Motorini bizden önce kesmiş olanlar vardı ama bu fotonun değeri çok büyük benim için. Tankımız düştüğü halde 3 büyücü idare etti,resmen dans etti motorin aralarında Sonra tankımız fearxgirl tekrar girdi oyuna şansımız varmış işte :mrgreen: Biraz zorlansakda kestik,tüm kuklacı ve lodos klanına armağanımız olsun. Fotoları foruma koyan shadow kardesim ellerin dert görmesin.
Tüm grup arkadaslarıma koca bir tebrikler
YeNiLMeZzZ
YeNiLMeZzZ Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN ! Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim. Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
YeNiLMeZzZ Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN ! Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim. Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
ya burda bi yanlışlık var yada ben motorinin yerini bilmiyorum fotoya göre motorin girişte ama bize göre baya ilrde düşünenin arkasında ve orda örs taşı yok ama sizin fotonuza göre orda örs taşı da varmış xD
RaMo yazdı:ya burda bi yanlışlık var yada ben motorinin yerini bilmiyorum fotoya göre motorin girişte ama bize göre baya ilrde düşünenin arkasında ve orda örs taşı yok ama sizin fotonuza göre orda örs taşı da varmış xD
Taktiği bilmeyen biri olarak şaşırman normal. Zaten sığınağın başında kestik motorini Motorini çek bakalım nereye kadar kovalıyor seni ? Bunu dene kardeşim sonra nasıl kestiğimizi anlarsın. Başarılar...
ya burda bi yanlışlık var yada ben motorinin yerini bilmiyorum fotoya göre motorin girişte ama bize göre baya ilrde düşünenin arkasında ve orda örs taşı yok ama sizin fotonuza göre orda örs taşı da varmış xD