Kız car acıpta erkek olanlar..!
Kız car acıpta erkek olanlar..!
Ya arkadaslar siz nesiniz ya cinsiyetiniz deil erkek olıyorsnz kız car acıyorssnz bi erkek itemlerı pahalı dıe adamları kandırıyosnz yoq bn kızım sewgılı olalm bune ya oyn cok sacmaladı oynun cogu erkek ama kız carı var erkeklerde ınanıo buna onla takılıo kız sanıo fakat erkek mseLa Şımarıqxdadlu okadar kızım dıyorda bı kısıı cıkpda demedı oyunda Şımarıqxdadlu erkektır dıe diyen cok ama takan hic yoq Şımarıqxdadlu ve Şifacıxqız a ınanmyn herkesden apra ıstıor werıolar ole cinsel farkı oldu oyunda tersine dondu oyun artıq :?
Manyakx Manyakxecel' i siLdım Şimdiki ÇaRım Ixserserixl
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Kız car acıpta erkek olanlar..!
HakLısıN Kardeşim
İyi oyunLar
YaKaMoZxKaNuNu
İyi oyunLar
YaKaMoZxKaNuNu
Ben şahsen bayan karakter açmam fakat açanada saygı gösteririm tabi cinsiyetini farklı göstermemek şartıyla
Şımarıqxdadlu olayına gelince bugün o karakterle karşılaştım şahsen hiç hoşlanmadığım davranışları var ve bende bayan olduğunu sanmıyorum...
Hatam varsa affola...
Şımarıqxdadlu olayına gelince bugün o karakterle karşılaştım şahsen hiç hoşlanmadığım davranışları var ve bende bayan olduğunu sanmıyorum...
Hatam varsa affola...

Ya iste cinsiyetsiz terbiyesiz çifte cinsiyetler yok böyle bi şerefsizlik :|
[*][*]Darkstar[*][*][/color]
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
Kardeş nie seni öle kandıran mı oldu
ŞAhsen benim bi charım Kadın ama herkeste benim erkek olduğumu bilio
Eğer biri kandırdıysa şikayet et ....
ŞAhsen benim bi charım Kadın ama herkeste benim erkek olduğumu bilio
Eğer biri kandırdıysa şikayet et ....
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
- Violence
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Bazı yazdıklarınız cok saygısızca benimde betadan kalma bayan karakterim var TEXTS TEXTTO 2 tane ve bu güne kadar bi kişiye de kızım demedim beta döneminde elimde cok bayan item war diye 2 tane bayan car actım bu actığım carlarada kimse karısamaz illa bayan car actım diye bayan olmak zorunda değilim burdan birseyler yazarım fakat kurallara aykırı ama bu sözü söylemeden de edemeyeceğim affederiniz ama sizde bu kadar abaza olmayın her gördüğünüz bayan karaktere bayan diye atlamayın
Saygılar...
Saygılar...
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
YazdıkLarınız acayip saçma.
Beta dönemi oLsun , ondan sonraki dönemLer oLsun , ßir sürü kadın karakterim var.
Tanıyanda birçok kişi var. Hiçte kızım demedm.
ßazı arkadaşLarımız arasında diyoLoqLarımız oLur tabi o ayrı
asLında her oyunda ßöLe kadın karakterLer. Fakat sadece bu oyunda ıtemLerde cınsıyet sınıfı var.
Kadın karakterLerde itemLer daha iyi duruyor. Knıght , metin ve binLerce onLine oyunda böyLe.
ßir şu var tabi.
üLkemizde abazaLık oranı yüksek oLduqu için reeLde kendı ıcıne kapanık ınsanLar Kadın OLmayan karakterLer e yarDım ettikLeri için Kadın oLmayıp erkek oLduqu haLde ben kızım diyenLer çok çıkıyor. aLtını cızdım bıLerek poLemık yaratmayın
Beta dönemi oLsun , ondan sonraki dönemLer oLsun , ßir sürü kadın karakterim var.
Tanıyanda birçok kişi var. Hiçte kızım demedm.
ßazı arkadaşLarımız arasında diyoLoqLarımız oLur tabi o ayrı
asLında her oyunda ßöLe kadın karakterLer. Fakat sadece bu oyunda ıtemLerde cınsıyet sınıfı var.
Kadın karakterLerde itemLer daha iyi duruyor. Knıght , metin ve binLerce onLine oyunda böyLe.
ßir şu var tabi.
üLkemizde abazaLık oranı yüksek oLduqu için reeLde kendı ıcıne kapanık ınsanLar Kadın OLmayan karakterLer e yarDım ettikLeri için Kadın oLmayıp erkek oLduqu haLde ben kızım diyenLer çok çıkıyor. aLtını cızdım bıLerek poLemık yaratmayın
Arkadaşım yada kardeşim neyse artık bu yazdığın ney ya ben bi anlam veremiorum her bayan char açan bayan olsaydı her erkek char açan erkek olsaydı abazalar içinde abaza charlar olmak zorunda olacaktı sanane kim bayan kim değil sen bak oyunununa karşındaki bayan olsun erkek olsun ne farkedecek bak işine sen bide utanmadan ABAZANLIĞINI mı diyeyim artık yoksa ÇOCUKLUĞUNU mu diyeyim bilemedim:D gelmişsin forumda ifşa ediosun kendi ağzından silik silik hareket etmeyin ya beyninizi çalıştırın az bu ne ya sanki oyun ergenlik çağına giren çocukların ilk deneyimlerini yaşadığı yermiş gibi.mamatfb yazdı:Ya arkadaslar siz nesiniz ya cinsiyetiniz deil erkek olıyorsnz kız car acıyorssnz bi erkek itemlerı pahalı dıe adamları kandırıyosnz yoq bn kızım sewgılı olalm bune ya oyn cok sacmaladı oynun cogu erkek ama kız carı var erkeklerde ınanıo buna onla takılıo kız sanıo fakat erkek mseLa Şımarıqxdadlu okadar kızım dıyorda bı kısıı cıkpda demedı oyunda Şımarıqxdadlu erkektır dıe diyen cok ama takan hic yoq Şımarıqxdadlu ve Şifacıxqız a ınanmyn herkesden apra ıstıor werıolar ole cinsel farkı oldu oyunda tersine dondu oyun artıq :?
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
- Serserixkratos
- FareAdam Düşmanı
Özur Dılıyorum ama AVRAT ıtemLerı ucuz dıye Bayan Karakter acıyorsunuz sonra Bos Bos yorum yapıyorsunuz.!
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Selamın aleykum BEn (Resinyeri)
Oyunda isteyen bayan iteyen erkek karakder açabilir kanmayın kardeş ne yani siz itiraz edosunuz die millet karakder açmıcam mı varmı böle bi konu lütfen yaa ben Resinyeri açık açık 27 tane 49 lwl carım var ve bunun 16 adeti bayan karakter herkesin özgür iradesi vardır istediği karakteri açabilir ve biz öle bayan karakter açıpda millete biz bayanaız dedmedik haa diyenlerde var fakat kanmayın kardeş o sizin kendi cahillinize kalmış bir olaydır.... İyi formlar Tşkler arkadaşlar...