MigRat BöLGesıNın FetHı..
Re: MigRat BöLGesıNın FetHı..
Bir de laf söyleyeceğim derken çuvallamasan tam olacak
"büyünün irfanını kimse anlayamaz" ne demek hiçkimse mi anlayamıyor
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
ArkadaşLar Ben Mataramazıko'da oynuyordum son 15 yaratık derken ciddiydik buyrun inanmayanlar için son vaziyet;

Ayrıca Fedailerin büyük bir bölümünü 4 kişi geçtik ve bu gerçektende kolay olmadı arkadaşlar.

Ayrıca Fedailerin büyük bir bölümünü 4 kişi geçtik ve bu gerçektende kolay olmadı arkadaşlar.

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

djalee sabahki grup süperdi motorin kestiğimiz keşke dağılmasaydık ve de pc küfür ettirdi resmen :mrgreen: :mrgreen:

''Türkiye Kupasını gördüm, şahitlerim vardı, öldüler''
Kılıçla oynayanın ölümü kılıçtan olur...
HeraklesxAlgos & HeraklesxAlqos & RegiaxStatham
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

selek95 yazdı:djalee sabahki grup süperdi motorin kestiğimiz keşke dağılmasaydık ve de pc küfür ettirdi resmen :mrgreen: :mrgreen:
Sabahki grupta Hanedanxalekto çıkmasa dahada hoş olcaktı

evet orası da var 4 büyü 2 şifa en ideal az önce de gitti aynı şekilde motorini kestik fakat 1 şeyi unuttuk ilk vuran öldüğü için sayılmadı :mrgreen:Canceazi yazdı:selek95 yazdı:djalee sabahki grup süperdi motorin kestiğimiz keşke dağılmasaydık ve de pc küfür ettirdi resmen :mrgreen: :mrgreen:
Sabahki grupta Hanedanxalekto çıkmasa dahada hoş olcaktı

Kod: Tümünü seç
yha arkadslar resmi direk sizin attığınz gibi acmak için nasıl atcm- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
BüyüNün İrFanını Herkes AnLayamaz.. Kbaqma 11 saat ArakLkSız Oyunda Kalınca Bı Insan Yemek Arasız Fılan... ne SöYLedqı veya soyLemek Istedeqını YaNLış telafuz EdebıLıor..::D:D MaZur GörCeqSız ArTık ...AmA sÖyLıım Gercekten Çok YorulDuk...kfat4 yazdı:Bir de laf söyleyeceğim derken çuvallamasan tam olacak![]()
![]()
![]()
djYanDanqeLL - AntekeLi- -
dostum bir oyun için değmez git uyu len manyağa bak :mrgreen:DjYaNdAnGeL yazdı:BüyüNün İrFanını Herkes AnLayamaz.. Kbaqma 11 saat ArakLkSız Oyunda Kalınca Bı Insan Yemek Arasız Fılan... ne SöYLedqı veya soyLemek Istedeqını YaNLış telafuz EdebıLıor..::D:D MaZur GörCeqSız ArTık ...AmA sÖyLıım Gercekten Çok YorulDuk...kfat4 yazdı:Bir de laf söyleyeceğim derken çuvallamasan tam olacak![]()
![]()
![]()

- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

selek95 yazdı:dostum bir oyun için değmez git uyu len manyağa bak :mrgreen:DjYaNdAnGeL yazdı:BüyüNün İrFanını Herkes AnLayamaz.. Kbaqma 11 saat ArakLkSız Oyunda Kalınca Bı Insan Yemek Arasız Fılan... ne SöYLedqı veya soyLemek Istedeqını YaNLış telafuz EdebıLıor..::D:D MaZur GörCeqSız ArTık ...AmA sÖyLıım Gercekten Çok YorulDuk...kfat4 yazdı:Bir de laf söyleyeceğim derken çuvallamasan tam olacak![]()
![]()
![]()
Ya sığınaklardaydık yemek yicem dedim adamlar küfür etcekti nerdeyse yemek yemeden aralıksız 7 saat sığınaklarda

- DjYaNdAnGeL
- Cin Avcısı

- Klan: Lodos
Dun Yarım BırakTıqımız Sıqınak FetHını Bugun TamamLamış BuLunMakTaız.. zAHırı KesTık Çok KoLy kEsıLDı Ben Bu Kadar KOLay Olcaqını DuşunMuodum . iŞİn zOR oLan KısMı Ise Kenan dı Adam SarıLMaz Açıp DaLıor.. ŞarTelerı Indrınce SarsılMazı OrTadan KalKıor. Tam KesMeye BaşLadık Ki Ben Baş Muhendıs Odasına Gırdım Şartel Indr Dıe Kapıdan Çıkış YaPTım :? :? Ahaha Sınır OLDum.. NeySe Umarım Sız Bu Hataya DuŞMezSınz..''' MatarariZiKo ''SuLTanahmet'''TimTürkxxx'''CiciBuyü Vea Tank Görevini HakıyLa ÜstLenen xukLaxbLeyd arKadaşa We Grb UyeLerıne Tşk.. eDıorum... MıGRat FeTHınde GöruşMek Uzere...Esen KaLın
:D

İnanMayanLar İçin Sıqınak Kenan'a Son ViRajj...
Vea EnTereSan Bı OLay Dew Yanı Namı Dier DuŞünen adaMıMız DüşünMekTen SıKılMiş GeçMi Bi HeLaya TuvaLET IhtıyacıNı GideriOr..

İnanMayanLar İçin Sıqınak Kenan'a Son ViRajj...
Vea EnTereSan Bı OLay Dew Yanı Namı Dier DuŞünen adaMıMız DüşünMekTen SıKılMiş GeçMi Bi HeLaya TuvaLET IhtıyacıNı GideriOr..

djYanDanqeLL - AntekeLi- -