eğer bu durum doğu ise (yanlış anlaşılmasın dile getireceğim konuyla alakalı ) 20 lvl fareden düştü diyelim efsununa bakarsak 49 lvl gece zıhı düşebiliyor ama ne hikmetse sığınak yada migrattayken item düştüğünde inatla ve nedensiz bi şekilde 39 lvl platin zırh düşebiliyo herşeyi geçtim bu konu açılmamış olsa bile yeni gelen bi bölgede ve yaratıkların zor olduğu bi bölgede herşeyin yeni olması gerekirken 39 lvl zırhın ne işi var bence kişisel olarak budurumn yanlış olduğunu belirtmek isterim kı arkdaşlarımda bana katılacaktır.
efSunlarını dıkkatlı ınceleyın neden oyLe dıye sordunuzmu Baksanıza adalı sekansLı
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Nikel zırhtır o oyunda oluşan bir hatadan dolayı işportadan alınan nikel zırhlarda gece zırhına dönüşüyordu felan bayağı karmaşık bir şey ama bu nikel zırhlarda bir şey vardı bir arada zırh değeri 0.000 olan fiyatı 0 olan nikel zırh hatası vardı siz siz olun her yeni güncellemeden sonra bir nikel zırh alın