Grup Bölgeleri Düzeltilsin [ANKET AÇICAM]

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Itaat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Grup Bölgeleri Düzeltilsin [ANKET AÇICAM]

Mesaj gönderen Itaat »

Merhaba Arkadaşlar Resmi Bir Site Olarak Bütün İKV OyuncuLarının Katılabilicegi Bir Anket Açıcagım.Sığınak Ve Miğrat BöLGeleri Bekleneni Veremedi.Şuan İKV Tarihinde Gelmiş Geçmiş En '' BERBAT,İĞRENÇ,BEŞ PARA'' Etmez Bir Eklenti Olan Grup BöLgeLeri Biz İKV OyuncuLarına BekLeni Veremedi.Şuan Gelen Bu Grup Bölgelerinden Memnun OLan Sayısı %15 Civarındadır.Ben Bunu Resmi Bir Anket Yapıcağım.Görüceksinizki İKV Oyuncusu Grup Bölgelerini Beğenmişmi Beğenmemişmi.

GeLeLim İşimizi Zorlaştıran DurumLara ;

1.Şifa Basma 5 Saniye

2.YaratikLarın VuruşLarı Aşırı Derecede AbartıLmış ( Fare Adam ZırDeli 7000-10000 Arası Vurmaktadır Düşünen Adam İle Aynı )

3.YaratikLarın 7 ' Şer ŞekiLDe Gelmesi . . . ( 5 Büyü 1 Şifacı Girsek 5 Tanesini DOndursalar 2 Tane Kalıyor 2 ' Sinin 5 Tane Büyücü 2 Yaratik 1 Tane Şifacı Hangisine YetişCek . . . )

Bu SaydıkLarım En ÖnemLi HataLar ( Bana Göre Hata Bunlar )

Yani Grup BöLGeleri Beklenen GüzeLLigini Yansıtamadı . . .

Anket Sitemizi Yakında AÇıcam Ve BU KOnu Başlığı AlTından Sizlere Duyuracağım

İyi Forumlar ~~ Choosensxchatlaq
Resim
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Re: Grup Bölgeleri Düzeltilsin [ANKET AÇICAM]

Mesaj gönderen rockipsiz »

Itaat yazdı:Merhaba Arkadaşlar Resmi Bir Site Olarak Bütün İKV OyuncuLarının Katılabilicegi Bir Anket Açıcagım.Sığınak Ve Miğrat BöLGeleri Bekleneni Veremedi.Şuan İKV Tarihinde Gelmiş Geçmiş En '' BERBAT,İĞRENÇ,BEŞ PARA'' Etmez Bir Eklenti Olan Grup BöLgeLeri Biz İKV OyuncuLarına BekLeni Veremedi.Şuan Gelen Bu Grup Bölgelerinden Memnun OLan Sayısı %15 Civarındadır.Ben Bunu Resmi Bir Anket Yapıcağım.Görüceksinizki İKV Oyuncusu Grup Bölgelerini Beğenmişmi Beğenmemişmi.

1.Şifa Basma 5 Saniye

2.YaratikLarın VuruşLarı Aşırı Derecede AbartıLmış ( Fare Adam ZırDeli 7000-10000 Arası Vurmaktadır Düşünen Adam İle Aynı )

3.YaratikLarın 7 ' Şer ŞekiLDe Gelmesi . . . ( 5 Büyü 1 Şifacı Girsek 5 Tanesini DOndursalar 2 Tane Kalıyor 2 ' Sinin 5 Tane Büyücü 2 Yaratik 1 Tane Şifacı Hangisine YetişCek . . . )

katılıorum... ama sadece şunları değiştirebilirler

şifa süresi 1 sn olabilir
yetenek sistemi eski haline gelebilir
canavarlar tek tek gelebilir
canavarların verdiği hasarlar düşebilir
.....
Kullanıcı avatarı
Itaat
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Itaat »

