Arkadaşlar ;
Sadece meran dahilinde bulunmak üzere bir lonca açmaya karar verdik .
Loncamızda ki sistem yıllar içerisinde görülmüş tüm sistemlerden farklıdır . xxxxxxXGİBİOLACAMşeklinde lonca sistemini müsaedenizle merana getirmekten keyif ve memnuniyet duyarım.
Loncanın tüm altyapıları hazır bulunmaktadır .
Loncamız 27 Haziran 2010 gününde faaliyete girip yeni alımlar yapmaya başlayacaktır .
Loncamız aynı zamanda meranda saygı ve başarıda isimleri ön plana gelen kişilerin adlarınıda taşıyacaktır .
Loncamıza girmek isteyenlere ;
1-Güzel bir türkçe kullanımı ,
2-En az 1 yıllık tecrübeye sahip olunacak kişiler ,
Yukarıda ki kurallara uyan kişiler sadece forum dahilinde bana özel mesaj gönderebilirler .
Loncamızdaki karakterler de 27-06-2010 tarihinden itibaren açılıp kasılmaya başlanacktır .
Loncamızda herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır .
Loncamızda xxxxxx kısmında adı geçen sahısları kendimize örnek alıp onun gibi olmaya özen göstereceğiz .
Şu an kadro dahilinde bulunan isimleri sizlere sunmaktan mutluluk duyarım /color]
Sylarxgibiolacam ( Bendeniz Rıfat )
Ve diğer lonca üyeleri ; Ebuhanxgibiolacam Kindarxgibiolacam Doğuşxgibiolacam İkonxgibiolacam Oceansxgibiolacam Jeologxgibiolacam
büyürseniz çok iyi olabilirsiniz ama kişilerin isimlerini onlardan izinsiz kullanıyorsunuz dikkat edin fikriniz çok güzel ama değişiklik yapmanız iyi olabilir
Myrmidon yazdı:sıradışı bir fikir sevdim :mrgreen:
büyürseniz çok iyi olabilirsiniz ama kişilerin isimlerini onlardan izinsiz kullanıyorsunuz dikkat edin fikriniz çok güzel ama değişiklik yapmanız iyi olabilir
Öncelikle yorumunuz için teşekkürlerimi sunuyorum .
Şahsi fikrim böyle güzel bir etkinlik için isimlerinin kullanılmasına kızmazlar . Zaten belirttiğimiz gibi biz adlarını kullandığımız kişileri örnek ve kendimize idol olarak tutacağız . Tabi isimlerinin kullanılmasını istemeyen arkadaşlarımızın fikirlerine saygı duyup karakterleri sileriz .
Myrmidon yazdı:sıradışı bir fikir sevdim :mrgreen:
Öncelikle yorumunuz için teşekkürlerimi sunuyorum .
Şahsi fikrim böyle güzel bir etkinlik için isimlerinin kullanılmasına kızmazlar . Zaten belirttiğimiz gibi biz adlarını kullandığımız kişileri örnek ve kendimize idol olarak tutacağız . Tabi isimlerinin kullanılmasını istemeyen arkadaşlarımızın fikirlerine saygı duyup karakterleri sileriz .
yolunuz açık olsun ne diyeyim güzel fikir daha önce böyle bir fikir sunan olmadı meranda şu anda bir ilksiniz.