İNANILMAZ AMA GERÇEK GECE ZIRHI ÜRETİMİ
- Tskxkxpsycho
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Re: İNANILMAZ AMA GERÇEK GECE ZIRHI ÜRETİMİ
Arkadaşlar bu oyun hatası. Yeni bölümlerle birlikte herşey tam rayına oturmadan alışveriş yapmamaya çalışın. Hasarlarına ve item adlarına bakın 25 seviye zırh hasarları. Hüseyin bi kaç kez gece zırhlarıyla ilgili konuşulanları duydum. Ban sebebi olabilirmiş sen de dikkat et istersen.
Patiklipenguen
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
ark lar bencede az bekleyın zırh lar da bı hata var gecen zırh lwl 1 lwl dıyordu ama 49 lar takabılıyod bı hata var dıkkat edınız sonradan uzulmemek ıcın fazla sevınmeyelım 1 ay ıcınde hersey duzelır...
birde kadim gibi boss lar kesıncce ıtemlerı verıcek dıyor lardı ama boss kesenlere soruyorm bı ıtem felen düşmemiş...
birde kadim gibi boss lar kesıncce ıtemlerı verıcek dıyor lardı ama boss kesenlere soruyorm bı ıtem felen düşmemiş...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Hepsi kolay da İsmet'in saçı işi bozuyor... :mrgreen:Xhasretimsinx yazdı:inoky yazdı:Malzemelerini gösterXhasretimsinx yazdı:Valla bende anlamadımDaRKNiqHT yazdı:delirecem bize kendisi çıkmaz sana ne çıkıo ya![]()
malzemeler ;
4 adet çomak ,
2 adet zeytin fidesi ,
1 adet un çuvalı ;
2 adet lodoş leşi ; :mrgreen: :mrgreen:
son olarak da İsmet Bey ' in saçından bir tutam .
Sonra bu malzemeleri bana getir sana da üreteyim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hasretimsin/Xhasretimsinx/Manas/Gılgamesh/Uzmandoktor
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Xhasretimsinx
- İskele Babası
Ban sebebi oalcagını hiçbir zaman aklımın ucundan geçmedi.Çünkü hiçbir zaman oyunda hile, dolandırıcık, kap kaç v.b hiçbir şey yapmadım.patiklipenguen yazdı:Arkadaşlar bu oyun hatası. Yeni bölümlerle birlikte herşey tam rayına oturmadan alışveriş yapmamaya çalışın. Hasarlarına ve item adlarına bakın 25 seviye zırh hasarları. Hüseyin bi kaç kez gece zırhlarıyla ilgili konuşulanları duydum. Ban sebebi olabilirmiş sen de dikkat et istersen.
Eger ki ortada bir hata varsa bu oyun hepimizin oyunu.Elbirliği ile sorunları ortadan kaldıracagız.
Örnegin foruma konu açmamın tek sebebi varsa ortada bir hata düzeltilmesidir.
O çok bilmiş arkadaşlarımız karar mercii degillerdir.( Lafım oyun içerisinde bana ceza alacaksın vb gibi saçma sapan yazı yazanlara .Kesinlikle sana değildir Sadık kardeşim.)
Reçete ye gelince bir ara düştü lag sandım koydum kasaya sonra bir kaç kişiye gösterdim acaba ben de hala lag mı var diye inanmadım.Birkaç kişiye daha sordum kendime yakın hissettigim(o an oyunda olan ) kişilere aynı cevabı aldım.
En son çare olarak da üretip gerçekliğini test etmeye kadar verdim. Ürettik ve oldu.
Sadık demin DEV LATHANTER kendi çarımdan YöneticiHasretimsin yazarak konuştu .İncelemek üzere Hasretimsin adlı çarımı alacaklarını ve inceleme bitince de mail yoluyla bana ulaşıp iade edeceklerini söylediler.
Not: Aynı üyelikde ki diğer 3 çarıma da girebiliyorum.( Xhasretimsinx - Gılgamesh - Manas )
Belki bu not o çok bilmiş geçindiklerini zanneden arkadaşlarıma aydınlatıcı bilgi olur.