rockipsiz yazdı:
Itaat yazdı:Merhaba Arkadaşlar Resmi Bir Site Olarak Bütün İKV OyuncuLarının Katılabilicegi Bir Anket Açıcagım.Sığınak Ve Miğrat BöLGeleri Bekleneni Veremedi.Şuan İKV Tarihinde Gelmiş Geçmiş En '' BERBAT,İĞRENÇ,BEŞ PARA'' Etmez Bir Eklenti Olan Grup BöLgeLeri Biz İKV OyuncuLarına BekLeni Veremedi.Şuan Gelen Bu Grup Bölgelerinden Memnun OLan Sayısı %15 Civarındadır.Ben Bunu Resmi Bir Anket Yapıcağım.Görüceksinizki İKV Oyuncusu Grup Bölgelerini Beğenmişmi Beğenmemişmi.

1.Şifa Basma 5 Saniye

katılıorum... ama sadece şunları değiştirebilirler

şifa süresi 1 sn olabilir
yetenek sistemi eski haline gelebilir
canavarlar tek tek gelebilir
canavarların verdiği hasarlar düşebilir
.....
Bizim Burdan YazıkLarımızı DikkaTe ALan Kimse Yok Peki Bunu Resmi Bir Sitede Anket Olarak AçTığımda TepkiLeri Ne Olcak Merak EdiYorum En Kısa Zamanda GörücekLer Grup BöLGeLerinin HAlini. . .
Resim
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen rockipsiz »

yha 49 olupta girenler için hava hoş şimdi 46-47-48 olanlar nabcak solucan iflis hidra gibi görevlere giden yok yha bide meteordakileri düşünemiom kara cevo dev ana gibi görevlere hiç giden olmuo
Kullanıcı avatarı
selek95
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen selek95 »

rockipsiz yazdı:yha 49 olupta girenler için hava hoş şimdi 46-47-48 olanlar nabcak solucan iflis hidra gibi görevlere giden yok yha bide meteordakileri düşünemiom kara cevo dev ana gibi görevlere hiç giden olmuo
katılıyorum ayrı bir de kadim önceden full dikkat atılarak kesiliyordu.Şimdi yaratıklara ne kadar kişi dikkat atarsa atsın tek dikkat etki ediyor :) Kadim kesmek iyice zorlaştı zaten gelen de yok ama millet yakında sığınak-migrattan hevesini alır gelir inş.Eskiden RKG(Rutin Kadim Günleri) yapılıyordu şimdi HGSM(Her Gün Sığınak-Migrat) yapılıyor :mrgreen:

1.Şifa Basma 5 Saniye

haklı olduğun yerler var fakat 7 şerli dediğin yerde(migrat) 4 tanesi çekilebiliyor biz her seferinde 4 lü çekiyoruz :) Yaratıkların vuruşlarının abartıldığını düşünmüyorum iyi bir grupla çok çok rahat kesiliyor abartılmasının sebebi tek kesilememesini sağlamaktır :mrgreen:
Resim
''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''

Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...

HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
Kullanıcı avatarı
Tryagain
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Tryagain »

:D :D Yav saçmalamayın oynayacaksanız oynayın.Yoksa kapı açık.. Konu kilit pls.
Resim

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Aylardır süren çalışma sonucunda İKV tarihçesi ile bağlantılı olarak Grup bölgeleri açılmıştır.

'' BERBAT,İĞRENÇ,BEŞ PARA ETMEZ '' diye nitelendirdiğiniz paket, Oyuncularımızın çoğunluğu tarafından takdir ile karşılanmıştır. Ortaya koyulan emeğe gösterdiğiniz bu yaklaşım , açmış/açacağınız, hiç bir anketin ciddiye alınmamasına sebep olmuştur/olacaktır.

Grup bölgelerinin çok zor olacağı ve bu zorluğu aşmanın zeka ve beceri gerektirdiğini çok önce söylemiştik. Oyundaki hiç bir bölge yada yaratık oyuncularımızın kesemeyeceği nitelikte değildir.

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön