İKV: Özel Sürüm Basın Lansmanı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Blade
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: İKV: Özel Sürüm Basın Lansmanı

Mesaj gönderen Blade »

Selamlar..

Hakikaten bu kadar kısıtlı imkanlar ile bu kadar devasa ve bir o kadarda güzel bir oyunu yarattığınız için kendiniz ile ne kadar gurur duysanız inanın azdır. Bu bağlamda tabii ki bir türk olarak sizleri tebrik ederim. İnanın gurur duyuyorum. Başarıların devam edeceğini de bilmek beni bi o kadar heyecanlandırıyor. ÇOk karizmatik olmuş toplantı.

Saygılamla...
Saygılarımla...

Blade
Kullanıcı avatarı
ExpectoPatronuS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ExpectoPatronuS »

RoneY yazdı:
Bizler İçin Çalışıp Bu Güzel Oyunu Bizlere Armağan Eden Ekibe Önlerindeki Yolda Başarılar Diliyorum..!

Ve Kendi Adıma Hepsine Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum..!
Resim
Resim
Resim
▂▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ExpectoPatronuS █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▃ ▂▂
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

guzel bır yerde yapmıslar vıdeolara baktım baya guzel olmus
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
DeMoNs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen DeMoNs »

Zwartaaaaaaaaaaannnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

herkese teşekkürler özgür abiye mevlüt ustaya ve tüm ekibe !!!
Resim
Kullanıcı avatarı
zodiak2009
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen zodiak2009 »

Allah izin Verirse 2011'de Mevlüt Ağabey ve Onun Çalışma arkadaşlarıyla Görüşmeye gideceğiz .
Mevlüt Ağabeyinde dediği gibi Türkiyede denenmemiş şeyi biz başardık Bizde 2 arkadaş Türkiyede denenmemiş bi oyunu yapmaktayız biraz tanıtıcı gibi olucak ama Reklam olucak ama biraz 'da olsa sizle Paylaşmak isteriz sizlerin Birazda olsa Desteğinizi almak isterim.
Oyunumuz Güney Doğuda geçen bir oyun adı TERÖRE LANET adlı oyunu geliştirmekteyiz 2 kişi Bildiğiniz gibi Güney Doğuda nice Yiğitlerimizi Kara Toprağa verdik Bizde bu Konuyu ele alarak Oyun yapmaya karar verdik ve yapmaktayızda Bu Konuda yetenekli olan arkadaşlarımızda varsa Programcı,3dsMax Kullana bilen level designer anlıyan varsa
http://soguksavas.t35.com/main.htm Bu Adresden bizimle İletişime geçerek Bize neler Katabileceğini söylerse Bizde BetaGame olarak Her zaman Yetenek sahiplerine Destek Çıkarız..
Kullanıcı avatarı
FromXXXhELL
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen FromXXXhELL »

Oncelıkle cok guzel bır lansman yapıldıgını ve ekıbın bu gelısımını tebrık etmek ıstıyorum.. Basın toplantısını sonuna kadar ızledım. Mevlut beyınde dedıgı gıbı oyun sektoru ulkemız acısından cok yenı bır sektor ve bununla baglasık olarak bu sektoru takıp eden basın mensupları arkadaslarında bu sektorde cok cok yenı olduklarını bu vıdeolardan gormus olduk Guzel bır toplantı organıze edılmıs oyun tanıtımı ve eklentı paketının lansmanı yapılıyor Mevlut bey ve ozgur bey orda bu sektorde dunden bugune yaptıklarını acıklıyor ama basın mensubu arkadaslarımızın maalsef onlıne devasa oyun sıstemlerınden cok bılgı sahıbı olan kısler olmadıgından kaynaklı sanırm ne duzgun bır soru sorabıldılernede oyunun lansmanını saglıyacak bır yonledırmede buluna bıldıler bu vıdeoyu ızleyınce yapımcı arkadaslarada cok kızmamak gerketıgını dusunmeye basladım .. Evet onlıne oyun tecrubesı yenı yenı baslıyan bır ulkedeyız ve cok hızlı bır buyuyen bır sektor konumunda olduguda asıkar.. Bu konuda en onemlı okul ve lıder olan sobee nınumarım cok daha guzel ısler yapacagınıda temennı edıyorum ..Benım bu toplantıda tek mantıklı soru soran arkadasımızn Onlıne oyunlar da bagımlılık derecesınde zaman gecıren genc arkadaslar ıcın bır calısma yapılıpyapılmadıgı sorusu oldu.. Bılmıyorum hıc okuyan oldumu ama zaman zmaan bu forum uzerınden benım en cok uzerınde durdugum konu bu nokta olmustur.Elbette bu tıp onlıne oyunların en onemlı olayı onlıne oyuncu sayıısnın coklugu ıle olculur ama bu olayın ıkı boyutu oldugunuda unutmamak gerekır ozelıkle yanı eklentı paketının gledıgı su gunlerde bence en cok dıkkat edılmesı gerekn nokta bu oldugnu dusunmekteyım.. Grup bolgelerı gıbı 6 sar lı gırdıgımız bır oyunda saatlerın nasıl gectıgını anlamıyan genc arkadaslarımızı uyarıcı bır sıtemın olması ve daha once bır cok kez onerıde bulundugum gıbı bellırlı zmana aralıkları ıle anons bolgesınden bu tıp uyarılar gecırılmesının cok cok faydası olucagı kanatındeyım tabıkı bu noktada yapımcı arkadasların cok cok yapıcagı bır sey yok uyarı lar harıcınde ama ben bız kullanıcı arkadasların ozellıkle genc arkadaslarımızn bunun bır eglence ortamı oldugunu unutmadan tuketmelerını be kendılerını oyun karakterlerı ıle ozlestırmeden bu oyunu tuketmelerı gerektıgını dusunmekteyım .. UMarım bukonu uzerınde cok hızl sekılde adım atar yapım ekbı arkadaslarımız cunku kendı urettıgımız bu guzel platformla gene kendı genc kıtlemızı sosyal ve fızıksel anlamda ekran basına hapsetmek cok kotu bır ıronı olur ... Tekrardan sobee ekıbını tebrık eder.. beklentılerımızı karsılamasada bu ulekde yapılabılecek guzel bır calsıma cıkardıkları ıcın basarılarının devamını dılerım... SAYGILARIMLA.........................æræs
[img]img35.imageshack.us/img35/3205/ggfg10.png
[/img]
Kullanıcı avatarı
SERDARBEY
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen SERDARBEY »

RoneY yazdı:
Bizler İçin Çalışıp Bu Güzel Oyunu Bizlere Armağan Eden Ekibe Önlerindeki Yolda Başarılar Diliyorum..!

Kullanıcı avatarı
Megaxrealist
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Megaxrealist »

RoneY yazdı:

Delixrealist

Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.

SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Kullanıcı avatarı
Kullgeretta
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Kullgeretta »

Sobee..Sobee..Sobee =) Başka söze gerek yok ...
NewKULL

2010 Fan Art Kısa Hikaye Mansiyon : KULLGERETTA

www.istanbuloyun.com/image/fan10/story/3.html

İKV Mini Fan Art (Yazım Yarışması) Galibi (birinci):Kullgeretta (Geleceğe Yönelik Hikaye

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=87&t=40769
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen 1453 »

Güzel olmuşta, biraz heyecanda olmasa idi keşke :)
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön