRÜM CD Sİ 1 HAFTA İÇİNDE ELİNİZDE

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

fierynight yazdı:Arkadaşlar teknosaya gidip sipariş veriyosunuz. sizden ürün kodunu istiyolar.iletişim ilgileri veriyonuz. ücreti o sırada ödüyorsunuz. size dekont veriyolar.sipariş geldiğinde sizi arıyolar.1 hafta içinde ürün geliyo elinizdeki dekontla gidip ürününüzü alıyorsunuz. alırkende ek ücret ödemiyorsunuz.....
ÜRÜN KODU: 125082072
Bir gm söyleyebilirmi böyle yapabilirmiyiz acaba teknosalara dağıtıldımı ürününüz.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Nocomment cevap verebilecek misiniz çevrimiçi iken ?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
Söyleyebilecek misiniz ?
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- fierynight
- Salgın Koruyucusu
demesine gerek yok teknosanın sadece istanbul bayilerinde var başka türkiyenin hiç bi yerinde yok ama her hangi bir teknosadan sipariş ederseniz geliyo bne sipariş ettim....
Evet aradım bende sordum teşekkürler alınabiliyormuş.fierynight yazdı:demesine gerek yok teknosanın sadece istanbul bayilerinde var başka türkiyenin hiç bi yerinde yok ama her hangi bir teknosadan sipariş ederseniz geliyo bne sipariş ettim....
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bazı satış noktalarında kalmamış olabilir. Ben dün Antalya Özdilek AVM Teknosa'dan aldım.fierynight yazdı:demesine gerek yok teknosanın sadece istanbul bayilerinde var başka türkiyenin hiç bi yerinde yok ama her hangi bir teknosadan sipariş ederseniz geliyo bne sipariş ettim....

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
fierynight yazdı:demesine gerek yok teknosanın sadece istanbul bayilerinde var başka türkiyenin hiç bi yerinde yok ama her hangi bir teknosadan sipariş ederseniz geliyo bne sipariş ettim....
İlginiz için teşekkürler,
Teknosa ile iletişime geçilerek yarına tüm kadar Türkiye'de, tüm raflarda olacağının teyidi alınmıştır.
İyi eğlenceler
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Umarız öyle olur.Lathander yazdı:fierynight yazdı:demesine gerek yok teknosanın sadece istanbul bayilerinde var başka türkiyenin hiç bi yerinde yok ama her hangi bir teknosadan sipariş ederseniz geliyo bne sipariş ettim....
İlginiz için teşekkürler,
Teknosa ile iletişime geçilerek yarına tüm kadar Türkiye'de, tüm raflarda olacağının teyidi alınmıştır.
İyi eğlenceler
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER