thekingsxmelih hırsız ve şerefsizdir
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
thekingsxmelih hırsız ve şerefsizdir
thekingsxmelih bana dediki parayı ver ben sana kafa veriim dedi yan çarda adam öle laflar ettiki dürüst zannetim meherse adam hırısızmış herkes beni tanır dürüst oldugumu bilir dedi
Re: thekingsxmelih hırsız ve şerefsizdir
hı hı anlıyorum çocukluk dönemindeki ateşli hastalıklar buna neden olabiliyor
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
al dedi git dedi çocuklarını da al dedi ne yaparsan yap dedi benim senin gibi kızım yok dedi patronuna git dedi o bakar dedi
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
myr çok mu haneler izliyon ızcık kayma var dedikoducu,çenebaz tiplemesine :mrgreen:Myrmidon yazdı:al dedi git dedi çocuklarını da al dedi ne yaparsan yap dedi benim senin gibi kızım yok dedi patronuna git dedi o bakar dedi

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
selek95 yazdı:myr çok mu haneler izliyon ızcık kayma var dedikoducu,çenebaz tiplemesine :mrgreen:Myrmidon yazdı:al dedi git dedi çocuklarını da al dedi ne yaparsan yap dedi benim senin gibi kızım yok dedi patronuna git dedi o bakar dedi
Yok bunun olayı başka :mrgreen:

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

nedir hocam :mrgreen: bnce gol olur :geek:Canceazi yazdı:selek95 yazdı:myr çok mu haneler izliyon ızcık kayma var dedikoducu,çenebaz tiplemesine :mrgreen:Myrmidon yazdı:al dedi git dedi çocuklarını da al dedi ne yaparsan yap dedi benim senin gibi kızım yok dedi patronuna git dedi o bakar dedi

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Bi kadının kadın programına söylediklerine rap şarkısı yapmışlar olayı oselek95 yazdı:nedir hocam :mrgreen: bnce gol olur :geek:Canceazi yazdı:selek95 yazdı:myr çok mu haneler izliyon ızcık kayma var dedikoducu,çenebaz tiplemesine :mrgreen:Myrmidon yazdı:al dedi git dedi çocuklarını da al dedi ne yaparsan yap dedi benim senin gibi kızım yok dedi patronuna git dedi o bakar dedi
Al dedi al dedi çocuklarını dedi kendini dedi istiyosan dedi al kendini dedi çekiLececk halin yok dedi

ulan tüm meran hayvan hemde nasıl hayvan en salak sunucu bu sunucu vallahi içinde 3-4 insanm var diğerleri terbiyesiz namussuz #@!? ahlaksız
Pinokyo'yu yapam Gepetto değilİm Ki her odunu adam edeyim!
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
Laflarına Dikkat Et , Ayrıca Terbiyeni Takın Bikaç Soysuz Sebebiyle Sunucuyu Genelleyemezsin. Şu an Yeterince Kibarca Sana Cevap Verdim Bak Tersime Gözükme Hadi Şimdi Dışarı Koş Annen baban Çağırıyordur belki.Recy yazdı:ulan tüm meran hayvan hemde nasıl hayvan en salak sunucu bu sunucu vallahi içinde 3-4 insanm var diğerleri terbiyesiz namussuz #@!? ahlaksız