Lostxtolga / Göktürkxtolqa
ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
- lostxxx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ஐ◄███▓▒░░ The DeaTH TeaM░░▒▓███►ஐ
Mİllet Bazı Sorunlar yuzunden Pc ye bişiler oldu Aranızda olamadım Kusura bakmayın yarın veya yarındanda yakın bı zamanda Aranızdayım

LoSTxToLGa-----> [EceL Getiren] [Latif]
sorun olmaz tolga en uygun zamanda olursun oyunda
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
Temmuzun başından itibaren oyundayım.Yeni gelen arkadaşlar Hoşgeldiniz.....
İyi Forumlar/Oyunlar
İyi Forumlar/Oyunlar
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
- azizcan
- Teşkilat Neferi
gidilmiyor derken yani onu kesmeden gidilmiyor. Bizde kesemedik ondan ileriyi göremedım. İtem falan düşmediDaRKNiqHT yazdı:oraya kadr geldinizde nasıl gidilmiyo ordan ileriye ? hiç item falan çıkmadımı ?

arkadaşlar birleşip yapsak ya şu sığınağa girip az bişeyler böle boş boş oturup olmuyor
karma bir grup ile gittiğimde bile berrine kadar geldim
sizinle gitsek kimbilir nerelere geliriz
karma bir grup ile gittiğimde bile berrine kadar geldim
sizinle gitsek kimbilir nerelere geliriz
arkadaşlar bu akşam saat 20:00 de bu sığınak ve miğrat a giriş yapılacaktır.
NOT:EĞER BU YAZIYI GÖRÜP İŞİ OLMADIĞI HALDE GELMEYEN OLURSA TEAM DEN BİR UYARI ALIR BİR SONRAKİ UYARIDA ATILIR BEN FORMU TAKİP EDECEĞİM KİM BAKIYOR BUNADA BAKACAĞIM BU GÜÇLE HER YARATIĞI KESERİZ MİĞRAT/SIĞINAK TAKİ AMA ADAM GELMİYOR ÇALIŞMAYA BU YAZIYI GÖRÜP GELMEYEN OLURSA (İŞİ OLMADIĞI HALDE )
AMA BENİM İŞİM VAR DİYORSANIZ OYUNDA İŞİNİZ VARSA YİNE UYARI ALICAKSINIZ BİR SONRAKİ UYARIDA ATILACAKSINIZ MUTLAKA HER GELENİN GRUBUDA OLACAKTIR. İLK SIĞINAK YAPACAĞIZ MISIRDA
NOT:EĞER BU YAZIYI GÖRÜP İŞİ OLMADIĞI HALDE GELMEYEN OLURSA TEAM DEN BİR UYARI ALIR BİR SONRAKİ UYARIDA ATILIR BEN FORMU TAKİP EDECEĞİM KİM BAKIYOR BUNADA BAKACAĞIM BU GÜÇLE HER YARATIĞI KESERİZ MİĞRAT/SIĞINAK TAKİ AMA ADAM GELMİYOR ÇALIŞMAYA BU YAZIYI GÖRÜP GELMEYEN OLURSA (İŞİ OLMADIĞI HALDE )
AMA BENİM İŞİM VAR DİYORSANIZ OYUNDA İŞİNİZ VARSA YİNE UYARI ALICAKSINIZ BİR SONRAKİ UYARIDA ATILACAKSINIZ MUTLAKA HER GELENİN GRUBUDA OLACAKTIR. İLK SIĞINAK YAPACAĞIZ MISIRDA
- azizcan
- Teşkilat Neferi
La benim charLAr susturuldu. Bugun Arşimet çok sinirimi bozdu stres attım biraz sonra bi baktım susturulmuşDaRKNiqHT yazdı:arkadaşlar bu akşam saat 20:00 de bu sığınak ve miğrat a giriş yapılacaktır.

susturulman sorun olmaz yeterki gel ama büyü veya şifayla gel
- azizcan
- Teşkilat Neferi
Büyü ezükleşti benim
Adama iyi canavara kötü vuruyor
Şifa ile gelebilirsem gelirm

can snn referansında team e aldığımız ramboce bana mısırın orda grup atmıştı kabul ettim grup 2 savaşçı 2 büyücüydü dedim 3 büyücü 2 şifacı 1 savaşçı olur oda sus diyerek tersledi atıyorum onu team den böle bişey için dier yönetimdeki arkadaşlara sölemem bile sıra dışı olur diye düşünüyorum