Hasretimsin/Xhasretimsinx/Manas/Gılgamesh/Uzmandoktor
- Xhasretimsinx
- İskele Babası
Tskxgenelkrmay yazdı:ark lar bencede az bekleyın zırh lar da bı hata var gecen zırh lwl 1 lwl dıyordu ama 49 lar takabılıyod bı hata var dıkkat edınız sonradan uzulmemek ıcın fazla sevınmeyelım 1 ay ıcınde hersey duzelır...
Evet grup bölgelerinde boss ları kesince nadide eşya da normal eşya da düşüyor.
Mesela sıgınakda ki motorini benim tabirimle testere necmi yi kesen ilk ekip bizdik.
Büyücüötüken adlı çarıma da mor renkli bilge cevriye 49 level asa düşürdüm testere necmiden.Forumda motorinde kesildi başlıklı konuyu inceleyip orada ki arkadaşlara da sorabilirsin.
- Xhasretimsinx
- İskele Babası
Konuyla ilgili olarak DEV LATHANDER araştırmak için karekterimi geçici süreliğine incelemeye aldılar reçeteyle ilgili
Artık gerekli açıklama mail yoluyla ulaşacakmış.
http://urlal.com/dqqf]
Bazı kişilerin dediği gibi ban v.b hiçbir cezayı işlem uygulanmadı şu an itibariyle.İnceleme sonunda da hep birlikde
bekleyip görecegiz.
Fotoda göründüğü üzere sadece bir çarım yok o da Hasretimsin.Diğer çarlarıma giriş yapıp kullanabilmekteyim.
Onu da DEV aldı ğötürdü satamadan getirdi :mrgreen: :mrgreen:

Bazı kişilerin dediği gibi ban v.b hiçbir cezayı işlem uygulanmadı şu an itibariyle.İnceleme sonunda da hep birlikde
bekleyip görecegiz.
Fotoda göründüğü üzere sadece bir çarım yok o da Hasretimsin.Diğer çarlarıma giriş yapıp kullanabilmekteyim.
Onu da DEV aldı ğötürdü satamadan getirdi :mrgreen: :mrgreen:
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı
İlk resmi saklamalısın bence çarını yönetici olarak görüyosun :mrgreen:Xhasretimsinx yazdı:Konuyla ilgili olarak DEV LATHANDER araştırmak için karekterimi geçici süreliğine incelemeye aldılar reçeteyle ilgili
bekleyip görecegiz.
Onu da DEV aldı ğötürdü satamadan getirdi :mrgreen:
Tskxdxebkk
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
Tskxkxtatanga
Tskxhxtatanga
- Xhasretimsinx
- İskele Babası
Eflatun yazdı:İlk resmi saklamalısın bence çarını yönetici olarak görüyosun :mrgreen:Xhasretimsinx yazdı:Konuyla ilgili olarak DEV LATHANDER araştırmak için karekterimi geçici süreliğine incelemeye aldılar reçeteyle ilgili
bekleyip görecegiz.
Onu da DEV aldı ğötürdü satamadan getirdi :mrgreen:
İlginç , korkutucu , gergin ve güzel bir andı.
Sanırım bu olay İKV tarihinde bir ilk oldu.
Kendi çarım bana yönetici olarak oyun içerisinde yazı yazıyor. :mrgreen: :mrgreen:
Elimde bir kaç foto daha var DEV LATHANDER ile konuşmalarımızın onlar da bana hatıra olarak kalacak.
Kimbilir belki ileri bir zamanda nostalji konusu açılırsa diğer fotografları da paylaşırım sizlerle .
- Xhasretimsinx
- İskele Babası
Benbilmem yazdı:Çantada 24 tane olan bişey var kolyenin solunda. O ne?
Yahu sora sora onu mu buldun. :mrgreen: :mrgreen:
Adam nerden düştü felan yazar .
Sen tutup kara kemiği soruyosun. :mrgreen: :mrgreen:
Biz İKV halkı olarak bahsetmiş oldugun nesneye
kendi aramızda kısaca KARA KEMİK diyoruz . :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: