Kskxmage yazdı:bilemedn ,kan ruh yüzük vardı resmini çekmedim set bozulmasın diye,ayrıca benim ilk seti dizdğim zaman kadim yoktu
sen ilk seti dizdiğin zaman bu itemlerde sende yoktu daha fazla sallamadan bu konuyu kapat bence yoksa (Kerem)Kutuplada'yı kafeye cagırıp iyi bir yorum yazdırırım iyice rezil olursun.
PrinceofaniL yazdı:Mage insan atar ama biraz alcaktan atar kutuplardanın itemlerını kullanıyorsun meranda 48 lvl fevzi cevriye ceket tek onda vardı sen kan calan ruh calan takılıyorken kerem full dizmıstı + kadım coktan gelmıstı sen allhın bildigini kuldan mı saklıyon ben senn gibiler ne derim bilirmısn ya bi...g.t
çagır ve sor benmi çaldım, ben o sete 350 m saydım sen o kadar parayı bir arada gördünmü ..hatta takıyıda 25m e fln aldım baya bi farkını vererek..önceden kim kullanmış beni ilgilendirmiyor. ben parasını saya saya aldım onları
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
lan zübüş görkem öncelikle kerem ii bir arkadasım sn onun eline su dökemezsin 350m para saydım diorsun bnden caldıgın kskxblacksoul'un itemleri ve parasıdır o snn kadr adi ve aciz bir adam görmedim ztn yorum yazan arkadaslarda bunu dile getirmişler snn bu insanların yanında yerin yok olabilmen için önce insan olman gerek ve dahada önemlisi adam olman gerek ztn anıl sana gerekli şeyi söylemiş şimdi kaybol kumda oyna sn...
şeref olması lazım bana yorum ypman için halil,yalvarıyordun büyücü kullanmayı ögret diye bakıyoruz bonuz kulağı geçmeye çalışıyor , muhittin abiyi arayıp telefonda ağlarken ben yanında gülüyordum haline it
REBHER KUR-AN - HEDEF TURAN Allah yolunda cenk edelim şân alalım şan. Kur'an'da zafer vaadediyor Hazret'iYezdan. cCc TEKBİR ALLAH-Ü-EKBER cCc
BİRİYLE KARIŞTIRMA ..Onları kuyruk acısı olanlar söylemiştir. ksk izmir de ilçedir.Karşıyaka açılımıdır.ayrıca bank asya 1. liginde oynayan bir takımdır
ulan maL oglu mal snn kralın gelsin alcapone adım ws atmak isteyen buyursun hic farketmez hırsız köpeğin tekisin bak işte adamlar da ne oldugunu bilior snn karaktersiz veled..