Küfürlü resim silindi , forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatıldı
[GM]Nocomment
Arkadaşlar lütfen bir oyun için 10 karizma için basit bir görev için küfür etmeyelim cezası ne olursa olsun lütfen
Bu Terbiyesizliği Kınıyorum
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bu Terbiyesizliği Kınıyorum
Bu arada özür diliyorum lagdan 5 tane açılmış kusura bakmayın fazladan kirlettiğim için
<)
tüm sunucularda öyle ama her daim arzlar işi bozuyor hem güçlü hemde suçlular üstünede laf atıyorlar :?
Pinokyo'yu yapam Gepetto değilİm Ki her odunu adam edeyim!
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
burda iki kiinin hatası yüzünden ben bu küfürü işitmek zorunda değilim
<)
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
Ben Onu Oraya Koydum İsteyen Bakar Ve Ayrıca İster Benim Locandan İster Başka Loncadan Benim İçin değişen Birşey Yok Ve Orda Tek Küfür Eden Kenya Değil Artık Küfür Edenin Fotosunu Koycam Buraya Kim Olursa Olsun!
<)
- Konsantrasyon
- Işık Hanım'ın Elemanı
djkadiro mu küfür etmiş ? o sadece serefsiz demiş bu bir küfür mü eger küfürse televizyon programları neden sansür koymuyor ? Kendi loncandaki kişilik oradaki bir arkadaşın annesine küfür etmiş sen hala kenya değil tek küfürü eden dion yok eger ikraa ya diyorsan o küfürü kenyaya etmiştir bakarsan sen ne diyorsum Malatya Anadolu Lisesi demiştirReymond yazdı:Ben Onu Oraya Koydum İsteyen Bakar Ve Ayrıca İster Benim Locandan İster Başka Loncadan Benim İçin değişen Birşey Yok Ve Orda Tek Küfür Eden Kenya Değil Artık Küfür Edenin Fotosunu Koycam Buraya Kim Olursa Olsun!
- Büyücünün Zırhı Beynidir
KonSanTrasYoN
TeaMPicH
TeaMPıcH
PaSiFiK
TeaMStyLe
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
eynenKonsantrasyon yazdı:djkadiro mu küfür etmiş ? o sadece serefsiz demiş bu bir küfür mü eger küfürse televizyon programları neden sansür koymuyor ? Kendi loncandaki kişilik oradaki bir arkadaşın annesine küfür etmiş sen hala kenya değil tek küfürü eden dion yok eger ikraa ya diyorsan o küfürü kenyaya etmiştir bakarsan sen ne diyorsum Malatya Anadolu Lisesi demiştirReymond yazdı:Ben Onu Oraya Koydum İsteyen Bakar Ve Ayrıca İster Benim Locandan İster Başka Loncadan Benim İçin değişen Birşey Yok Ve Orda Tek Küfür Eden Kenya Değil Artık Küfür Edenin Fotosunu Koycam Buraya Kim Olursa Olsun!Kenya küfür etmese bunların hangisi başına gelirdi söyle bakalım

[right]Arif YAMAN[/right]
Arkadaşlar lütfen bir oyun için 10 karizma için basit bir görev için küfür etmeyelim cezası ne olursa olsun lütfen[/quote]
BAK KARDEŞ BANA KONUYU AÇAN SENSİN YİNE SUÇLU OLAN SENİN LONCA ÜYENDİR.
MİGRAT ÖNÜNDE ADAM KESEN YİNE SİZLERSİNİZ...
HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ BU OLSA GEREK...
BAK KARDEŞ BANA KONUYU AÇAN SENSİN YİNE SUÇLU OLAN SENİN LONCA ÜYENDİR.
MİGRAT ÖNÜNDE ADAM KESEN YİNE SİZLERSİNİZ...
HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ BU OLSA GEREK...
SeRDaR