9sınıfta : 1 Tarih
10 Sınıf : 1 Tarih 2: Dil ve Anlatım
11 Sınıf : 1 Tarih 2: Edebiyat 3: Sosyoloji 4 : Felsefe 5:Inkılap altan 3 sımdıde 5 ev asker doldu
ahahahaMegaxrealist yazdı:Aferin üstün bir başari ve BeLediye başkanından pLaket Mustafa ya
TebrıklerXxXszrXxX yazdı:Uww Durumlar vasat desenize . .![]()
Ben KurtardımNe asker Ne Şehitt ((= TsKr aLıyorum
(Lise 1 Çift Dönem Tsk ) Xd
inş gecersıngokhan41 yazdı:Bende 3 Tane ŞimdiLik Ama SözLüLerden ÜmitLiyim Boşuna Yağ Çekmedik Bütün Hocalara İnş Geceriz
Sorumluluk sınavından hemen sonra oyunda kopcazMeGaStaR yazdı: İlk Dönem Takdir , İkinci Dönemi Tşk + Okulu Çeşitli Turnuvalarda Temsil Ettiğim İÇin Onur Belgesi iLe Kapatıyorum . .Mustafa Sorumluluk Sınavlarında da Başarılar Dilerim Hepsini Hallet Kalmasın Hiçbişi Hallettikten Sonra Ayağının Tozuyla Gel Tekrardan
MeGaStaR yazdı:
Lonca Kurucu ve Başkanları/b] Megaşifa // MeGaX Serkopaşa ( Yalnızsavaşçıı)
Lonca Başkan Yardımcısı/b] MeGaX Kiss
M e G a X T e a M >>>>>>> Değişen Meranın Büyüyen Gücü
- Megaşifa >>>>> MegaX quarantine >>>>> MegaX Büyücü >>>> MegaX TeaM
MegaX Yalnız >>>> Yalnızsavaşçıı >>>> MegaX Serkopaşa
MegaX Black
MegaX Ejderr
MegaX Owl >>>>>>> MegaX Inscrib >>>>> MegaX OwLL >>>>> MegaX Assault
MegaX Crazy
MegaX Espransa >>> MegaX Brutalx
MegaX Samedi
MegaX Çlqn >>>>>> MegaX Onlydie
MegaX Toxin >>>>>> MegaX Alabra
MegaX Real >>>>>> MegaX Stretcher
MegaX Kiss >>>>>> MegaXKıss >>>>>> MegaXKıssX
MegaX Mc >>>>>>> MegaX Drifter
MegaX Silent
MegaX Conda
MegaX Realist
MegaX Pessimist
MegaX SouL
MegaX Paşalı
MegaX İlker
MegaX Ezqii
MegaX Delikurt
MegaX Caprice
MegaX Teori
MegaX Rain
MegaX Mustafa
MegaX Style
MegaX Melly
MegaX Şef
Vizyonumuz
- * Değişen Meran'ın Büyüyen Gücü oLmak TemeL Vizyonumuz ve VazgeçiLmeyecek DeğerLerimizdir. .
Misyonumuz
- * BirLik ve BeraberLiği Korumak,Her Konuda ÜyeLerimizLe Birlikte Hareket Etmek , GücümüzLe ve VarLığımızLa MERAN'a Damgamızı En İyi ŞekiLde Vurmak.Geçici DeğiL KaLıcı oLmak . . !
- Biz Bu iLkeLeri EdinmiŞ , TecrübeLi , SağLam ve Her Daim AzimLi MeGaXTeaM ÜyeLeriyLe BirLikte Değişen Meran'ın Büyüyen ve En İyi Loncası oLmak İçin Varız . .
WwW.MeGaXTeaM.TR.GG > Develope the PoweR Of Changing Meran'S Web Site
MeGaXTeaM Tanıtım Albümü :
http://www.slide.com/r/KDD88GU92j9cLAPu ... bedded_url
..........:::::::::: MeGaXTeaM Duyurular ::::::::::..........
* MegaxParker ( Eray ) Arkadasımız Çeşitli Nedenlerden Dolayı Oyuna Ara Vermiş buLunmaktadır. Geri Döndüğünde Baska Bir İsimle Loncamızdaki Yerini Alacaktır. Dolayısıyla MegaxParker İsimli Char Artık Loncamız Dahilinde Değildir . Charı Baskasına Devretmiştir . . !
[/b]
- MeGaXTeaM Lonca Üye Alımlarımız Hk.
* Ailemize Katılmak İsteyen Arkadaşlarımız İçin En Az 3 Lonca Arkadaşımızın Referansı Gerekmektedir.
* Üye Alımları İçin Yapılabilecek Duyuruları Forum Konumuzdan veya Web Sitemizden Takip Edebilirsiniz.
* Üye Alımlarımız İçin Yaş Sınırı Yoktur. Fakat Bu Konu Nezdinde Değerlendirmeye Aldığımız Bazı Kriterlerimiz Vardır.Unutulmamalıdır ki Akıl Yaşta Değil Baştadır...
* Lonca Üye Alımlarımız Açılmıştır. Öncelikli Olarak Büyücü ve Şifacı Yetenekleri Olan Arkadaşlarımızı Değerlendireceğiz.
* Üye Alımlarıyla İlgili Ayrıntılı Bilgi Oyun İçinde Başvuruda Bulunan Arkadaşlarımıza Verilmektedir.
[/b]
- MeGaXTeaM Lonca Şikayet Bildirimi & Öneriler Hk.
* MeGaXTeaM Ailesi ile İlgili Her Türlü Görüşleriniz,Fikirleriniz ve Yorumlarınızı Ayrıca Loncamız ile İlgili Şikayetlerinizi Web Sitemizin ( WwW.MeGaXTeaM.TR.GG ) İLETİŞİM Kısmından Kullanmakta Olduğunuz Char İsmini de Belirterek Bize Ulaştırabilirsiniz. Teşekkürler...