Test Sunucusunda Kılıç Rütbe ;))
- exseland09
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Test Sunucusunda Kılıç Rütbe ;))
Arkadaşlar Yeni Bölgelerle İlgili Test Sunucusunda Sorunu Çözmeye calışıyorduk Gtitim oylesine 1 lw car Açtım kastım takıla takılma (Test Sunucusunda) gm lerden yetkili birisiyle görüştüm klana girmemde sakınca varmı diye sordum hayır 5 lw oldum klana girdim ve gerisi Aşşagıdaki Gibi Adını sen Koy Süpper bişi YHaaaa
)saygılarımla Exseland
Test Sunucusundaki Hatadan Dolayı Böyle olmuştur yoksa oyundaki hiç bir ayarla oynama felan yoktur...[img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/12/180.jpg[/img]
- exseland09
- İskele Babası
Re: Test Sunucusunda Kılıç Rütbe ;))
[quote="exseland09"]Arkadaşlar Yeni Bölgelerle İlgili Test Sunucusunda Sorunu Çözmeye calışıyorduk Gtitim oylesine 1 lw car Açtım kastım takıla takılma (Test Sunucusunda) gm lerden yetkili birisiyle görüştüm klana girmemde sakınca varmı diye sordum hayır 5 lw oldum klana girdim ve gerisi Aşşagıdaki Gibi Adını sen Koy Süpper bişi YHaaaa
)saygılarımla Exseland
Test Sunucusundaki Hatadan Dolayı Böyle olmuştur yoksa oyundaki hiç bir ayarla oynama felan yoktur...

- exseland09
- İskele Babası
exseland09 yazdı:exseland09 yazdı:Arkadaşlar Yeni Bölgelerle İlgili Test Sunucusunda Sorunu Çözmeye calışıyorduk Gtitim oylesine 1 lw car Açtım kastım takıla takılma (Test Sunucusunda) gm lerden yetkili birisiyle görüştüm klana girmemde sakınca varmı diye sordum hayır 5 lw oldum klana girdim ve gerisi Aşşagıdaki Gibi Adını sen Koy Süpper bişi YHaaaa)saygılarımla Exseland
Test Sunucusundaki Hatadan Dolayı Böyle olmuştur yoksa oyundaki hiç bir ayarla oynama felan yoktur...
- exseland09
- İskele Babası
çöpe attım daha yha one bayan gözlüqleqleri beyenmedim 
- xxreddevilxx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- exseland09
- İskele Babası
satmasın da delim millet orda mısırda migrata girio ben 4 lwl carı kılıç yapıom millet gm sanıp abi diyor arz gmye dalıorum dalmıo oda bana gm sanıp 
- sametvemert
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
adam 5 lwl de Mareşal olmuş usta 25 lwl den önce kp kasılmıo die biliodm ben
))
°•. °•. °•. °•.°•. °•.
.•° .•°.•° .•°.•°
. °•. °•. °•. °•. °•. °•. к®@ℓ .•° .•°.•° .•°.•° .•°.•°
°•. °•. °•. °•. °•. тнє ρυηιѕнєя .•° .•°.•° .•°.•° .•°

. °•. °•. °•. °•. °•. °•. к®@ℓ .•° .•°.•° .•°.•° .•°.•°
°•. °•. °•. °•. °•. тнє ρυηιѕнєя .•° .•°.•° .•°.•° .•°
- exseland09
- İskele Babası
ora test sunucu paşa orda kasılıo adı üstünde orda gmler oynuyo ona ayarlamışlar D